Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Cycloc

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • wit

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cycloc Solo Wandhouder, wit
Cycloc Solo Wandhouder, wit
Cycloc
Solo Wandhouder, wit
Adviesprijs € 89,99 € 57,99
- 35 %
UITVERKOOP

Cycloc online shop – opbergen en ophangen van de fiets met eenvoud en stijl

Voor wie zijn de producten van Cycloc bedoeld? Voor alle fietsers die graag hun fiets praktisch en veilig opbergen, voor allen voor wie orde belangrijk is, voor degene die weinig ruimte hebben en voor degene wiens huisbaas graag ziet dat fietsen netjes op slot staan in de garage – nu bestaat er Cycloc. Onze fietsen zijn belangrijk voor ons en fietsen wordt meer en meer een levensinstelling, een levensstijl en sommige buurten geniet het zelfs een coolheidsfactor. We hebben onze fietsen nodig, en willen ye graag bij ons hebben. cycloc solo wandhaak fiets

Fietsen naar werk en het ruimteprobleem

Steeds mensen gaan met hun fiets heen en weer naar werk, waardoor de plekken waar je veilig je fiets kun parkeren steeds drukker worden en er vaak geen plek is. Zelfs je baas kan er niets tegen hebben als je de Cycloc gebruikt om je fiets te parkeren op werk. Eigenlook hoort de Cycloc in minstens vijf verschillende kleuren thuis op elke werkplek zich als fietsvriendelijk en arbeidersvriendelijk bestempeld. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In het trappenhuis? Nee, daar staat de kinderwagen van de buren al. Waar dan? De garage? Of de kelder? We willen niet dat onze fiets gestolen wordt. En wat doen men als een damesfiets of een trekkingfiets erg zwaar is en hem meerdere malen per dag nodig heeft? En wanneer nog zo’n 20 mensen precies hetzelfde problemen hebben? Een groot tekort aan plaats, vooral in grote appartementencomplexen of flatgebouwen. Met een racefiets is het nog te doen om deze dagelijks naar de bovenste verdieping te sjouwen, maar met een MTB wordt het al minder plezierig. Bovendien, waar moet je heen als de kelder vol staat en alle vrije plekken op straat? Als meer mensen de fiets nemen, wordt het aantal plaatsen steeds krapper. Dus, wat kunnen we daar aan doen om deze overvloed aan wielen tegen te gaan?

Cycloc fietsberging is biedt de oplossing

Dit product is vooral aan te raden voor mensen die geen eigen huis hebben, of die geen ruimte hebben om hun fiets op te bergen. De Cycloc wandhaak hang je eenvoudig aan de muur of wand: het brengt een goedkope oplossing waarbij ruime bespaart wordt, en dat er ook nog eens stijlvol uitziet. Daarnaast is het product eenvoudig te monteren aan de muur, duurzaam en licht. De cycloc is niet een van die extreem zware fietsstandaarden waar drie fietsen in kunnen, maar een uiterst vriendelijk en duidelijk ontworpen product met Twist systeem, ontworpen door de passionele fietser Andrew Lang uit Londen.

Het design van de Cycloc

De cilindrische constructie werkt eenvoudig met uitsparingen, waardoor de fiets snel en eenvoudig op verschillende manieren kan worden gemonteerd. Afhankelijk van hoe je de Cycloc aan de muur bevestigt, hangt het wiel bijvoorbeeld naar beneden met de headset en de wielen naar links. In een gigantisch appartementengebouw, zorgt dit voor enorme ruimtebesparingen door het gebruik van slechts twee geschikte oppervlakken. Het in Engeland ontwikkelde opbergsysteem is volledig van recyclebaar plastic gemaakt en wordt beschouwd als een felbegeerde pronkstuk in design galerijen. In 2009 won de nog verrassend onbekende functionele wanddecoratie een Eurobike Award voor fietsaccessoires. De Cycloc wandhaken zijn voor alle fietsen met een stuurbreedte tot 640 mm geschikt. Samenvatting van de Cycloc functies

  • Het materiaal, zoals eerder vermeld, is 100% gerecycled plastic
  • het maximale gewicht dat kan worden gedragen is tot 17,5 kg
  • Je kunt je fiets uiteraard ook op slot zetten op de Cycloc
  • Het wandmontagesysteem Cycloc zelf weegt 1050 gram
  • De afmetingen zijn 250 mm breed, 300 mm diep en hij wordt geleverd geleverd met een 55 mm adapter voor MT
  • De Cycloc komt in verschillende kleuren zoals zwart, wit of groen, afhankelijk van de huidige bezorgingssituatie, vraag het eenvoudig in onze online winkel.
.
Volgens de fabrikant bedraagt de adviesprijs voor de Cycloc momenteel ongeveer 60 euro.