Online fietsenwinkel
Blijf in beweging | Ontdek nuBlijf actief deze winter met de passende indoor trainer

Corratec

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Corratec SH1, zwart
Corratec SH1, zwart zwart
Corratec
SH1, zwart
€ 1 199,00 € 779,00
- € 420,00
  • Varianten: 44cm (28")

Corratec 2015 - Mountainbikes en racefietsen

Fiets je graag kilometers fietsen op de racefiets? Schiet je buiten de bebouwde kom op je racefiets tussen de weilanden door, of fiets je kilometers langs het kanaal? Of ga je toch liever buiten de gebaande paden op de mountainbike? Op een Corratec ben je altijd voorbereid voor elke gelegenheid. Fietsen is genieten en op een Corratec kun je onder iedere omstandigheid genieten. Corratec produceert 50.000 fietsen per jaar, menig beginner en professional geniet dus ook van de kwaliteit en vormgeving van Corratec.

Corratec - Een groot aanbod Corratec fietsen

De fietsen van Corratec lopen soepel genoeg om lekker comfortabel te fietsen of om een serieus goede tijd te rijden op een tijdrit. En toch zijn de fietsen van Corratec duurzaam en stevig genoeg dat je er jaren van kunt genieten. Of je nou kiest voor een Corratec racefiets, een >cross country fiets of een full-suspension mountainbike, de kwaliteit van Corratec zal altijd aan je verwachtingen voldoen. Wanneer je gaat fietsen wil je kunnen vertrouwen op je fiets en de fietsonderdelen die op je fiets zijn gebruikt. Corratec Online Shop

Corratec - Alleen het beste van het beste

Met Corratec fietsen kun je altijd op je materiaal rekenen, de afbouw fietsonderdelen zijn van goede kwaliteit. Corratec is als merk wellicht net iets minder bekend als bijvoorbeeld een Giant of Batavus maar dit komt grotendeels omdat Corratec alleen sportfietsen produceert. Dit wil echter niet zeggen dat Corratec niet kan tippen aan de kwaliteit van Giant en andere grote merken. Wanneer je een Corratec fiets aanschaft bent je ook verzekerd van:

  • Een fiets met hoogwaardige onderdelen
  • Comfort tijdens het rijden
  • Een duurzame fiets die lang mee gaat