Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Gloednieuwe fietsen - De eerste fietsen voor 2021 zijn er!

Cervelo R3

2 Producten
Categorieën
CERVÉLO van a tot z
  1. Racefietsen
  2. Wielrenfietsen
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Cervelo R3: Maximale sterkte, stijfheid en comfort

De Cervelo R3 is een stevige, veelzijdige racefiets die alle kenmerken van een professionele fiets biedt zonder aan comfort in te boeten. Elke Cervelo R3 heeft een combinatie van eigenschappen die er allemaal voor zorgen dat de handling en het gebruik zo ideaal is dat u zelfs de snelste afdalingen, lange tochten en kasseien probleemloos aan kunt. De extreem stijve en bijzonder lichte carbon frameset, die ongeveer 10% lichter is dan het vorige model, vormt een krachtige symbiose met de hoogwaardige componenten. Het resultaat is een soevereine, aerodynamische en responsieve racefiets met maximale stabiliteit en een revolutionair laag gewicht.

Het carbon frame - een slanke, lichte en lichte set

Het extreem lichte carbon frame van de Cervelo R3 belichaamt de optimale verhouding tussen stijfheid en gewicht. Wat het echter onderscheidt van andere carbonframes is de speciaal door de fabrikant ontwikkelde squovale buisvorm.

Framebuizen met een hoge slagvastheid - Squoval maakt het mogelijk

Framebuizen moeten tegen een stootje kunnen. Terwijl vierkant gevormde framebuizen goed bestand zijn tegen bochten, kunnen ronde torsiebelastingen deze beter weerstaan. Waarom dan niet gewoon beide eigenschappen combineren? Het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling is de squovale technologie, die de twee geometrische vormen van een vierkant en een ovaal combineert. Door deze speciale buisvorm wordt het materiaal alleen overlapt op die punten waar het statisch noodzakelijk is. De versterkte koppels verhogen de stabiliteit aan de interfaces, maar zorgen ervoor dat het frame trillingen en schokken elders gemakkelijk kan absorberen.

Nauwkeurige behandeling met weinig moeite

Omgekeerd vermindert de innovatieve hanteringsgeometrie van de Cervelo R3 het gewicht door materiaal te besparen op plaatsen waar minder stress heerst. Hierdoor wordt het energieverlies tot een absoluut minimum beperkt. Hierdoor scoort het lichtgewicht carbonframe met een hoge torsiestijfheid. Het resultaat is een evenwicht tussen snelheid en stabiliteit. De Cervelo R3 biedt verschillende framehoogtes afhankelijk van de lichaamsgrootte. De volgende framematen worden door de fabrikant aangeboden:
Framehoogtes voor de Cervelo R3
Jouw lichaamslengte Framehoogte
155 - 160 cm XS / 48 cm
160 - 170 cm S / 51 cm
170 - 175 cm M / 54 cm
175 - 180 cm L / 56 cm
180 - 185 cm XL / 58 cm
185 - 190 cm XXL / 61 cm
De waarden in de tabel zijn slechts richtlijnen voor mensen die geen meetlint bij de hand hebben. Aangezien de staplengte ook bepalend is voor de vereiste framehoogte en deze kan variëren tussen 65 en 95 cm voor een volwassene, kun je de rekenmachine op onze productpagina ook gebruiken. Onze tip: Als uw maat tussen twee framematen ligt, heb je de volgende opties: Kies de kleinere framemaat voor een wendbaardere rit en de grotere framemaat als je een soepelere rit wilt.

De banden - Onbeperkte aerodynamica ondanks een aangename breedte

Alle modellen in de Cervelo R3-serie zijn voorzien van Mavic 28-inch Yksion Elite Guard-banden met goede grip. Deze duurzame lagedrukbanden bieden een hoge snij- en lekbescherming. De breedte van de band is 25 mm. Aerodynamica en bredere banden hoeven elkaar niet tegen te spreken: Volgens de resultaten van windtunneltests die door verschillende wielproducenten zijn uitgevoerd, kunnen bredere banden bijdragen tot het positieve effect van betere prestaties en tegelijkertijd de vermoeidheid verminderen. De grotere bandenvrijheid van de Cervelo R3 verhoogt de stabiliteit en het rijcomfort aanzienlijk.

De schrijfremmen van de Cervelo R3

Het basismodel is voorzien van Shimano velgremmen met een goede grip. De symmetrische dubbelscharniertechnologie met dubbele lagering maakt een gewichtsbesparende remwerking bij een hoog draagvermogen mogelijk. De remblokken scoren ook punten voor hun hoge duurzaamheid en zorgen zo voor een lange levensduur met ideale remprestaties. Met de Cervelo R3 Ultegra Di2 Ultegra Di2 wordt de reeds hoogwaardige uitrusting aangevuld met de nieuwste schijfremtechnologie. Uitgerust met schijfremmen en Shimano's elektronische Shimano Di2 schakelsysteem, tart hij alle uitdagingen. Ook als je op een berg wilt schakelen, is dat geen probleem: de precieze achterderailleur kan zelfs bij zware belasting gemakkelijk schakelen. Bovendien detecteert dit schakelsysteem de positie van de ketting wanneer de versnelling wordt ingeschakeld en voorkomt zo voortijdige slijtage door een verkeerd afgestelde aandrijving. Eventuele wrijvingsverliezen worden zo tot een minimum beperkt.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes