Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.


DMR

(56 Producten)

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Laat u verrassen door de uitgebreide aanbod van het topmerk DMR

Het bekende merk DMR is een van de topmerken in de huidige fietsartikelen branche, vanwege de kwaliteit en de zorg waarmee het merk DMR zijn producten produceert en ontwerpt. Dit merk is al geruime tijd actief en heeft al een behoorlijke status opgebouwd bij de echte fietsliefhebbers. Gesteund door zijn fans en de vaste klantenkring heeft het topmerk DMR zich kunnen uitbreiden tot vele afzetpunten binnen Nederland. Het topmerk DMR is echter ook al op internationale schaal bezig zijn producten aan te bieden. Ook de gerenommeerde online winkel Bikester heeft ingezien dat het merk DMR als geen ander geschikt is voor de kritische fietsliefhebber die alleen maar het allerbeste wil. Het topmerk DMR legt zich al geruime tijd toe op het maken en ontwerpen van hoogwaardige fietsonderdelen zoals zadelklemmen en trappers. Het merk DMR ziet er persoonlijk op toe dat de artikelen die zij produceren slijtvast en van de allerhoogste kwaliteit zijn door middel van uitgebreide selectie en controle procedures. Vooral de trappers van DMR staan zowel bij amateurs als professionele wielrenners bekend om hun goede kwaliteit. Het topmerk DMR creëert deze kwaliteit op de eigen onderzoeksafdeling die verantwoordelijk is voor het comfort en de prestaties van de fietsers die gebruik maken van de onovertroffen DMR producten. Dus wacht niet langer en laat u verrassen door de geweldige collectie van het topmerk DMR.

Alleen topmerken bij Bikester

Het feit dat u zoekt naar of geïnteresseerd bent in het topmerk DMR maakt eigenlijk al duidelijk dat u verstand van zaken heeft. Derhalve is het van belang dat u goed wordt geïnformeerd over de producten die het merk DMR heeft opgenomen in de collectie tot nu toe. Deze productcategorieën zijn de volgende:
  • DMR trappers
  • DMR zadelklemmen
  • DMR fietshandgrepen
  • DMR kettingbladen
  • DMR zadelpennen
  • DMR kettinggeleiders
DMR fietspedalen online shop

DMR trappers

De trappers van het merk DMR staan bekend om de gebruikte materialen die uitermate licht van gewicht zijn. Deze trappers zijn universeel en kunnen dus praktisch op elke fiets worden toegepast. Voor de recreatieve fietsers zijn er normale trappers met extra grip voor de schoenen. Voor mensen die fietsen voor de sport zijn er trappers gecreëerd die geschikt zijn voor de kliksystemen van wielrenschoenen.

Zadelklemmen

Het topmerk DMR staat ook bekend om de handzame en trendy zadelklemmen die zijn uitgevoerd in vele uitbundige kleuren. Deze zadelklemmen van DMR zijn eveneens licht van gewicht, omdat zij gemaakt zijn van carbon of titanium. Deze metalen staan bekend om hun sterke structuur en hun lage soortelijk gewicht.

Fietshandgrepen

De handgrepen van DMR zijn universeel en kunnen derhalve op veel sturen worden toegepast. De fietshandgrepen van DMR zijn, net zoals de zadelklemmen, in veel verschillende kleuren uitgevoerd. De fietshandgrepen zijn daarnaast vormgegeven met ribbelpatronen waardoor uw handen meer grip krijgen op het stuur, ook als u handschoenen aan heeft.

Kettingbladen

De kettingbladen van DMR zijn verkrijgbaar met verschillende diameters. Deze kettingbladen van DMR zijn eveneens gemaakt van lichte materialen om het comfort en de fietservaring van de fietser te verbeteren. De kettingbladen van het topmerk DMR zijn makkelijk te monteren.

Zadelpennen

De zadelpennen van het merk DMR zijn van toepassing op veel verschillende fietsmodellen. De zadelpennen zijn ontworpen met oog op het beste comfort en snelle en efficiënte toepasbaarheid, vandaar het universele karakter van de zadelpennen. De zadelpennen van het merk DMR zijn natuurlijk in hoogte verstelbaar. Daarnaast zijn zij gemaakt van zeer sterke materialen die ook nog erg licht van gewicht zijn.

Kettinggeleiders

De kettinggeleiders van DMR staan bekend om de gemakkelijke montage en de soepele werking. De kettinggeleider van het merk DMR is makkelijk te demonteren en schoon te maken. Dit is een must, omdat bij het fietsen veel vuil het soepel draaien van de kettinggeleider kan belemmeren.

Bestel DMR nu online bij Bikester

Maar waarom is Bikester eigenlijk de allerbeste online winkel voor de aanschaf van uw DMR artikelen? In eerste instantie, vanwege het enorme assortiment waarin voor ieder wel het juiste product te vinden is. In tweede instantie, vanwege de zeer lage prijzen, de leuke acties en de mooie kortingen die Bikester zijn klanten te bieden heeft. In derde instantie, vanwege de uitermate goede service die zich uit op een aantal manieren. Ten eerste heeft Bikester een zeer klantvriendelijke webshop waarin u alles in een handomdraai kan vinden. Ten tweede hanteert Bikester zeer korte leveringstijden en een lange retourperiode. Ten derde beschikt Bikester over een zeer ervaren en bekwame helpdesk die u kan helpen bij al uw problemen en vragen. Ook als u advies wilt hebben voor het doen van een mooie aankoop bij Bikester kunt u terecht bij de mensen van de helpdesk. Dus wacht niet langer en kijk snel verder rond in het assortiment van Bikester en kies snel iets uit dat helemaal bij u past. Koop verstandig, koop bij Bikester!


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.