Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Diverse

61 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Diverse fietsonderdelen online shop

De kwaliteit van een fiets valt of staat bij de kwaliteit van de onderdelen en accessoires. Bikester heeft daarom een categorie diverse met uitstekende fietsonderdelen en fietsaccessoires die u elk uur van de dag kunt bestellen. Kijk voor voordelige fietsonderdelen en fietsaccessoires in de categorie diverse op bikester.nl!

Fietsonderdelen en fietsaccessoires

Toen baron Karel von Drais in 1817 de loopfiets uitvond, zal hij geen idee hebben gehad van het aantal onderdelen dat een fiets in onze tijd ging tellen. Zijn loopfiets bestond uit een smeedijzeren velg, een zadel, iets wat op een stuur leek en een soort rem aan het achterwiel. Trappers zaten er niet op. De loopfiets kwam in beweging als men zich afzette tegen de grond. Inmiddels is er heel wat veranderd. De namen van onderdelen die de baron gebruikte, vindt u nog steeds terug in de categorie diverse van Bikester. Zie ondermeer de fietszadel in de categorie diverse. Fietsen op zo'n loopfiets bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. De fietser moest er best een beetje behendig voor zijn. Driewielers en vierwielers brachten in later jaren uitkomst. Naast een of twee extra wielen werden aan de oorspronkelijk loopfiets twee nieuwe fietsonderdelen toegevoegd: een trapplank en een stangenstelsel. Fietswiel & naaf zijn ook in deze tijd nog veel gevraagd in de categorie diverse. Trapplank en stangenstelsel vindt u niet meer terug in de categorie diverse op bikester.nl. In plaats daarvan verwijzen we u graag naar pedalen en trapassen in de categorie diverse van Bikester. De Fransman Pierre Michaux en zijn zoon Ernest bedachten in 1865 een fiets die echt op de onze begint te lijken. Hun fiets had ijzeren wielen en een ijzeren frame. Voor de voortbeweging waren nieuwe fietsonderdelen aangebracht: de fietspedalen uit de categorie diverse. Deze trappers waren aan het voorwiel bevestigd en moesten met de voet gaande worden gehouden. Het woord dat vader en zoon Michaux voor hun fiets gebruikten is dan ook afgeleid van de woorden voet (pes) en snel (velox) in het Latijn. Hun vélocipède had nog geen kettingaandrijving. Vader en zoon Michaux zouden daarom hun ogen hebben uitgekeken in de categorie diverse van Bikester. Diverse fietszadel online shop Het ontwerp van de fiets was min of meer compleet met luchtgevulde fietsbanden en een ventiel. John Dunlop vroeg hier in 1888 patent op aan. Hij kreeg het voor het ventiel. Voor de luchtgevulde fietsbanden viste hij achter het net, omdat iemand hem voor geweest was. Bij Bikester vist u niet achter het net, als u een fietsband of ventiel zoekt in de categorie diverse. Wij hebben prima fietsbanden & binnenbanden in de categorie diverse. Dat het ontwerp van de fiets rond 1900 compleet was, betekent natuurlijk niet dat er niets meer veranderde. Fietsonderdelen uit de categorie diverse werden doorontwikkeld en er werden andere materialen toegepast. Frames worden tegenwoordig niet meer van ijzer gemaakt. Aluminium, staal, magnesium, titanium, glasstofvezel en koolstofvezel deden hun intrede in de categorie diverse. Naast de kettingaandrijving zijn er tegenwoordig ook fietsen met een asaandrijving. Wilt u verder kennismaken met nieuwe materialen en ontwerpen, kijk dan nog eens verder in de categorie diverse op bikester.nl.

De categorie diverse staat voor veiligheid en op safe spelen

Nederland telt maar liefst 17 miljoen fietsen die bestaan uit een talloze fietsonderdelen. Gemiddeld hebben we dus net iets meer dan één fiets per persoon. Fietsaccessoires uit de categorie diverse zijn niet meer weg te denken op onze fietsen. Voor de uitrusting van fietsen gelden in Nederland regels. Die regels kennen we bij Bikester maar al te goed. Alle fietsonderdelen en fietsaccessoires in de categorie diverse van bikester.nl voldoen aan deze regels. Fietsonderdelen uit de categorie diverse spelen een hoofdrol in de Nederlands wet- en regelgeving voor fietsen. Er zijn onder andere eisen aan verlichting en reflectie gesteld. Pedalen moeten stroef zijn, een rem moet goed werken, een bel moet op 25 meter afstand te horen zijn en handvatten moeten goed vast zitten. Uw fiets aan deze regels laten voldoen begint bij de categorie diverse van Bikester. In de categorie diverse vindt u koplampen, achterlampen, reflectoren, remmen, fietsbellen, handvatten en nog heel veel meer. Het monteren van fietsonderdelen wordt een fluitje van een cent met fietsgereedschap uit de categorie diverse van Bikester! Veilig fietsen betekent meer dan voldoen aan de wettelijke regels. Veilig fietsen betekent dat u een fiets heeft die gewoon in orde is. Bij Bikester hebben we hier rekening mee gehouden, daarom treft u in de categorie diverse alle fietsonderdelen aan die uw fiets op uw manier veilig maken. Vindt u ook dat boodschappen en andere bagage geen kant uit moeten kunnen? Bikester heeft daarom in de categorie diverse praktische koffers & manden, fietstassen en snelbinders. Wilt u het liever grootser aanpakken? Ook daar hebben we bij Bikster aan gedacht! Vele zaterdagse boodschappen bereikten inmiddels veilig de juiste voordeur in een fietskar uit de categorie diverse van Bikester. Wist u dat onze fietskarren uit de categorie diverse ook heel geschikt kunnen zijn voor kinderen? Zo'n veilige fiets stallen is soms nog een hele toer. Een goede fietsstandaard uit de categorie diverse is in alle omstandigheden het begin van de oplossing. Het laatste woord is daarmee alleen vaak nog niet gezegd. Goede sloten zorgen voor extra veiligheid en verkleinen de kans op diefstal. Wilt u ook liever zelf bepalen waar uw fiets terechtkomt? Wilt u ook liever op safe spelen? Kijk dan nog eens verder in de categorie diverse op bikester.nl naar onze uitstekende standaarden en sloten. En wilt u uw fiets liever in uw eigen berging stallen, ook daar heeft Bikester in de categorie diverse een oplossing voor. In de categorie diverse vindt u steunen om uw fiets aan het plafond, aan de muur of op de grond te stallen.

Met de categorie diverse van Bikester speelt u op safe!

Kortom, Bikester gaat voor kwaliteit en veiligheid in de categorie diverse. Wilt u ook op safe spelen? Staan kwaliteit en veiligheid bij u ook op nummer 1? Kijk dan verder in de categorie diverse op bikester.nl!


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes