Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
DMR Bike Parts
DMR Bikes – Mountainbike onderdelen uit Engeland
Al meer dan 20 jaar produceert het kleine Britse merk DMR pedalen, kettinggeleiders en nog veel meer componenten voor mountainbikers die niet voorzichtig met hun materiaal omgaan, maar toch betrouwbare prestaties verwachten. De triomf van deze Britten begon met hun legendarische V12 platformpedaal in 1995. Dit pedaal lag mijlen voor op zijn concurrenten, vanwege de uitwisselbare pinnen en het grote voetoppervlak. Hoewel de markt vandaag de dag niet alleen diverser is geworden voor mountainbike pedalen, inspireert DMR consequent oude en nieuwe fans met hun kwaliteit en gevoel voor stijl. Top rijders uit de downhill- en freeride wereld helpen hier ook graag aan mee.

DMR

6 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • geel
  • groene
  • blauw
  • wit
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 3
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
DMR V6 Platformpedalen, groen
DMR V6 Platformpedalen, groen
DMR
V6 Platformpedalen, groen
Adviesprijs € 22,99 € 9,99
- 56 %
UITVERKOOP
DMR V6 Platformpedalen, zwart
DMR V6 Platformpedalen, zwart
DMR
V6 Platformpedalen, zwart
Adviesprijs € 22,99 € 14,99
- 34 %
UITVERKOOP
DMR V12 Platformpedalen, geel
DMR V12 Platformpedalen, geel
DMR
V12 Platformpedalen, geel
Adviesprijs € 85,00 € 47,99
- 43 %
UITVERKOOP
DMR Vault Pedaal FlipPin Kit, blauw
DMR Vault Pedaal FlipPin Kit, blauw
DMR
Vault Pedaal FlipPin Kit, blauw
Adviesprijs € 24,99 € 12,99
- 48 %
UITVERKOOP
DMR Versa Pedaalpinnen Set
DMR Versa Pedaalpinnen Set
DMR
Versa Pedaalpinnen Set
Adviesprijs € 11,99 € 7,99
- 33 %
UITVERKOOP
DMR V-Twin Pedaal Nylon Bumper met Shim Kit
DMR V-Twin Pedaal Nylon Bumper met Shim Kit
DMR
V-Twin Pedaal Nylon Bumper met Shim Kit
Adviesprijs € 42,99 € 11,99
- 72 %
UITVERKOOP

DMR online shop – onderdelen voor de MTB

DMR is passie en power op de fiets. Het in 1995 opgerichte merk produceer fietsen en accessoires met uithoudingsvermogen en stijl. Ongeacht het soort oppervlak en ongeacht de rijstijl: de producten van DMR zijn echte hardcore onderdelen en voelen zich zelfs onder extreme omstandigheden vertrouwd en comfortabel aan. Met componenten zoals frames, cranks kettingspanners en banden om fietsen mee te verbeteren, is het Engelse bedrijf wereldwijd succesvol. Het bekende merk DMR is een van de topmerken in de huidige fietsartikelen branche, vanwege de kwaliteit en de zorg waarmee het merk zijn producten produceert en ontwerpt. DMR is al geruime tijd actief en heeft al een behoorlijke status opgebouwd bij de echte fietsliefhebbers. Gesteund door zijn fans en de vaste klantenkring heeft het top label zich kunnen uitbreiden tot vele afzetpunten binnen Nederland. Ook op internationale schaal is het bedrijf bezig zijn producten aan te bieden. Ook wij hebben ingezien dat DMR als geen ander geschikt is voor de kritische fietsliefhebber die alleen maar het allerbeste wilt. Het Britse merk legt zich al geruime tijd toe op het maken en ontwerpen van hoogwaardige fietsonderdelen, zoals zadelklemmen en trappers, en ziet er persoonlijk op toe dat de artikelen die zij produceren slijtvast en van de allerhoogste kwaliteit zijn door middel van uitgebreide selectie en controle procedures. Vooral de trappers van DMR staan zowel bij amateurs als professionele wielrenners bekend om hun goede kwaliteit, dat ze ontwikkelen op de eigen onderzoeksafdeling die verantwoordelijk is voor het comfort en de prestaties van de fietsers die gebruik maken van de DMR producten. DMR Online Shop

Het assortiment van DMR op Bikester.nl

Constante productontwikkeling en nauwe banden met de MTB scene zorgen ervoor dat DMR met veel kennis en passie onderdelen ontwikkelt. Er wordt gekeken naar wat de markt vraagt en verlangt, voordat de producten geproduceerd worden. Op onze webshop kun je deze eenvoudig en tegen een goede prijs online bestellen. Zowel qua prestaties als qua ontwerp ziet het bereik van DMR er fantastisch uit. Met DMR als medegezel staat niets de moeilijkste race nog in de weg.

Trappers

De pedalen van DMR staan bekend om de gebruikte materialen, die uitermate licht van gewicht zijn. Deze trappers zijn universeel en kunnen dus praktisch op elke fiets worden toegepast. Voor de recreatieve fietsers zijn er normale trappers met extra grip voor de schoenen. Voor mensen die fietsen voor de sport zijn er trappers gecreëerd die geschikt zijn voor de kliksystemen van wielrenschoenen.

Zadelklemmen

Het merk staat ook bekend om de handzame en trendy zadelklemmen die zijn uitgevoerd in vele uitbundige kleuren. Deze zadelklemmen van DMR zijn eveneens licht van gewicht, omdat zij gemaakt zijn van carbon of titanium. Deze metalen staan bekend om hun sterke structuur en hun lage soortelijk gewicht.

Fietshandgrepen

De fietshandgrepen zijn universeel en kunnen derhalve op veel sturen worden toegepast. Ze zijn, net zoals de zadelklemmen, in veel verschillende kleuren uitgevoerd. De fietshandgrepen zijn daarnaast vormgegeven met ribbelpatronen waardoor je handen meer grip krijgen op het stuur, ook als jehandschoenen aan hebt.

Kettingbladen

De kettingbladen zijn verkrijgbaar met verschillende diameters. Deze kettingbladen zijn eveneens gemaakt van lichte materialen om het comfort en de fietservaring van de fietser te verbeteren. De kettingbladen van DMR zijn gemakkelijk te monteren.

Zadelpennen

De zadelpennen van DMR zijn van toepassing op veel verschillende fietsmodellen. Ze zijn ontworpen met oog op het beste comfort en snelle en efficiënte toepasbaarheid, vandaar het universele karakter van de zadelpennen. De zadelpennen van het merk DMR zijn natuurlijk in hoogte verstelbaar. Daarnaast zijn zij gemaakt van zeer sterke materialen die ook nog erg licht van gewicht zijn.

Kettinggeleiders

De kettinggeleiders staan bekend om de gemakkelijke montage en de soepele werking. De kettinggeleider van het merk DMR is makkelijk te demonteren en schoon te maken. Dit is een must, omdat bij het fietsen veel vuil het soepel draaien van de kettinggeleider kan belemmeren.