Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Croozer Babyzitje voor Kid vanaf 2014, groen

ID: 1183819

Adviesprijs € 100,00
€ 92,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Croozer Babyzitje voor Kid vanaf 2014, groen (jungle green/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

In het comfortabele Croozer-babyzitje kan je baby al in een ligpositie zitten, wat gemakkelijk is op de rug. Veiligheid voorop: De zijwanden zijn extra hoog en het kinderzitje kan aan het voertuigframe worden vastgemaakt, terwijl het eigen gordelsysteem zorgt voor een ongecompliceerde installatie. Een afneembare hoofdbeschermer zorgt voor extra ondersteuning en is inbegrepen.

Voor wie is het kinderzitje geschikt?

Het kinderzitje is geschikt voor baby's van ongeveer vier weken tot tien maanden oud die nog niet in staat zijn om zelf te zitten. De hoogte van de baby mag niet meer dan 75 cm en het gewicht 10 kg bedragen.

Waarvoor kan ik het kinderzitje gebruiken?
Dit babyzitje is bedoeld voor het vervoer van uw baby voor privégebruik volgens deze instructies en mag alleen worden geïnstalleerd in de Croozer Kid Plus voor 1, Croozer Kid voor 1, Croozer Kid Plus voor 2, Croozer Kid voor 2 kinderdraagzakken vanaf modeljaar 2014. De montage moet professioneel worden uitgevoerd. Er mag slechts één babyzitje in de eenzitter worden geïnstalleerd. In de tweezitter kunnen twee babyzitjes worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om slechts één babyzitje te gebruiken en een ander kind mee te nemen dat al zit. Het kinderzitje mag alleen gebruikt worden met de Croozer Kid Plus en Croozer Kid op verharde wegen en paden.

Wanneer mag ik het kinderzitje in geen geval gebruiken?
Het kinderzitje mag niet worden gebruikt in andere Croozer-modellen of kinderdragers van andere fabrikanten, omdat de bevestigingsmogelijkheden hiervoor niet geschikt zijn. Er mogen geen personen samen met dieren of voorwerpen worden vervoerd. Het kinderzitje mag niet voor 2014 op Croozer-modellen worden gebruikt, bij het rijden in het terrein, voor commercieel gebruik, als het maximale gewicht en de maximale lengte van de baby worden overschreden, als het kinderzitje of de kinderaanhanger niet goed is geïnstalleerd en/of in een verkeerde staat verkeert, of na een ongeval. Ook medische redenen kunnen het gebruik ervan uitsluiten. Croozer GmbH is niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan door het niet naleven van deze voorwaarden. 

Gewoon aangepast
Dankzij het Easy Pull harnassysteem kunt u het harnas altijd gemakkelijk verstellen - zelfs als uw kind bij koud weer dikker gekleed is dan normaal. 

Ergonomisch liggen
De vlakke hoek van het kinderzitje zorgt voor een ergonomische en rugvriendelijke houding. Samen op pad vanaf de kinderschoenen

8-voudig geregen
Via 8 punten wordt het kinderzitje in het veiligheidspassagiers compartiment geklemd. Het koestert oneffenheden en zorgt voor een soepele en veilige rit.

Details

  • hoge zijwanden beschermen de baby en zorgen voor de nodige veiligheid in het wegverkeer
  • gewatteerd 5-puntsgordelsysteem

Uitrusting

Doel
Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Accessoires
Soort accessoire:
Babyzitje inlegzool
Belangrijkste informatie
Geschikt voor:
Croozer Kid modellen vanaf 2014
Afmetingen
Afmetingen:
B x H x D: 22 x 72 x 16 cm
Levering
Levering:
1 x Babyzitje met gewatteerde hoofdsteun
Houder
Type:
Riemen met haken
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1183819
EAN
4044494151684

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Croozer Babyzitje voor Kid vanaf 2014, grijs
Janet
Erg leuk babyzitje
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Het wordt veilig in de trailer bevestigd en moet comfortabel zijn als mijn kind van 5 maanden erin gaat slapen. Goed met de fiets en de buggy
04.02.2021