Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Chorus Schijfrem met Ergopower hendel 12-speed 140mm rechts

ID: 1504067

€ 423,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Chorus Schijfrem met Ergopower hendel 12-speed 140mm rechts

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De fantastische ergonomie die in de loop der jaren een soort visitekaartje van Campagnolo is geworden, is nog verder verbeterd met de recente introductie van de Super Record en Record 12 Speed aandrijvingen. De nieuwe standaard, die niet alleen ergonomisch is maar ook individueel kan worden aangepast, vindt zijn voortzetting in het ontwerp van de Chorus hendels. Afgezien van de aluminium remhendel, die voorzien is van een coating die de afwerking en het gevoel bij contact met de hand verbetert, heeft de Ergopower Chorus kenmerken die sterk lijken op die van de Super Record en Record remhendels. Het nieuwe ontwerp van het handbeschermingsrubber, de remhendel en de grotere hendels van het aandrijfsysteem, alsmede de Reach-verstelling, waardoor de Ergopower remhendel individueel aan verschillende handafmetingen kan worden aangepast, maken deze nieuwe onderdelen uniek en flexibel.

De beproefde één-hendel-één-actie-filosofie van Campagnolo voorkomt een foutieve werking, zelfs op momenten van wedstrijdspanning of vermoeidheid. Het interne Ultra-Shift mechanisme wordt gebruikt om de 12-speed achterderailleur te bedienen, waardoor tot 5 tandwielen naar beneden of 3 tandwielen naar boven kunnen worden geschakeld in één enkele beweging. De Chorus remshifters bieden dezelfde extreem duurzame en soepele schakelprestaties als andere 12 Speed groepen, dankzij de nieuwe kabels en hun behuizingen.

Campagnolo remklauwen: krachtig, soepel en betrouwbaar.
Dankzij de zuigers met een diameter van 22 mm zorgen de flat-mount remklauwen van Campagnolo te allen tijde voor een sterke en goed gedoseerde remkracht. De remblokverstelling is nu geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat er geen wrijving optreedt wanneer de remhendel wordt losgelaten. Een speciale metalen plaat tussen het remblok en de zuiger van de remklauw dempt de trillingen tijdens het remmen.

De verschillende modellen Campagnolo remklauwen kunnen worden gemonteerd met de remschijf naar keuze van de gebruiker en voldoen aan de hoogste prestatie-eisen:Het is namelijk mogelijk te kiezen voor een remklauw met een schijf van 140 mm (alleen voor fietsers die niet meer dan 82 kg wegen) of een diameter van 160 mm. Er is ook speciale aandacht besteed aan het vergemakkelijken van onderhouds- en montagewerkzaamheden: De remblokken, die zijn voorzien van een slijtage-indicator, zijn gemakkelijk te vervangen omdat er geen terughaalveren nodig zijn. Voorts werd ook aandacht besteed aan de installatie van de schijf in de remklauw om de wielwissel te vereenvoudigen en te versnellen.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Chorus laten zien

In het kort

Lengte remhendel
Lengte remhendel
Volle hand
Remvloeistof achter
Remvloeistof achter
Flat Mount
Remtechnologie
Remtechnologie
hydraulisch

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
met schakel-/remhendel combinatie
Uitvoering:
Achter
Remtechnologie:
hydraulisch
Remhendel
Lengte remhendel:
Volle hand
Versnellingshendel
Schakeltechniek:
mechanisch
Compatibiliteit:
Ergopower
Compatibiliteit:
Campagnolo
Remklauw
Remvloeistof achter:
Flat Mount
Remschijf
Remschijfopname:
zonder remschijf
Remvloeistof
Remvloeistof:
Minerale Olie
Levering
Levering:
1x Campagnolo Chorus rem/schakelpook, incl. Remklauw voor 140mm en leiding, gevuld met minerale olie
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1504067
EAN
8053340457661

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product