Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Scirocco 35 C17 Wielset Clincher Shimano 10/11/12-speed

ID: 1757537

Adviesprijs € 404,00
€ 260,99
- 35 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Scirocco 35 C17 Wielset Clincher Shimano 10/11/12-speed

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Scirocco waaier ontleent zijn naam aan de hete en felle wind uit de Sahara, waarmee hij de snelheid nabootst waarmee deze wind naar Italië en Frankrijk komt. Scirocco is een zeer gewaardeerd wiel dat superieure prestaties biedt tegen een meer dan concurrerende prijs en is de ideale keuze voor diegenen die de kwaliteit en consistentie van Campagnolo wielen willen ervaren. De nieuwste versie van de Scirocco benadrukt de sterke punten die de vorige versie zo betrouwbaar en populair maakten en transformeert hem in een nog beter allround stuur. In het geval van de Scirocco is de naam nog nooit zo toepasselijk geweest, gezien het 35 mm profiel. Het 35 mm profiel, een sterk punt in het topsegment van koolstofvezel wielen, garandeert een veelzijdige aerodynamica die opvalt in alle omstandigheden en de rolweerstand verlaagt zonder instabiliteit te creëren bij zijwind. Dankzij het gebruik van dit profiel kan het Scirocco-wiel aerodynamica bieden die normaal is voorbehouden aan degenen die bereid zijn wielen van koolstofvezel te kopen. De nieuwe Scirocco-versie is ontwikkeld met een C17-Profil, dat een functionelere band/velg-interface creëert, wat niet alleen resulteert in een betere wendbaarheid en comfort, maar ook in een betere efficiëntie in combinatie met de bandvorm. De bredere velg, ideaal voor clincherbanden van 25 mm en 28 mm, zorgt ervoor dat de band een rechtere vorm aanneemt, minder een "ui", waardoor een gelijkmatiger oppervlak ontstaat voor de luchtstroom met minder discontinuïteit door turbulentie tussen band en velg.Het Scirocco-wiel staat garant voor uitzonderlijke prestaties en het technische team heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dezelfde uitstekende prestaties van de eerste race onveranderd blijven. De gelaste in plaats van gelijmde Scirocco-velg, zoals bij veel van zijn concurrenten het geval is, biedt een grotere structurele integriteit en een uiterst nauwkeurig remoppervlak. De duurzaamheid van het product wordt ook gegarandeerd door de steunplaten op de nippels, zodat de spanning beter wordt verdeeld over de binnenkant van de velg.


De naaf en aluminium as houden het gewicht extreem laag en verhogen tegelijkertijd de laterale stijfheid, terwijl de oversized Mega G3 flens aan de achterkant de torsiestijfheid verhoogt, wat op zijn beurt de acceleratie verbetert. Hetzelfde freehub body ontwerp van de top-of-the-range wielen is beschikbaar in zowel Campagnolo als HG11-Format formaten. Dankzij de 16 aerodynamische radiale spaken met variabele vertanding van roestvrij staal heeft het voorwiel altijd een licht en efficiënt ontwerp. Het achterwiel is daarentegen voorzien van het exclusieve Mega G3 spaaksysteem met 14 spaken aan de kant van het aandrijfsysteem en 7 aan de andere kant voor een perfecte spanningsverdeling, waardoor een asymmetrische eenheid symmetrisch is in termen van functie en prestaties.Het Scirocco-wiel combineert en combineert vele technologische oplossingen die het tot een echt racestuur maken, maar dat wordt aangeboden tegen een meer dan gunstige prijs, ongeacht de fietser. De aerodynamica en constructiemethoden die gewoonlijk zijn voorbehouden aan koolstofvezel wielen, gecombineerd met technologieën zoals Mega G3 en de interne steunplaten van de nippel, creëren een wiel met een waarde die aanzienlijk hoger ligt dan die van elk ander product in zijn klasse.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Scirocco laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
snelspanner
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
velgremmen
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
velgremmen

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Endurance
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
achterwiel 5x130, voorwiel 5x100
asstandaard:
snelspanner
Velgen
Materiaal:
Aluminium
Model:
Holle kamer
Profielhoogte:
middel (30-50 mm)
Hoogte:
35
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
velgrem
Breedte:
22,00 mm
Binnenbreedte:
17,00 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf achter
Tandkrans type:
Shimano HG L 11-12s Road
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
velgremmen
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
velgremmen
Impeller
Totaalgewicht:
1.755,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1757537
EAN
8053340451287

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product