Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

Bosch

110 Producten
Bosch

BOSCH eBike systems – Hoogwaardige E-bike technologie

De Duitse technologie onderneming Bosch heeft zich al vroeg en intensief op het thema E-bike aandrijving geconcentreerd. Bosch eBike Systems biedt sinds enkele jaren volledig op elkaar afgestemde aandrijf componenten voor zowel fietsen voor dagelijks gebruik als mountainbikes. Voor veel E-bike fabrikanten is Bosch dan ook de eerste keuze voor hun technische onderdelen. Naast vele complete E-bikes met Bosch techniek, hebben we ook verschillende accessoires en onderdelen uit de Active- en Performance Line van Bosch in ons assortiment.

Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Ontdek de wereld van e-bike bij Bosch

Wie kent het merk Bosch niet? Dit bedrijf is al jaren een vooraanstaand bedrijf op het gebied van technologie en dienstverlening. Er worden tal van producten ontwikkelt en op de markt gebracht. Vandaag de dag is Bosch ook Europees marktleider op het gebied van e-bike aandrijfsystemen. Bij Bikester vind je een ruim aanbod van accessoires en onderdelen van Bosch voor je e-bike.

Fietsnavigatie van Bosch

Bosch: uitgegroeid tot Europees marktleider

Bosch is een bedrijf dat in 1886 werd opgericht in Stuttgart door Robert Bosch. Vanaf dat moment kent het bedrijf veel successen. Zo werd het bedrijf een succesvolle leverancier in de automobielsector nadat Robert Bosch in 1897 een magneetontsteking wist te installeren in een auto. Daarna volgde er tal van nieuwe systemen, ontwikkeld door Bosch. Sinds een aantal jaar houdt Bosch zich ook bezig met de wereld van e-bikes. Bosch eBike Systems biedt tal van componenten voor de aandrijving van fietsen en mountainbikes. Door de jaren heen is Bosch uitgegroeid tot een echte marktleider en kiezen veel e-bike fabrikanten voor de technische onderdelen van Bosch.

De onderdelen van het Bosch e-bike aandrijfsysteem

Het systeem van Bosch bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een aandrijfeenheid, een regeleenheid, de accu, sensoren en een stuurdisplay. Met het stuurdisplay wordt bediening op het stuur mogelijk gemaakt. De geavanceerde technieken van Bosch zorgen voor een nauwkeurige precisie voor de fietser. Voor de verschillende onderdelen van een e-bike systeem kun je bij Bikester terecht. Bij ons vind je een ruim aanbod van verschillende accessoires die je nodig kunt hebben voor jouw fiets. Je vindt hier onder andere:

  • Displays
  • Kabels
  • Afdekringen
  • Snelheidssensoren
  • Overige accessoires
Acessoired voor fietsers van Bosch

Ruim aanbod van Bosch accessoires

Wanneer je een fietsliefhebber bent en je in het bezit bent van een e-bike met een aandrijfsysteem van Bosch kun je hier terecht voor het aanschaffen van losse onderdelen die niet meer werken op je fiets. Wellicht heb je een nieuwe display of fietscomputer nodig of wil je een nieuwe snelheidssensor installeren op de fiets. Je kunt al deze onderdelen bij Bikester aanschaffen. Ons aanbod van Bosch producten is groot en dat betekent dat je altijd kunt vinden wat je zoekt. Het gemak van een e-bike wordt steeds meer ontdekt en dat betekent dat er ook steeds meer consumenten zijn die deze fietsen aanschaffen. Een groot bedrijf als Bosch weet als geen ander wat consumenten willen en creëren dan ook hoogwaardige systemen. De onderdelen voor deze systemen kun je met gemak bij ons vinden en bestellen.Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes