Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Bora Ultra WTO 33 DB DCS Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TLR

ID: 1504007

Adviesprijs € 3 249,00
€ 2 923,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Bora Ultra WTO 33 DB DCS Wielset 28" 12x100/142mm HG 9-11-speed Clincher TLR

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met een hoogte van slechts 33 mm heeft de Bora Ultra WTO 33 het laagste velgprofiel van de nieuwe Ultra-familie, geoptimaliseerd in de windtunnel (WTO). Elk onderdeel van het wiel is opnieuw ontworpen om de aerodynamische efficiëntie te maximaliseren en het gewicht te verminderen. Dit bespaart kostbare energie en genereert een hogere snelheid met dezelfde hoeveelheid inspanning van de bestuurder.

Klimmers zullen dol zijn op het lichte gewicht van de Bora Ultra WTO 33, waardoor ze beklimmingen nog sneller kunnen nemen, onmiddellijk van tempo kunnen veranderen en zeer snel en veilig kunnen afdalen. De velgen zijn door Campagnolo met de hand gemaakt van ultralicht carbon (HULC), hebben een luxe hoogglansafwerking (C-LUX) en niet-geboorde 2-Way Fit velgkanalen voor een perfecte bandcompatibiliteit zonder gebruik van velglint.

Het gevormde VR-naafhuis van koolstofvezel is zandlopervormig om de aerodynamica te verbeteren en is stevig bevestigd aan een aluminium flens. Geïntegreerde spaakzittingen zorgen voor een perfecte uitlijning, verborgen Aero Mo-Mag nippels en elliptische, conische Aero spaken met G spaken zorgen voor nog betere prestaties, en CULT keramische lagers beloven een bijna soepele loop.

Het aluminium HR-naafhuis is zandlopervormig om de aerodynamica te verbeteren en maakt gebruik van CULT keramische lagers voor vrijwel wrijvingsloze rotatie. Het 36 tands oversized tandheugelsysteem is compatibel met N3W, XDR of HG freewheelbody's. De verborgen Aero Mo-Mag nippels en elliptische, taps toelopende Aero spaken met G3 vetersluiting verbeteren de prestaties nog verder.

Breder en sneller
De volledig vernieuwde Bora Ultra WTO 33 velg heeft nu een binnenbreedte van 21 mm en is compatibel met banden vanaf 25 mm, maar is aerodynamisch geoptimaliseerd voor 25 mm banden. De Bora Ultra WTO 33 2-Way Fit velg voldoet aan de ETRTO tubeless standaard voor montage van tubeless banden en is ook geschikt voor tubeless-ready banden en clincher banden. Bredere banden op bredere velgen vergroten het luchtvolume binnenin en kunnen, vooral als ze tubeless zijn, rustig met een lagere spanning worden bereden, wat de grip, de controle en het comfort verbetert en vermoeidheid vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

Aerodynamische details
De naafschalen zijn in het midden dunner om het windgebied te verkleinen. De 24 elliptische aero-spaken met dubbele dikte hebben een diameter die is teruggebracht van 1,6 mm tot 1,5 mm. De nieuwe Aero Mo-Mag nippels zitten verborgen in de velg om de luchtstroom erover te minimaliseren, maar zijn nog steeds gemakkelijk afstelbaar.

Stop en Go
Alle nieuwe Bora Ultra WTO wielen zijn ontworpen voor AFS remschijven (centrelock compatibel). Het exclusieve G spaaksysteem van Campagnolo verbetert de overbrenging van het aandrijfkoppel. De keramische CULT-lagers die door de Bora Ultra WTO-naven worden gebruikt, zijn 5 1/2 keer soepeler dan standaard stalen lagers. De overmaatse 36 tands tandheugel freewheel is responsief, zeer duurzaam en compatibel met N3W, XDR, HG freewheel bodies.

CULT - Keramiek Ultieme Niveau Technologie
De beste keramische lagers van Campagnolo worden alleen gemonteerd op de beste naven en crankstellen. Zij vormen een duidelijke verbetering ten opzichte van alle andere kampen. Hun hoogwaardige keramische kogels zijn ongelooflijk rond en duurzaam, draaiend in slijtvaste roestvrijstalen kogelbanen die zijn ontworpen met micrometer precisietoleranties om hun efficiëntie en duurzaamheid te maximaliseren. Ze trekken niet krom en tasten niet aan, leveren gelijkblijvende prestaties en hoeven alleen regelmatig te worden schoongemaakt en gesmeerd met lichte synthetische olie. CULT-lagers hebben een 40 % lagere wrijvingscoëfficiënt dan afgedichte standaardlagers en kunnen in tests 5,5 keer langer ronddraaien.

G3 -Geometrie
Campagnolo's exclusieve G spaakconfiguratie omvat groepen van drie parallelle spaken met rechte koppen, gerangschikt in een 2:1 verhouding. Door het aantal spaken aan één kant te verdubbelen, kunnen wielen met G3-Technologie de asymmetrie van het aandrijfsysteem en de daarop werkende remkrachten tegengaan, wat resulteert in een meer symmetrisch rijgedrag en een betere verdeling van de belasting. De energieoverdracht en laterale stijfheid zijn verbeterd en de spaakspanning is geoptimaliseerd, waardoor de spanning wordt verminderd en de duurzaamheid toeneemt. Alle Campagnolo wielen met schijfremmen gebruiken G G3-Einspeichung, waarbij het voorwiel meer spaken heeft aan de schijfremkant en het achterwiel dubbel gespaakt is aan de aandrijfkant.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Bora laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
Steekas
Materiaal
Materiaal
Carbon
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
schijfrem centerlock
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
Schijfrem Center Lock

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Gravel, Endurance
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
Achterwiel 12x142
asstandaard:
Steekas
Velgen
Materiaal:
Carbon
Model:
holle kamer dubbel
Profielhoogte:
middel (30-50 mm)
Hoogte:
33
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
Schijfrem
Geschikt voor Tubeless:
ja
Breedte:
27,40 mm
Binnenbreedte:
21,00 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf voor
Inbouwbreedte (mm):
100 mm
Asdiameter voor (mm):
12 mm
Aantal spaken:
24
Materiaal:
Lichaam van koolstofvezel met geïntegreerde flens
Eigenschappen:
Voor steekas
Naaf achter
Materiaal:
aluminiumlichaam
Inbouwbreedte:
142 mm
Diameter as:
12 mm
Tandkrans type:
Shimano HG M 8-10s / MTB 11s
Aantal spaken:
24
Eigenschappen:
Voor steekas
Spaken
Model:
elliptisch, rechte kop, taps toelopend, 1,5 mm
Inspaken:
G3
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
schijfrem centerlock
Gewicht:
640,00 g
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
Schijfrem Center Lock
Gewicht:
745,00 g
Impeller
Totaalgewicht:
1.385,00 g
Levering
Levering:
Aero Mo-Mag nippel onderhoudsset, tubeless ventiel, AFS ring, Campagnolo wieltassen, Campagnolo accessoire tas, bandenlichter
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1504007
EAN
8053340457852

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product