Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
CUBE Agree – Kracht, comfort en snelheid
De in 1993 opgerichte, gerenommeerde fietsfabrikant CUBE uit Noord-Beieren — tot op de dag van vandaag nog steeds in familiebezit — inspireert haar klanten met innovatieve fietsen voor alle toepassingsgebieden. Inmiddels is dit bedrijf niet alleen een van de grootste en populairste fietsfabrikanten van Duitsland, maar ook een naam van belang in de rest van Europa. Van mountainbikes tot dynamische racefietsen, het uitgebreide CUBE-assortiment biedt voor elk wat wils. Tot deze laatste horen ook de fietsen uit de Agree serie. Deze carbon fietsen scoren met hun elegante uitstraling, een stijf carbon frame met verlaagd gewicht en de geoptimaliseerde aerodynamica. En je voelt bij elke pedaalslag: De CUBE Agree is een racemachine! Hij geeft de mogelijkheid om snel door te rijden en biedt hiernaast puur rijplezier. En door het aangename rijcomfort zijn niet alleen snelle maar ook lange ritten mogelijk.​

Cube Agree

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Cube Agree series

De rij-eigenschappen van de CUBE Agree laten niets te wensen over. De ingenieurs hebben elk afzonderlijk detail van hun Endurance-racer tot in het kleinste detail doordacht, wat resulteerde in een verbeterde aerodynamica en een vermindering van het totale gewicht van de hightech carbonframes. Deze fiets scoort ook met zijn uitgebalanceerde balans tussen snelheid en comfort - zodat je zelfs tijdens lange ritten op deze racefiets kunt vertrouwen zonder in te leveren op comfort. Voor een strakke uitstraling en een lange levensduur zijn alle kabels in het frame geïntegreerd. Het hele pakket wordt compleet met de hoogwaardige Shimano-uitrusting die van het schakelen en remmen kinderspel maakt. Kortom: de CUBE Agree heeft een uitstekend bedieningsgedrag, accelereert razendsnel indien gewenst en biedt zowel comfort als volledige controle tijdens lange ritten - wat wil je nog meer?

Cube Agree C62 met slimme look

Het frame - superstrak hightech carbon chassis met slimme look

Het frame van de CUBE Agree reeks is een combinatie van een succesvol ontwerp en hoge functionaliteit. Alle racefietsen van deze reeks zijn voorzien van een ultramodern carbonframe. Dankzij een speciaal vormproces, namelijk de CUBE Twin Mold technologie, benodigt het Agree frame minder koolstofvezels dan zijn voorgangers. Dit vermindert het gewicht van het frame aanzienlijk, maar heeft geen negatieve invloed op de besturing of de stijfheid. Het lichte carbon chassis wordt vervolledigd met een torsiebestendige, aerodynamische vork. De geïntegreerde zadelklem zorgt voor een slimme look, die niet alleen opvalt door zijn uiterlijk, maar ook nog eens bijdraagt aan de buitengewone aerodynamica van het stuur.

De interne kabelleiding zorgt voor een cleane look en reduceert het onderhoud van de racefiets tot een minimum. De smalle wielbasis en korte, liggende achtervork zorgen ervoor dat de CUBE Agree als een volwaardige racemachine aanvoelt. Superslanke zadelpennen bieden maximaal comfort tijdens het rijden en verbeteren de krachtoverdracht van mens naar machine aanzienlijk. Afhankelijk van je lichaamsgrootte kan je kiezen tussen de volgende framehoogtes:

  • 50 cm
  • 53 cm
  • 56 cm
  • 58 cm
  • 60 cm
  • 62 cm
De CUBE Agree reeks biedt de ideale roadbike voor elke rijder en elke sportieve uitdaging.

De verschillende modellen van de CUBE Agree

Wie zich interesseert in een model van de CUBE Agree reeks verwacht veel van de fiets. Om gemakkelijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen, vertrouwen alle modellen van deze reeks voor hun remsysteem op de hoogwaardige materialen van de Japanse marktleider Shimano. Uitgezonderd de C:62 Pro, die leverbaar is met velgremmen, zijn alle modellen van de reeks voorzien van schijfremmen met een uitstekende grip.

Overige belangrijke verschillen

De andere belangrijke verschillen tussen de afzonderlijke modellen van de Agree reeks worden hieronder opgesomd zodat je ze met elkaar kan vergelijken. Ze zijn allemaal licht en snel, maar het zijn vaak de kleine details die het verschil maken. Vind hier het model dat het meest beantwoordt aan jouw persoonlijke behoeften.

Voor alle fietsen van deze reeks geldt dat ze een ideale combinatie vormen van een mooi uiterlijk, dynamisch rijgedrag, betrouwbare remmen, snelheid en comfort, ongeacht het model dat je kiest

De Agree reeks: puur rijplezier zonder mitsen en maren

.

De racefietsen van de Agree reeks doen steeds hun werk. Vooral bij lange tochten die alles van de rijder vergen, is het belangrijk dat je altijd op je fiets kunt vertrouwen. Omdat het hightech carbonframe met racegeometrie niet alleen extreem robuust, maar ook comfortabel is, zijn er geen excuses meer voor lange tochten en klimroutes. Ondanks de ontspannen framegeometrie biedt deze Endurance bike je een directe besturing indien gewenst. Ambitieuze wielrenners die steeds op zoek zijn naar langere uitdagingen en een racefiets met maximale prestaties nodig hebben, krijgen met de Agree waar voor hun geld. De CUBE Agree staat garant voor een krachtige en extreem stijve fiets die steile beklimmingen met gemak aankan omdat de geleverde kracht direct wordt omgezet in aandrijving. De CUBE Agree is een racemachine pur sang die het trainen tot een waar genoegen maakt.

.