Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Bora WTO 45 DB Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TL Black Label

ID: 1504037

€ 2 366,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Bora WTO 45 DB Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TL Black Label

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Campagnolo lanceert het eerste aërodynamische Disc Brake wiel met een profiel van 45 mm voor een breed publiek. Het ontwerp van de velg maakt een maximale aërodynamische penetratie mogelijk en onder een bepaalde hoek wordt de wind zelfs een waardevolle bondgenoot voor de atleet. Aerodynamische carbonvelgen met unidirectioneel oppervlak, nieuwe aerodynamische aluminium naven en een USB-kegelgelagerd shellsysteem van keramiek: Elke ontwerpbeslissing bij deze wielen dient om de prestaties te optimaliseren. Het velgprofiel met een binnenbreedte van 19 mm past perfect bij de 23 mm, 25 mm en 28 mm banden. Bovendien biedt Campagnolo met de 2-Way Fit-versie opnieuw de beproefde technologie die een perfecte compatibiliteit met clincher- en tubeless-banden mogelijk maakt. Als het doel van deze wielen extreme prestaties is, wordt de veiligheid gegarandeerd door de G3-Einspeichung met een verdubbeld aantal spaken aan de linkerkant van het voorwiel, die een evenwichtige en veilige remwerking in alle omstandigheden garandeert. Beschikbare versies: Dark Label, Campagnolo versnellingsnaaf, HG of XDR.

45 mm... maar aero
Het ontwerp van de velg maakt een maximale aërodynamische penetratie mogelijk, aangezien de wind, wanneer hij onder een hoek tussen 12° en 19° op de velg inwerkt, de triatleet momentum geeft. Het slanke ontwerp van de naaf in het middendeel vermindert het aanzicht van het onderdeel en het speciale ontwerp van de flanken bevordert de stand. De elliptische dwarsdoorsnede van de 24 spaken vermindert de rolweerstand drastisch.

Snel en... glad
Het beproefde USB-conuslagersysteem zorgt ervoor dat de keramische lagers goed glijden. Het 2-Way Fit profiel maakt niet alleen de montage van een clincher band mogelijk, maar ook van de band met de laagste rolweerstand die momenteel verkrijgbaar is: tubeless. De binnenbreedte van 19 mm maakt de montage mogelijk van banden met 23, 25 en 28 mm met een perfecte aansluiting van het velg-band systeem.

Besluit voor aerodynamica... maar van Campagnolo
De soepelheid die u van Campagnolo gewend bent is nog beter, ondanks het aerodynamische velgontwerp in 45 mm profiel. Het ontwerp van het wiel maakt het mogelijk het vermogensverlies tot een minimum te beperken door alle door de fietser geproduceerde kracht over te brengen op het asfalt. Een profiel van 45 mm met een wielpaargewicht van 1.520 g maakt dit het optimale wiel voor heuvelachtige trails.

USB Ultra Soepele Lagers
Absoluut gladde oppervlakken en een lagere wrijving om energieverlies zoveel mogelijk te beperken, zijn hier de meest interessante eigenschappen. Voeg daarbij het lagere gewicht en de corrosiebestendigheid en u begrijpt waarom wij u met de USB het beste van het beste kunnen bieden. Al uw vermogen wordt zonder verlies op de weg overgebracht. Campagnolo is altijd gerespecteerd geweest voor de uiterst soepele werking en de betrouwbaarheid van zijn naven. Deze kenmerken zijn te danken aan het feit dat alle projecten worden ontwikkeld in de R&D-afdeling Campy Tech Lab en er een bijna manische aandacht wordt besteed aan elk detail. De naven met USB (Ultra Smooth Bearings) keramische lagers verhogen de soepelheid van de wielen nog verder en verminderen het gewicht en onderhoud. Uit vergelijkende tests is gebleken dat de USB-lagers 50% soepeler zijn dan standaardlagers. Uw wedstrijdprestaties verbeteren of zelfs een ritje maken met uw vrienden wordt nu gemakkelijker gemaakt. De USB - Ultra Smooth Bearings - technologie wordt gebruikt voor de Record cranksets en voor de nieuwe Shamal Ultra wielen.

G3 -Geometrie
Campagnolo's exclusieve G spaakconfiguratie omvat groepen van drie parallelle spaken met rechte koppen, gerangschikt in een 2:1 verhouding. Door het aantal spaken aan één kant te verdubbelen, kunnen wielen met G3-Technologie de asymmetrie van het aandrijfsysteem en de daarop werkende remkrachten tegengaan, wat resulteert in een meer symmetrisch rijgedrag en een betere verdeling van de belasting. De energieoverdracht en laterale stijfheid zijn verbeterd en de spaakspanning is geoptimaliseerd, waardoor de spanning wordt verminderd en de duurzaamheid toeneemt. Alle Campagnolo wielen met schijfremmen gebruiken G G3-Einspeichung, waarbij het voorwiel meer spaken heeft aan de schijfremkant en het achterwiel dubbel gespaakt is aan de aandrijfkant.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Bora laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
Steekas
Materiaal
Materiaal
Carbon
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
schijfrem centerlock
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
Schijfrem Center Lock

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
Achterwiel 12x142
asstandaard:
Steekas
Velgen
Materiaal:
Carbon
Model:
Holle kamer
Profielhoogte:
middel (30-50 mm)
Hoogte:
45
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
Schijfrem
Breedte:
26,50 mm
Binnenbreedte:
19,00 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf voor
Inbouwbreedte (mm):
100 mm
Asdiameter voor (mm):
12 mm
Aantal spaken:
24
Materiaal:
aluminium
Eigenschappen:
Voor steekas
Naaf achter
Materiaal:
aluminium
Inbouwbreedte:
142 mm
Diameter as:
12 mm
Tandkrans type:
Shimano HG M 8-10s / MTB 11s
Aantal spaken:
24
Spaken
Materiaal:
Edeslstahl
Model:
aero-elliptische doorsnede
Inspaken:
G3
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
schijfrem centerlock
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
Schijfrem Center Lock
Impeller
Totaalgewicht:
1.520,00 g
Levering
Levering:
Binnenbandloos ventiel 35 mm, ventielverlenger 35 mm, reduceerhuls voor ventiel, 2 stuks samengestelde hendels voor het verwijderen van de banden, gebruiksaanwijzing
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1504037
EAN
8053340454028

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product