Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Chorus Schijfrem met Ergopower hendel 12-speed 140mm links

ID: 1504064

€ 423,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Chorus Schijfrem met Ergopower hendel 12-speed 140mm links

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De fantastische ergonomie die in de loop der jaren een soort visitekaartje van Campagnolo is geworden, is nog verder verbeterd met de nieuwste introductie van de Super Record en Record 12-speed transmissies. De nieuwe standaard is niet alleen ergonomisch, maar ook aanpasbaar en wordt belichaamd in het ontwerp van de Chorus hendels. Afgezien van de remhendel, die is gemaakt van aluminium maar met een coating die de afwerking en het gevoel verbetert, zijn de Chorus Ergopower hendels vrijwel identiek aan die van de Super Record en Record versnellingen. Het nieuwe ontwerp van de remhendelkappen, remhendel en grotere versnellingshendels, samen met het Ergopower bedienings "bereik" dat kan worden aangepast aan handen van verschillende grootte, maken deze nieuwe onderdelen uniek en veelzijdig.

Campagnolo's beproefde one-lever-one-action filosofie voorkomt onbedoeld schakelen, zelfs tijdens een spannende wedstrijd of als gevolg van vermoeidheid. Het interne Ultra-Shift mechanisme regelt de 12-speed achterderailleur, waardoor de rijder in één beweging tot 3 tandwielen omhoog en tot 5 tandwielen omlaag kan schakelen. Chorus bedieningselementen leveren dezelfde extreem duurzame, zachte schakelprestaties als de andere 12-speed groepssets, dankzij nieuwe kabels en hun behuizingen.

Campagnolo remklauwen: krachtig, modulair en betrouwbaar.
De plat gemonteerde Campagnolo remklauwen zorgen voor krachtig, modulair remmen in elke situatie dankzij zuigers met een diameter van 22 millimeter. De terugloop van de remblokken is nu geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat er geen wrijving optreedt wanneer de remhendel wordt losgelaten. Een speciale metalen plaat tussen het remblokje en de zuiger van de remklauw dempt de trillingen tijdens het remmen.

De verschillende Campagnolo remklauwen zijn ontworpen om samen met de door de rijder gekozen schijf gemonteerd te worden en om altijd het hoogste prestatieniveau te garanderen. Het is inderdaad mogelijk om de remklauw te kiezen met een schijf met een diameter van 140 mm (beperkt tot fietsers die niet meer dan 82 kg wegen) of 160 mm. Er is veel aandacht besteed aan het vereenvoudigen van onderhoud en montage: de remblokken zijn voorzien van slijtage-indicatoren en het vervangen wordt vergemakkelijkt door de afwezigheid van fysieke terughaalveren. Daarnaast is er gewerkt aan het inbrengen van de schijf in de remklauw om het verwisselen van het wiel gemakkelijker en sneller te maken.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Chorus laten zien

In het kort

Lengte remhendel
Lengte remhendel
Volle hand
Remvloeistof voor
Remvloeistof voor
Flat Mount
Remtechnologie
Remtechnologie
hydraulisch

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
met schakel-/remhendel combinatie
Uitvoering:
voor
Remtechnologie:
hydraulisch
Remhendel
Lengte remhendel:
Volle hand
Versnellingshendel
Schakeltechniek:
mechanisch
Compatibiliteit:
Ergopower
Compatibiliteit:
Campagnolo
Remklauw
Remvloeistof voor:
Flat Mount
Remschijf
Remschijfopname:
zonder remschijf
Remvloeistof
Remvloeistof:
Minerale Olie
Levering
Levering:
1x Campagnolo Chorus rem/schakelpook, incl. Remklauw voor 140mm en leiding, gevuld met minerale olie
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1504064
EAN
8053340457678

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product