Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Creme

Fietsen waren altijd al de grote passie van de oprichters van Creme, die oorspronkelijk mountainbikers waren. Toen ze op een dag in een schuur op een groot aantal mooie, oude fietsonderdelen stuitten, waren ze verrast door het gebrek aan liefde waarmee fietsen vandaag de dag worden ontworpen. Direct hierna besloten ze dat dit beter kon en dat het tijd was om de klassieke kunst van stadsfietsen ontwerpen nieuw leven in te blazen. Binnen de kortste tijd hebben ze dit idee omgezet en was Creme geboren. Elk model is een hommage aan de liefde voor details, materialen en de kunst van handwerk. En dit is niet alleen te zien, maar ook goed te voelen.

topcategorieën

Ontdek de bestsellers van Crème

Creme

14 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Creme fietsen - Prachtig design en hoge kwaliteit

Een nieuwe fiets0 uitzoeken is altijd een grote opgave. U stelt natuurlijk allerlei eisen aan een nieuwe fiets en dan is het vanzelfsprekend de bedoeling dat u een fiets vindt die hieraan voldoet. Er zijn tal van merken en soorten fietsen waaruit u kunt kiezen. Is kwaliteit daarbij voor u belangrijk, dan zal u in uw zoektocht geheid het merk Creme tegenkomen. Creme, wat staat voor 'CREative MEans of transport' ofwel creatieve vervoersmiddelen, heeft verschillende soorten fietsen op de markt gebracht, waarbij de liefde voor materialen, details en vakmanschap voorop staan. En dit komt dan ook duidelijk in de fietsen van Creme naar voren.

Kwaliteit in ieder onderdeel

De liefde voor materialen komt terug in de soort materialen die bij Creme worden gebruikt. Creme gaat daarbij alleen voor de beste kwaliteit en laat dit ook duidelijk in zijn fietsen terugkomen. Zoals gezegd wordt er bij Creme ook gelet op de details. Een fiets wordt bij Creme niet zomaar in elkaar gezet, maar er wordt constant gekeken naar hoe dit op de beste wijze kan. Juist de kleinste details zorgen bij Creme voor een grootse fiets. Tot slot is ook de vakmanschap voor Creme belangrijk. Zonder dit belangrijke punt zal de kwaliteit van een Creme fiets er immers zeker op achteruit gaan. En iedere fietser die graag zoveel mogelijk uit iedere fietstocht haalt, zou bij het uitzoeken van een fiets zeker voor kwaliteit moeten gaan. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar een mountainbike of naar een stadsfiets. Creme online fietsenwinkel

Verbeter uw fietservaring

Alhoewel goede kleding bijvoorbeeld tijdens het fietsen ook erg van belang is, staat of valt uw fietstocht natuurlijk met de soort fiets die u gebruikt. Sluit deze niet aan bij uw wensen of bij de omgeving waarin u fietst, dan kan dit zeer nadelig uitwerken. Om vlees te grillen, gebruikt u immers ook geen stoofpan. En zo zit het ook met fietsen: gaat u fietsen in de bergen, dan zal een fiets voor in de trein niet voldoen. Een mountainbike komt dan meer in de buurt. En wilt u zo fijn mogelijk door de stad fietsen, dan is een van de vele stadsfietsen van Creme zeker een goede oplossing. Deze zijn daar helemaal op gebouwd, waardoor ze alles aankunnen dat u in de stad maar tegen kunt komen. Ook goede remmen maken daarvan onderdeel uit, aangezien dat midden in de stad natuurlijk ontzettend belangrijk is.

Diverse opties met Creme

Mensen verschillen en zo ook hun wensen. Dit kan puur te maken hebben met smaak, maar ook met de (fiets)omgeving. Fietsen van Creme kunt u bij Bikester daarom in verschillende varianten vinden, waarbij de kwaliteit altijd voorop blijft staan. Zo heeft u diverse mogelijkheden wat betreft onder andere de:
  • Kleur
  • Handvatten
  • Framematen.
Ook bij vele andere onderdelen heeft u met Creme allerlei opties. Zo kunt u uw Creme fiets helemaal laten aansluiten bij uw eigen wensen. De één houdt bijvoorbeeld van een open fietsketting, waar de ander er graag een cassette omheen heeft. Beide zijn bij Creme fietsen mogelijk. Kort gezegd, kunt u bij Creme op ieder onderdeel zelf een keuze maken. En heeft u bijna de perfecte Creme fiets gevonden, maar voegt u er het liefst nog even iets aan toe? Bij onze fietsonderdelen vindt u vast en zeker iets om de Creme fiets alsnog helemaal passend te maken.

Naast Creme ook andere mogelijkheden

Creme is uiteraard niet het enige merk dat we u aanbieden. Fietsen zijn überhaupt niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Naast het merk Creme en fietsen in het algemeen, kunt u bij ons zoals gezegd ook terecht voor vele soorten fietsonderdelen. De reeds genoemde handvatten, fietskettingen en cassettes vormen hier maar een klein onderdeel van. Hiervoor kunt u niet alleen bij ons terecht om uw nieuwe fiets enigszins aan te passen, maar ook om een (oude) fiets op te knappen. Of het nu gaat om een Fixed gear, stadsfiets, cruiser of racefiets. Ook bieden wij u vele soorten kleding en accessoires aan. Dit laatste zowel op het gebied van uw fiets als kleding. Kortom, zoekt u 'iets' op het gebied van fietsen, dan kunnen wij u helpen. En komt u er niet helemaal uit, dan helpen onze professionals u graag verder. Daarvoor kunt u - geheel vrijblijvend - contact met ons opnemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen bespreken welke Creme fiets het beste bij u en uw situatie past en welke accessoires daarbij goed van pas kunnen komen. Met name wanneer fietsen voor u een groot en/of belangrijk onderdeel van uw leven is, wilt u immers alleen het beste. Daarbij wilt u natuurlijk ook een zo goed mogelijke keuze maken, één die weloverwogen is. En daar helpen wij u graag bij.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes