Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Levante DB Gravel wielset 700C 12x100/12x142mm 2-Weg Pasvorm N3W

ID: 1744613

not available
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Levante DB Gravel wielset 700C 12x100/12x142mm 2-Weg Pasvorm N3W

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

HET LEVANTE WIEL IS RESPONSIEF, VEELZIJDIG EN ROBUUST, EN IS ONTWORPEN OM EEN SUPERIEURE RIT TE BIEDEN DANKZIJ DE ERVARING IN HET VELD.
Levante. Dit nieuwe model carbon wielen, dat zijn naam ontleent aan de wind die vanuit het oosten over de Middellandse Zee waait, introduceert een aantal innovatieve technologieën in de gravelwereld die het geschikt maken voor verschillende soorten trails. Zoals bij alle producten van het merk zijn zowel esthetiek als prestaties van fundamenteel belang bij de ontwikkeling van het project. De nieuwe koolstofvezel wielen zijn dan ook voorzien van een aantal stilistische verfijningen die de innovatieve 13-speed Ekar Gravel groepset van Campagnolo op verbluffende wijze esthetisch aanvullen. Onder de aantrekkelijke buitenkant gaat een reeks technologische innovaties schuil, ontworpen om snel, leuk en gecontroleerd te rijden, met een sterke nadruk op rijgedrag en betrouwbaarheid. Aan dit alles ligt een technische benadering ten grondslag die geen concessies doet aan duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor deze wielen de ideale keuze zijn voor avonturen buiten de gebaande paden.

H.U.L.C CONSTRUCTIE & C-LUX AFWERKING
Licht en handelbaar, stijf bergopwaarts en betrouwbaar bergafwaarts, de Levante wielen profiteren van de innovatieve H.U.L.C technologie (Hand Made Ultra-Light Carbon), het ultralichte carbon van Campagnolo. H.U.L.C wordt gebruikt bij de constructie van de velg en is een evolutie van het unieke gepatenteerde carbon moulding proces van Campagnolo, dat in staat is onberispelijke velgen te produceren die geen extra verf nodig hebben. De optimalisering van de verhouding tussen koolstofvezel en kunsthars, bereikt dankzij verbeteringen in het gietprocédé, garandeert een perfecte combinatie van weerstand, stijfheid en lichtheid. Dit resulteert in een betrouwbare rijervaring die geen buitensporige inspanning vergt en een totaal wielgewicht van slechts 1485 g zonder in te boeten aan stevigheid.
De velg heeft ook een prachtige Campagnolo Luxury (C-LUX) spiegelafwerking. Deze C-LUX afwerking is zo perfect glad dat verven niet nodig is, wat gewicht bespaart. Toegepast op het velgkanaal, zoals voor het eerst te zien op de top-of-the-range Bora Ultra WTO wielen, helpt de wetenschappelijke precisie van C-LUX ook om de veiligst mogelijke positionering van tubeless banden te verzekeren, de grip te verbeteren en de installatie / montage te vereenvoudigen en het risico van beschadiging van de bandhiel te verminderen. Levante combineert deze elegante afwerking met lasergegraveerde velgafbeeldingen die bestand zijn tegen de ontberingen van het rijden op gravel.

ROBUUST EN VEELZIJDIG
De focus van Campagnolo op duurzaamheid gaat echter veel verder dan esthetiek. De Levante is gebouwd om lang mee te gaan en is uitvoerig getest, waarbij hij is vergeleken met wielen van topconcurrenten. H.U.L.C technologie is gecombineerd met een asymmetrische velg die het wiel resistent en evenwichtig maakt, betrouwbaar op elk terrein. Tegelijkertijd zorgt het traditionele en bekende kegellagersysteem voor eenvoudig onderhoud en dankzij de externe nippels kunnen de spaken indien nodig op elk moment worden gecentreerd, zonder dat speciaal gereedschap nodig is. Ook het gebruik van een traditioneel Levante-spaakpatroon en het gebruik van rechte spaken maakt het makkelijker om te wisselen, waar de weg je ook brengt. Niet alleen bestendig, maar ook veelzijdig. Het Campagnolo 2-Way Fit profiel zorgt voor compatibiliteit met tubeless en clincher banden, terwijl de 25 mm interne velgbreedte geschikt is voor een breed scala aan banden van 38 mm tot 76 mm (1.5-3,0“). Met een velghoogte van 30 mm is de Levante geschikt voor elk avontuur, van de snelste gravelraces tot meerdaagse bikepackingtochten.

MINI-HOOK
De "Mini Hook" van de velgen zijn speciaal voor deze wielen ontwikkeld en voldoen aan de ETRTO clincher en tubeless normen. De Mini-Hook zorgt voor een perfecte passing tussen de band en de velg, ongeacht het merk van de gebruikte band. Dit betekent een groot contactoppervlak met de grond en een betere grip en comfort bij een lagere druk. Het Mini-Hook systeem voldoet volledig aan de ETRTO veiligheidsnormen.

N3W
Het Levante-wiel is de perfecte aanvulling op de revolutionaire Ekar-groepset van Campagnolo en maakt gebruik van Campagnolo's Next 3 Ways (N3W) freewheelbody. N3W is een gepatenteerde standaard voor freewheelbody's die geschikt zijn voor Campagnolo 11-, 12- en 13-speed cassettes.

Details

  • voor bandbreedtes: 38 tot 76 mm (1,5" - 3,0")
  • Gelaserde graphics op velg en naven
  • Specifieke wielen voor grind - ASTM 2
  • Asymmetrische carbon velg met mini-haak
Alle modellen uit de serie Campagnolo Levante laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
Steekas
Materiaal
Materiaal
Carbon
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
---
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
---

Uitrusting

Doel
Gravel
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
Achterwiel 12x142
asstandaard:
Steekas
Velgen
Materiaal:
Carbon
Model:
Holle kamer
Profielhoogte:
middel (30-50 mm)
Hoogte:
30
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
Schijfrem
Geschikt voor Tubeless:
ja
Breedte:
30,60 mm
Binnenbreedte:
25,00 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf voor
Inbouwbreedte (mm):
100 mm
Asdiameter voor (mm):
12 mm
Aantal spaken:
24
Type:
Aluminium naaf, verstelbaar kegellagersysteem
Naaf achter
Type:
Aluminium naaf, verstelbaar kegellagersysteem
Inbouwbreedte:
142 mm
Diameter as:
12 mm
Tandkrans type:
Campagnolo N3W 13s
Aantal versnellingen:
13
Aantal spaken:
24
Eigenschappen:
Voor steekas
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
---
NEWMEN Evolution SL X.R.25 voorwiel, 28 12 x 100 mm. Straight-Pull Disc CL Fade max. totaal systeem gewicht:
120 kg
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
---
NEWMEN Evolution SL X.R.25 achterwiel, 28 12 x 142 mm. Straight-Pull Disc CL XDR Fade 11576 max. totale belasting:
120 kg
Impeller
Totaalgewicht:
1.485,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1744613
EAN
8053340458668

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product