Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem

ID: 1211859

Adviesprijs € 199,99
€ 159,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Beleef een Bike-Navi, die elke tour tot een absoluut plezier maakt..
De eerste blik op de Navic 400 zal u al inspireren: Het 4 inch display met drukgevoelig aanraakscherm laat u precies zien hoe uw route verloopt, zelfs bij diffuus licht. Maar dat is nog niet alles, want u kunt het scherm eenvoudig configureren, precies volgens uw voorkeuren. Zuivere navigatiefunctie, combinatie-indicatie met snelheid of resterende afstand, de aanpassing is zeer eenvoudig en absoluut intuïtief.

Of u nu overdag naar kantoor pendelt, 's avonds een ritje maakt op uw favoriete route of in het weekend een lange tocht maakt, u kunt het display met minimale inspanning en heel intuïtief naar wens configureren. Het compacte apparaat is natuurlijk ook uw ideale metgezel tijdens wandelingen. Als u de navigatiefunctie activeert, toont een grote pijl permanent de richting en de aankomende richtingsveranderingen. In de zuivere navigatiemodus ziet u een scherp en gemakkelijk te lezen kaartfragment voor u, dat u alle belangrijke details in het gebied laat zien - inclusief een duidelijke richtingspijl.

Zoals bekend en geleerd van het autonavigatiesysteem kan de thuisfunctie op de Navic 400 worden geactiveerd: De snelste route naar het huisadres wordt onmiddellijk weergegeven. Ook in het Navi-Comfort-Pakket: De "tour suggestie functie". Wanneer een start en bestemming worden ingevoerd, berekent de Navic 400 een route waarvan de gebruiker het profiel vooraf kan bepalen. Hier kunt u maximale afstand, hoogtewinst en het type grond combineren om het gewenste routeprofiel te creëren - de ultieme verrassingstour.

De Navic 400 verwerkt afgewerkte routes, die vrienden u als gpx-datarecords ter beschikking stellen of die u van toerportalen downloadt, absoluut moeiteloos: U hoeft alleen maar de gegevens te uploaden via de datakabel en de GPS-gegevens van de tour worden opgeslagen in de tour directory en kunnen met een druk op de knop worden opgeroepen. Een ander onovertroffen voordeel van de Navic 400 is het kaartmateriaal, een mix van Open Street Map en Falk en met exacte hoogtelijnen van Kompass. De aankoopprijs is inclusief alle reguliere kaartupdates, zodat u nooit meer hoeft te betalen voor kaartupdates.

Details

  • offline buitennavigatie: altijd de beste manier vinden of het nu in de grote stad is of niet, in het diepste bos of op de hoogste berg
  • intuïtieve bediening: grote velden en knoppen maken de bediening in elke situatie kinderspel
  • Batterijcapaciteit: 3000 mAh
Alle modellen uit de serie Ciclosport Navic laten zien

In het kort

Werkduur
Werkduur
14,00 u
Melding diogonaal
Melding diogonaal
4,00 inch
Type
Type
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Geheugencapaciteit
Geheugencapaciteit
8.000,00 MB

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Trekking, Wandelen, Wandelen / Trekkingtochten
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
Handapparaat met kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
13 x 6,8 x 2,3 cm
Gewicht:
160,00 g
Display
Type:
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Melding diogonaal:
4,00 inch
Oplossing:
854 x 480
Functies
Functie:
Kaart compatibel, Kaarten kunnen worden toegevoegd, Temperatuurweergave, Navigatie, GPS-functie, Rijstatistieken, Opslagfuncties
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers, restkilometer, Dagkilometers
Snelheidsfunctie:
Gemiddelde snelheid, Actuele snelheid, Maximale snelheid
Tijd functie:
Totale rijtijd, De tijd
Hoogtemeter functie:
Gezamenlijke Hoogtemeter, max. & min. hoogtemeter, Actuele hoogte, stijging actueel, dag hoogtemeter, maximale stijging, minimale stijging
Overige funcites:
Actuele temperatuur
Omhulsel
Waterafstotend:
ja
Uitrusting
Geheugencapaciteit:
8.000,00 MB
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
14,00 u
Levering
Inclusief:
korte handleiding, Stuurbevestiging, USB-kabel
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1211859
EAN
4028846614799

Meningen van klanten

2.4
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
3
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem
Roland
Niet goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb ook het navigatiesysteem gekocht, 2 zondagen uitgeprobeerd en daarna teruggestuurd. Volgens de beschrijving gaat de Akuku tot 8 uur mee, bij mij was hij na 2 uur leeg en ging het toestel uit. Hoe ik het ook op het stuur monteerde, je kon niets zien bij daglicht, zon of bewolkt, niets om te meten moest je stoppen. Daarom slechts één ster voor het grote display.
15.07.2021
Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem
Robert M
Helemaal ok, alleen de batterij zou langer mee moeten gaan
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik had het al gebruikt voor een tweedaagse tour. Ik had het gpx-bestand in het apparaat geladen. De fabrikant heeft hiervoor software - de downloadlink hiervoor is verborgen onderaan de productpagina van de fabrikant. De service van de fabrikant hielp me dezelfde dag na problemen. Daar zijn 5 sterren voor. Alleen moet ik nog even wennen aan de operatie, het is me niet helemaal duidelijk. De batterij gaat 6 uur mee onder mijn instellingen 100% helderheid, 1 minuut scherm indien aangegeven. Maar anders kan ik de foto niet zien tijdens het rijden.
13.07.2021
Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem
Robert M
Geen verbinding met pc mogelijk & niet geschikt als navigatiesysteem
Vertaald uit Duitse Naar origineel
In feite was ik in het begin tevreden - vóór de eerste reis. Ik had het apparaat met een USB-kabel op de pc aangesloten, een gpx-bestand overgezet en vervolgens gestart. Het navigatiesysteem liet de route zien en ik kon aan mijn meerdaagse tocht beginnen. Toen ik wegreed, merkte ik dat ik het scherm nauwelijks kon lezen, dus zette ik de helderheid op 100%. Het was ingesteld om het scherm in te schakelen wanneer een navigatiebericht wordt gegeven. Nou, als ik het apparaat had gevolgd, zou ik nog steeds in cirkels heen en weer rijden. Ik weet niet waar hij zijn waypoints vandaan haalt, maar ik zou me altijd moeten omdraaien, het toestel piept als uit mijn zintuigen en na 4 uur rijden was de batterij leeg. Neem dus beter een powerbank mee, want het toestel gaat geen 11 uur mee. Helaas kan ik voor de tweede tour het apparaat niet meer op de pc aansluiten. Het wordt simpelweg niet meer herkend. Het werkt ook niet met een micro SD-kaart, het wordt niet herkend. Nu heb ik hem waarschijnlijk zo veel gebruikt dat ik hem niet meer terug kan sturen. Maar ik raad iedereen af om deze onzin te kopen. Ik ben erg teleurgesteld en heb er spijt van dat ik niet de standaardaanbieder van navigatiesystemen heb gekocht. Ik wilde de kleintjes een kans geven, en dat is wat ik eruit heb gehaald.
13.07.2021