Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Carinthia

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • olijf

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Carinthia Tropen Slaapzak L, olijf
Carinthia Tropen Slaapzak L, olijf
Carinthia
Tropen Slaapzak L, olijf
€ 179,99
gratis verzending
  • Varianten: Left Zipper
UITVERKOOP

Carinthia: slaapzakken van topkwaliteit

Wanneer je gaat kamperen is een goede slaapzak van groot belang. Een goede slaapzak moet comfortabel liggen en daarnaast ook van het juiste materiaal gemaakt zijn, zodat je het niet koud hebt, maar ook niet te warm. De slaapzakken van het merk Carinthia voldoen aan al deze eisen en meer. Dit merk produceert kwalitatief hoogwaardige slaapzakken die zijn gemaakt voor de meest uiteenlopende omstandigheden. Het ruime aanbod van Carinthia slaapzakken vind je bij Bikester.

Carinthia slaapzak

Slaapzakken van Carinthia voor extreme omstandigheden

Carinthia is een Oostenrijks bedrijf dat in de jaren 50 van de vorige eeuw werd opgericht in de Oostenrijkse provincie Karinthië. Er zijn dus al zo’n 70 jaar verstreken sinds de tijd dat Carinthia de eerste slaapzakken op de markt bracht. En nog steeds is het bedrijf ongekend populair. Dit komt vooral door de productie van goede slaapzakken die hoge ogen gooien bij professionals. Het maakt niet uit of je gaat overnachten op Antarctica, midden in het bos of in de bergen: de slaapzakken zijn gemaakt voor in extreme omstandigheden en kunnen dus alles aan. De slaapzakken van Carinthia zijn warm, licht en ademend; bij iedere weersomstandigheid. Nat en koud weer worden weerstaan dankzij natuurlijk dons in combinatie met synthetisch vezel.

Carinthia gebruikt de expertise van professionals

Carinthia staat voor constante verbetering van kwaliteit en laat dan ook de nieuwste ontwikkelingen in materialen niet aan zich voorbij gaan. Het merk doet continu onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en ontdekt hoe dit toegepast kan worden in de realiteit en de productie van slaapzakken. Daarnaast maakt Carinthia gebruik van de expertise van professionals uit diverse sectoren. Zo worden altijd producten gerealiseerd en gecreëerd die niet alleen comfort, maar ook veiligheid bieden. Alle slaapzakken van Carinthia worden in Europa gemaakt: op deze manier kan het bedrijf de hoogste productie- en kwaliteitsnormen leveren en blijven waarborgen.

Slaapzak van Carinthia

De producten van Carinthia

De producten van Carinthia staan voor hoge kwaliteit en dat betekent dat er gebruik is gemaakt van diverse nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. De slaapzakken hebben de perfecte warmte-gewichtsverhouding en zijn geschikt voor tal van weersomstandigheden. Of je nu bergen gaat beklimmen of een paar dagen in het bos gaat verblijven: de slaapzak is overal op voorbereid en dus jij zelf ook.

Kamperen en overnachten in de natuur was nog nooit zo aantrekkelijk! Bikester biedt een ruime collectie aan van Carinthia slaapzakken. Het is aan jou om te bepalen wat bij jou en je kampeervakantie past. Bergen beklimmen of kamperen in slecht weer: niets is meer onmogelijk met Carinthia slaapzakken.