Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

dhb Aeron Lab Ultralight Jersey met korte mouwen Heren, rood

ID: 1808962

Adviesprijs € 100,00
€ 51,99
- 48 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

dhb Aeron Lab Ultralight Jersey met korte mouwen Heren, rood (pompeian red)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Aeron LAB
Ontwikkeld in het beste laboratorium dat we kennen: op de weg. De nieuwe Aeron LAB-collectie is in twee jaar ontwikkeld en combineert strenge praktijktests met de beste componenten die verkrijgbaar zijn. Het resultaat is een collectie die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende rijders die streven naar nieuwe prestatieniveaus. Want als u uw grenzen verlegt, hebt u apparatuur nodig die uw verwachtingen overtreft.

Aeron LAB Ultralight: Higher, Faster, Further Ultralight is ontworpen voor die momenten waarop je niet meer uitrusting mee bergop wilt nemen dan absoluut noodzakelijk. De Aeron LAB Ultralight combineert lichtgewicht stoffen met minimalistische maar robuuste constructiemethoden en heeft alle eigenschappen die je nodig hebt voor een dag in de bergen, zodat je comfortabel blijft tijdens uitdagende beklimmingen en in hoge temperaturen. Lichtgewicht stoffen In samenwerking met innovatieve stoffenfabrikanten heeft dhb drie high-performance stoffen gecombineerd voor de Aeron LAB Ultralight Jersey. De combinatie van 3 lichtgewicht mazen geeft deze jersey de optimale mix van warm weer prestaties en een perfecte, strakke maar niet beperkende pasvorm. Het is het gevoel en de prestaties van deze jersey dat hem onderscheidt van de concurrentie. De hoogwaardige mesh-materialen voeren vocht af tijdens de rit en houden je comfortabel op de hoogste intensiteit.

Racing past als een tweede huid
De Aeron LAB is ontworpen voor topwielrenners met het lichaam van een wielrenner en heeft een strakke, compromisloze pasvorm als een tweede huid. Het is gemaakt voor snel rijden. De Aeron LAB is zo ontworpen dat hij extreem dicht op het lichaam aansluit, zonder overtollige stof die u afremt. Het heeft een strakkere snit dan de dhb Aeron collectie. Het zal anders aanvoelen: drukkend en strak. Maar op de fiets komt Aeron LAB pas echt tot zijn recht. De Ultralight Jersey heeft een kortere ritssluiting voor een agressieve rijpositie en is perfect voor rijders die het grootste deel van hun rit op de motorkap of op de drops doorbrengen, om het tempo op te drijven. De diepe halsuitsnijding verbetert ook het comfort in deze positie. Zakken die werken Lichtgewicht jersey zakken presteren vaak slecht wanneer ze volledig geladen zijn - maar zonder een team voertuig op een hele dag rijden in de bergen, dat is precies wanneer ze moeten werken. dhb heeft zorgvuldig de Ultralight zakken ontworpen om vlak te zitten wanneer ze niet gebruikt worden, maar om een lading te nemen wanneer dat nodig is zonder door te zakken. In de middelste zak zit de Toko zak. Dit is een verborgen stoffen zak die uw waardevolle spullen veilig kan houden zonder de omvang en het gewicht van een ritssluiting toe te voegen. Er zit ook een opening in voor de radio, voor het geval je met het teamvoertuig moet praten. De Ultralight Jersey is een zeldzaam iets - een superlichte jersey die je de hele dag comfortabel houdt. Minimaal maar doeltreffend elastiek aan de zoom voorkomt dat de trui afzakt of insnijdt. Langere mouwen voor een aerodynamische en ondersteunende pasvorm betekenen dat de Ultralight Jersey ontworpen is om op zijn plaats te blijven zonder te vernauwen.

Details

  • Ultralichte midzomertrui
  • Drie innovatieve netweefsels
  • Laser gesneden mouwen
  • verzonken halslijn
  • Radiogat
Alle modellen uit de serie dhb Aeron Lab laten zien

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
De maat valt normaal uit
Ritssluiting
Ritssluiting
Doorlopend

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Korte mouwen
Functies
Functie:
Ademend
Uitrusting
Zakken:
drie achterzakken, één verborgen envelopzak
Ritssluiting:
Doorlopend
Materiaal
Materiaal:
Hoofd lichaam: 94 % polyester, 6 % spandex / rug: 100 % polyester
Mouwen
Manchetten:
Antislip
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1808962
EAN
5056389552178

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product