Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Record/EPS Crankset 12-speed 34/50 tanden

ID: 814151

€ 572,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Pedaalarmlengte
  • Choose Pedaalarmlengte
    170mm sold out online
    172,5mm sold out online
    175mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Record/EPS Crankset 12-speed 34/50 tanden

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

PLATENCRAKER
Nog een wapen om de overwinning te behalen.
De Record crankstel is ontworpen om de volledige kracht van de fietser over te brengen op het aandrijfwiel: Maximale torsiestijfheid van het systeem, de beste "U"- en "Q"-factoren van de categorie en volledig carbon pedaalkrukken in eenrichtingsverkeer. Maar de echte verrassing komt met de eerste operatie van de voorderailleur: Het speciale ontwerp van de XPSS kettingring op en neer zorgt voor een uiterst nauwkeurig, snel en vertragingsvrij schakelen. Het verschuiven van de ketting met de voorderailleur is geen probleem meer, zelfs onder extreme omstandigheden.

USB ULTRAGLADDE LAGERS
Absoluut gladde oppervlakken en een lage wrijving om energieverlies zoveel mogelijk te beperken zijn de meest interessante eigenschappen. Voeg daarbij het verminderde gewicht en de corrosiebestendigheid en u zult begrijpen waarom wij u het beste van het beste kunnen bieden met USB. Al uw vermogen wordt zonder verlies overgedragen op de weg. Campagnolo is altijd al gerespecteerd voor de extreme soepelheid en betrouwbaarheid van zijn naven. Deze kenmerken zijn te danken aan het feit dat alle projecten in de R&D-afdeling van Campy Tech Lab worden ontwikkeld en dat elk detail bijna manisch wordt verzorgd. De naaf met USB (Ultra Smooth Bearings) keramische lagers verhogen de soepelheid van de wielen verder en verminderen het gewicht en onderhoud. Vergelijkende tests hebben aangetoond dat USB-lagers 50% gladder zijn dan standaardlagers. Een verhoging van uw wedstrijdprestaties of zelfs een ritje met uw vrienden wordt nu gemakkelijker gemaakt. De USB - Ultra Smooth Bearings - technologie wordt gebruikt voor de Record cranksets en voor de nieuwe Shamal Ultra wielen.

ULTRA-TORQUE
Campagnolo heeft ervoor gezorgd dat de twee helften van de trapasas van de trapas onlosmakelijk verbonden zijn met de respectievelijke crankarmen. Deze nieuwe ontwikkeling heeft het mogelijk gemaakt om de zijdelingse uitsteeksels van het frame op ashoogte aanzienlijk te verminderen en zo ongewenst contact met de enkel tijdens het trappen van de pedalen te voorkomen. De montage is uiterst eenvoudig, een enkele overmaatse schroef wordt gebruikt om de twee helften van de as stevig met elkaar te verbinden. Met betrekking tot de effectiviteit van de koppeloverbrenging is dit systeem bestand tegen een vergelijking met een as uit één stuk. Bovendien konden we, ondanks het smalle zijprofiel, de lagers buiten het trapashuis plaatsen, zodat de as, die een grotere diameter had, door de grotere steunbreedte stijver werd. Deze eigenschappen konden we bereiken door gebruik te maken van Ultra-Torque, gebaseerd op de Hirth spur tandwieloverbrenging, een ingenieus mechanisch systeem dat het resultaat is van jarenlange ervaring in de motorbouw op het gebied van koppelingen voor roterende assen en motorassen. Dit is in principe een koppelingsverbinding met zelfcentrerende en zelfuitlijnende tanden, die in het midden van de binnenste lageras is geplaatst, waar de uiteinden van de ashelften die stevig met de crankarmen verbonden zijn elkaar raken.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Record laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
710 g
Kruisgat
Kruisgat
112/145
Aantal kettingbladen
Aantal kettingbladen
2 kettingbladen

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Endurance
Crank
Te gebruiken met:
12-speed
Model:
4-armig
As opname:
Ultra Torque
Kruisgat:
112/145
boutcirkel:
Campagnolo
Kettingbladen
Aantal kettingbladen:
2 kettingbladen
Overbrenging:
50/34 tanden
Afmetingen
Gewicht:
710 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
814151

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product