Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ciclosport Protos 213 Fietscomputer, rood

ID: 1360572

Adviesprijs € 29,99
€ 23,99
- 20 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Ciclosport Protos 213 Fietscomputer, rood (red)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als de fietssnelheidsmeter met verlichting aan het stuur is bevestigd, zal niemand de 34 gram Protos 213 snel uittrekken.

De draadloze Protos 213 heeft een radiografisch gestuurd 4-lijns display dat alle belangrijke gegevens in één oogopslag weergeeft. Dankzij de intelligente personalisatie kunnen de displayregels 2 en 4 individueel worden ingesteld met behulp van de twee knoppen aan de onderkant.

Of het nu gaat om maximale of gemiddelde snelheid, verbrande calorieën, afstand, rijtijd of totale rijtijd - kies gewoon welke waarden u wilt dat de Protos 213 wordt weergegeven. De fietssnelheidsmeter met licht geeft continu uw huidige snelheid en de tijd aan. 

Maar de Protos 213 overtuigt niet alleen door zijn intelligente personalisatie en enorme batterijcapaciteit, een bijzonder hoogtepunt is de geïntegreerde forensenfunctie. Vooral in het donkere seizoen kennen veel fietsers dit probleem: De weergave van de fietssnelheido is gewoonweg te donker. Met de Protos 213 behoort dit probleem tot het verleden. De achtergrondverlichting van de Protos 213 kan met een druk op de knop permanent worden geactiveerd.

Dus als je vaak in slechte lichtomstandigheden op de fiets stapt en op zoek bent naar een robuust basismodel met een lange levensduur van de batterij, dan vind je in de Protos 213 zeker een betrouwbare metgezel.

Alle modellen uit de serie Ciclosport Protos laten zien

In het kort

Stroombron
Stroombron
Batterij
Verbinding
Verbinding
Draadloos
Type
Type
Draadloos

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Bikepacking, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
Draadloos
Belangrijkste functies:
Met Tachometer
Verbinding:
Draadloos
Energievoorziening
Stroombron:
Batterij
Functies
Functie:
Verlichtingsfunctie
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers
Tijd functie:
De tijd
Levering
Levering:
1 x Ciclosport Protos 213 fietscomputer
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1360572
EAN
4028846614942

Meningen van klanten

3.4
15 Klantenbeoordelingen
1 Ster
4
2 Sterren
1
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
6
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Ciclosport Protos 213 Fietscomputer, blauw
Willy
fiets computer
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Waar voor je geld. Toestel werkt perfect.
16.08.2023
Ciclosport Protos 213 Fietscomputer, zwart
Gert
Alleen na conversie te gebruiken
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De afstand tussen de spaakmagneet en de sensor op mijn verende voorvork is te groot, alleen bij één Extra constructie maakte de afstand tot 2 tot 3 mm mogelijk ingesteld Pas na meerdere magneetaanpassingen kon functionele veiligheid kan worden bereikt. Niets voor leken.
16.03.2023
Ciclosport Protos 213 Fietscomputer, zwart
Funk
Oh nou ja…
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Installatie en montage waren eenvoudig. verlichting is goed. Het probleem is de verbinding tussen zender en ontvanger. Soms werkt het, maar meestal niet. Toen de batterijen verwisseld - hetzelfde gedrag en zojuist alle gegevens gewist... Tenminste de totale kilometerstand en de wielomtrek zouden tegenwoordig behouden moeten blijven. Blijf bij de oude bedrade snelheidsmeter - hij heeft geen licht en een kleiner scherm, maar al het andere werkt.
14.12.2022