Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Bora Ultra WTO 60 DB DCS Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TLR

ID: 1504025

Adviesprijs € 3 249,00
€ 2 923,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Bora Ultra WTO 60 DB DCS Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TLR

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Bora Ultra WTO 60 is ontworpen om elke watt om te zetten in pure snelheid. Zijn uitzonderlijk lichte gewicht en efficiëntie zorgen ervoor dat je niet alleen in de topgroep eindigt, maar ook de juiste stuwkracht hebt voor de overwinning.

Het in de windtunnel geoptimaliseerde profiel van zijn 60 mm hoge carbonvelg belooft een nauwkeurige en veilige wendbaarheid in alle omstandigheden. Gloednieuwe aerodynamische spaken met verborgen nippels verminderen de weerstand, terwijl CULT-keramische lagers de wrijving minimaliseren. Het carbon naafhuis met het speciale Campagnolo ontwerp is stevig bevestigd aan een aluminium flens en de geïntegreerde spaakzittingen zorgen voor een perfecte uitlijning.

Zoals bij alle Bora Ultra wielen is het velgkanaal niet geboord, wat een eenvoudige tubeless montage mogelijk maakt en de intactheid en torsiestijfheid van de velg aanzienlijk verhoogt. Het is de droom van elke sprinter en ideaal voor elke tijdrit.

De 2-Way Fit velg is ontworpen voor tubeless, tubeless ready of clincher banden vanaf 23 mm breedte, maar is aerodynamisch geoptimaliseerd voor 25 mm banden.

Aerodynamica tot de xe macht
Ongeveer 80% van de tijd in het zadel trapt de rijder met een zijwind tussen 10 en 20 graden en de Bora Ultra WTO 60 is ongeëvenaard in het overwinnen van weerstand in deze situatie. Soms creëert het zelfs een negatieve weerstand, ook wel bekend als het zeileffect. De zandlopervorm van de naaf en de speciaal ontworpen flenzen verminderen het oppervlak van de voorkant en de daaruit voortvloeiende turbulentie.

Perfecte uitlijning
Campagnolo perst de gaten van de nippels en ventielen direct met de velgen mee, zodat het carbon niet achteraf uitgeboord hoeft te worden. Elk spaakgat heeft een interne zitting voor de nippel, gestript uit het gelaagde carbon van de velg en speciaal ontworpen met de juiste helling voor aansluiting op de naaf. De Aero Mo-Mag nippels zijn perfect uitgelijnd met elke spaak en maken een zeer nauwkeurige wielmontage mogelijk met minder plaatselijke spanningen en een betere vermoeiingssterkte.

Stop en ga
Alle nieuwe Bora Ultra WTO wielen zijn ontworpen voor AFS remschijven (centrelock compatibel). Het exclusieve G spaaksysteem van Campagnolo verbetert de overdracht van het aandrijfkoppel. De keramische CULT-lagers van de Bora Ultra WTO-naven zijn 5 ½ keer soepeler dan standaard stalen lagers. Het oversized 36 tands tandwiel is responsief, zeer duurzaam en compatibel met N3W, XDR, HG freewheel bodies.

CULT - Ceramic Ultimate Level Technology
De beste keramische lagers van Campagnolo worden alleen gemonteerd op de beste naven en cranksets. Ze vormen een duidelijke verbetering ten opzichte van alle andere kampen. Hun hoogwaardige keramische kogels zijn ongelooflijk rond en duurzaam, draaiend in slijtvaste roestvrijstalen kogelbanen die zijn ontworpen met micrometerprecisietoleranties om hun efficiëntie en duurzaamheid te maximaliseren. Ze trekken niet krom en corroderen niet, leveren na verloop van tijd constante prestaties en hoeven alleen regelmatig te worden schoongemaakt en gesmeerd met lichte synthetische olie. CULT-lagers hebben een 40 % lagere wrijvingscoëfficiënt dan afgedichte standaardlagers en kunnen in tests 5,5 keer langer draaien.

G3 -Geometrie
De exclusieve G3-Speichenkonfiguration van Campagnolo omvat groepen van drie parallelle spaken met rechte kop in een verhouding van 2:1. Door het aantal spaken aan één kant te verdubbelen, kunnen wielen met G3-Technologie de asymmetrie van het aandrijfsysteem en de daarop inwerkende remkrachten tegengaan, wat resulteert in een symmetrischer rijgedrag en een evenwichtiger belasting. De energieoverdracht en laterale stijfheid zijn verbeterd en de spaakspanning is geoptimaliseerd, waardoor de spanning afneemt en de duurzaamheid toeneemt. Alle Campagnolo wielen met schijfremmen gebruiken G3-Einspeichung, waarbij het voorwiel meer spaken heeft aan de schijfremzijde en het achterwiel dubbel gespaakt is aan de aandrijfzijde.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Bora laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
Steekas
Materiaal
Materiaal
Carbon
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
schijfrem centerlock
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
Schijfrem Center Lock

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
Achterwiel 12x142
asstandaard:
Steekas
Velgen
Materiaal:
Carbon
Model:
Holle kamer
Profielhoogte:
Hoog (> 50 mm)
Hoogte:
60
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
Schijfrem
Geschikt voor Tubeless:
ja
Breedte:
26,10 mm
Binnenbreedte:
19,00 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf voor
Inbouwbreedte (mm):
100 mm
Asdiameter voor (mm):
12 mm
Aantal spaken:
24
Materiaal:
Lichaam van koolstofvezel met geïntegreerde flens
Eigenschappen:
Voor steekas
Naaf achter
Materiaal:
Aluminium behuizing, RL-FL behuizing met 36-Zahn-Zahnstange tandheugel
Inbouwbreedte:
142 mm
Diameter as:
12 mm
Tandkrans type:
Shimano HG M 8-10s / MTB 11s
Aantal spaken:
24
Eigenschappen:
Voor steekas
Spaken
Model:
elliptisch, rechte kop, taps toelopend, 1,5 mm
Inspaken:
G3
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
schijfrem centerlock
Gewicht:
710,00 g
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
Schijfrem Center Lock
Gewicht:
820,00 g
Impeller
Totaalgewicht:
1.530,00 g
Levering
Levering:
Aero Mo-Mag nippel onderhoudsset, tubeless ventiel, AFS ring, Campagnolo wieltassen, Campagnolo accessoire tas, bandenlichter
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1504025
EAN
8053340457883

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product