Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Gloednieuwe fietsen - De eerste fietsen voor 2021 zijn er!
Campagnolo

Campagnolo Record Crankset 50/34, 11-speed, black (2020)

ID: 474560
€ 654,99
€ 349,-
- 46%
Incl. BTW, geen verzendkosten
pedaalarmlengte kiezen
Verplaats naar verlanglijst
  • 30 dagen kosteloos retourneren
  • Kleine producten Gratis levering vanaf €696
  • 40.000 producten 600 merken
Productbeschrijving

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Record: een garantie voor prestaties en kwaliteit sinds mensenheugenis.
Record Gears heeft talloze sportieve successen geboekt in de professionele wereld en is nu klaar om zijn laatste "revolutie" te lanceren en wacht vol ongeduld om nieuwe uitdagingen aan te gaan, want het heeft al de grootste uitdaging gewonnen: prestaties. Een schakelproces met de grootste inspanning is niet langer een probleem met de nieuwe Record Shifting Group en als u merkt dat de ketting is veranderd van de kleine kettingring naar de grote, zou u kunnen denken dat u alleen nog maar een elektronisch EPS aandrijfsysteem gebruikt!
Hetzelfde geldt voor het supersnelle, soepele, vloeiende en geruisloze schakelproces.

Nu is het aan jou om het record te vestigen!

De Record crankstel is ontworpen om de volledige kracht van de fietser over te brengen op het aandrijfwiel: Maximale torsiestijfheid van het systeem, de beste "U"- en "Q"-factoren van de categorie en volledig carbon pedaalkrukken in eenrichtingsverkeer. Maar de echte verrassing komt met de eerste operatie van de voorderailleur: Het speciale ontwerp van de XPSS kettingring op/neer schakelzones zorgt voor een uiterst nauwkeurig, snel en vertragingsvrij schakelen. Het verschuiven van de ketting met de voorderailleur is geen probleem meer, zelfs onder extreme omstandigheden.

X.P.S.S.S. Extreme Performance Shifting System (Extreme Performance Shifting System)
X.P.S.S. beschrijft een project met een precies doel: de nieuwe Campagnolo 11-versnellingen derailleurgroepen van de Campagnolo derailleur zo goed mogelijk laten presteren. het Campy Tech Lab viel opnieuw in het oog. het nieuwe ontwerp van de zones voor het op en neer schuiven van de ketting is tot in het kleinste detail onderzocht met behulp van wiskundige berekeningen die de mogelijke kettingsbewegingen van de ketting op de tandwielen simuleren en de ideale hoeken ervan schetsen. het nieuwe ontwerp van de zones voor het op en neer schuiven van de ketting is ontwikkeld aan de hand van wiskundige berekeningen, die de mogelijke ketenbewegingen op het tandwiel simuleren. Bovendien hebben herhaalde laboratoriumtests van de snelheid en precisie van de prestaties van de derailleur geleid tot een eindoptimalisatie en is het profiel van de tanden van de tandwielen herzien om hun prestaties te verbeteren en een perfecte match te creëren met de 11 Speed ketting en de derailleur, waarvan het intelligente profielontwerp de kettingbeweging snel en nauwkeurig begeleidt, zelfs onder extreme belastingen.Het geheim van dit verbazingwekkende succes ligt in de perfecte combinatie en integratie van alle aandrijfcomponenten: elk onderdeel is ontworpen om perfect samen te werken met de andere onderdelen, zodat u kunt genieten van de buitengewone prestaties die de nieuwe X.P.S.S. u biedt. Systeemaanbiedingen.

LICHT VAN GEWICHT, STIJFHEID, VEREENVOUDIGDE MONTAGE EN ONDERHOUD: ULTRA-TORQUE
Campagnolo heeft ervoor gezorgd dat de twee helften van de trapasas van de trapas onlosmakelijk verbonden zijn met de respectievelijke crankarmen. Deze nieuwe ontwikkeling heeft het mogelijk gemaakt om de zijdelingse uitsteeksels van het frame op ashoogte aanzienlijk te verminderen en zo ongewenst contact met de enkel tijdens het trappen van de pedalen te voorkomen.

De montage is uiterst eenvoudig, een enkele overmaatse schroef wordt gebruikt om de twee helften van de as stevig met elkaar te verbinden. Met betrekking tot de effectiviteit van de koppeloverbrenging is dit systeem bestand tegen een vergelijking met een as uit één stuk.

Bovendien konden we, ondanks het smalle zijprofiel, de lagers buiten het trapashuis plaatsen, zodat de as, die een grotere diameter had, door de grotere steunbreedte stijver werd. Deze eigenschappen konden we bereiken door gebruik te maken van Ultra-Torque, gebaseerd op de Hirth spur tandwieloverbrenging, een ingenieus mechanisch systeem dat het resultaat is van jarenlange ervaring in de motorbouw op het gebied van koppelingen voor roterende assen en motorassen.

Dit is in principe een koppelingsverbinding met zelfcentrerende en zelfuitlijnende tanden, die in het midden van de binnenste lageras is geplaatst, waar de uiteinden van de ashelften die stevig met de crankarmen verbonden zijn elkaar raken.

USB - ultragladde lagers
Absoluut gladde oppervlakken en een lage wrijving om energieverlies zoveel mogelijk te beperken zijn de meest interessante eigenschappen. Voeg daarbij het verminderde gewicht en de corrosiebestendigheid en u zult begrijpen waarom Campagnolo u het beste van het beste kan bieden met USB.

Al uw vermogen wordt zonder verlies overgedragen op de weg.

Campagnolo is altijd al gerespecteerd voor de extreme soepelheid en betrouwbaarheid van zijn naven. Deze kenmerken zijn te danken aan het feit dat alle projecten in de R&D-afdeling van Campy Tech Lab worden ontwikkeld en dat elk detail bijna manisch wordt verzorgd. De naaf met USB (Ultra Smooth Bearings) keramische lagers verhogen de soepelheid van de wielen verder en verminderen het gewicht en onderhoud. Vergelijkende tests hebben aangetoond dat USB-lagers 50% gladder zijn dan standaardlagers. Een verhoging van uw wedstrijdprestaties of zelfs een ritje met uw vrienden wordt nu gemakkelijker gemaakt.

Productdetails
Gebruiksdoel
Racefiets  
Kettingbladen
Aantal kettingbladen: 2 kettingbladen
Overbrenging: 50/34 tanden
Crank
Te gebruiken met: 11-speed
Model: 4-armig
As opname: Power Torque
Kruisgat: zonder borgring
boutcirkel: Campagnolo
Gewicht
627  g
Levering
Ultra Torque met lagers, zonder lagerschalen  
Geslacht
Unisex
Modeljaar
2020
Productnummer
474560
Beoordeling
Je mening telt! Beoordeel dit product als eerste.

Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes