Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Bosch Nyon BUI350 Retrofit kit voor E-bike systeem 2

ID: 1324888

Adviesprijs € 449,00
€ 359,99
- 19 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Bosch Nyon BUI350 Retrofit kit voor E-bike systeem 2

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Veelzijdig en eenvoudig slim
Met de nieuwe Nyon kunt u beginnen aan uw volledig connected eBike-ervaring. De Nyon is via de eBike Connect-app verbonden met uw smartphone en wisselt gegevens uit over routes en activiteiten. Het kleurendisplay ondersteunt u als intelligente gids bij het verkennen van voorheen onbekende plaatsen en als personal trainer met fitnessgegevens. U kunt de alles-in-één boordcomputer intuïtief en gemakkelijk bedienen via het touchscreen; tijdens het rijden wordt hij bediend via de aparte bedieningseenheid. Of het nu voor lange tochten of korte dagelijkse ritten is: Met het robuuste en optimaal afleesbare display bent u goed uitgerust voor alle eisen en alle weersomstandigheden. De nieuwe Nyon-boordcomputer - een generatie slimmer, intuïtiever en meer verbonden. Dit is hoe verbonden fietsen aanvoelt.

HIGHLIGHTS

Eenvoudige bediening
Zelfs een beetje comfortabeler: Nyon kan intuïtief worden bediend dankzij de touch-functie en tijdens de rit worden bediend via de aparte bedieningseenheid.

Uitstekend ontwerp
Overtuigend van binnen en buiten: Het 3,2 inch kleurendisplay met hoge resolutie combineert slimme functies met een elegant design en werd bekroond met de Red Dot Award.

Optimale leesbaarheid
Helder zicht bij elk licht: De helderheid en achtergrondverlichting van het display passen zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Een speciale coating vermindert reflecties en vingerafdrukken. U kunt kiezen tussen een donkere en een lichte weergave met maximaal contrast.

Individuele schermen
Volledige concentratie op de essentie: De gebruikersinterface op het display kan aan uw eigen behoeften worden aangepast. Zo heeft u altijd de informatie die u nodig heeft in beeld.

Altijd klaar voor actie
In weer en wind: Het touchscreen van het robuuste display blijft ook bij regen of stof volledig functioneel en kan met fietshandschoenen worden bediend.

Slimme connectiviteitsfuncties
De perfecte verbinding: Nyon maakt deel uit van een intelligent verbonden systeem en opent de deur naar de connected eBike-wereld van Bosch dankzij de smartphone-app en het onlineportaal.

Synchroniseer gegevens
Altijd in ruil: Zodra de Nyon is verbonden met de smartphone of het WLAN, koppelt de boordcomputer met het eBike Connect-account van de gebruiker en worden de ritgegevens automatisch gesynchroniseerd.

Positie naar wens
Optimaal uitgelijnd: Voor een optimale leesbaarheid is er keuze uit twee montageposities voor de displaybeugel. De centrale bevestiging boven het stuur is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van eMountainbikers, terwijl toerrijders de bevestiging verder naar voren kunnen richten.

Eén apparaat, meerdere gebruikers
Samen winst maken: U kunt uw Nyon delen met familie of vrienden - iedereen synchroniseert dan zijn ritgegevens met zijn eigen account.

Software bijwerken
Altijd up to date: Software-updates of nieuw kaartmateriaal kunnen gemakkelijk over-the-air worden gedownload en geïnstalleerd.

Veiliger op de weg
Altijd in het zicht: Het controlelampje van de Bosch eBike ABS is in het display geïntegreerd. Door het aparte controlelampje weg te laten, profiteren Nyon-gebruikers van een opgeruimd stuur.

Intelligent in een netwerk - de Bosch eBike-wereld

eBike Connect smartphone-app
De eBike Connect-app verbindt de eBiker met de digitale wereld. Als de smartphone via Bluetooth met de Nyon is verbonden, worden de ritgegevens automatisch gesynchroniseerd. In de app kunnen gebruikers hun instellingen wijzigen en routeplannen maken en overdragen. Bovendien zijn er extra premium functies beschikbaar - voor een zeer persoonlijke, verbonden en interactieve eBike-ervaring.

Nyon en eShift
Nyon werkt ook met eShift, de geïntegreerde elektronische schakeloplossing die Bosch aanbiedt in samenwerking met de tandwielfabrikanten enviolo, Rohloff en Shimano. Een oplossing voor elke rijstijl. Verheug u op meer comfort, nauwelijks merkbare schakelovergangen, minder slijtage, meer veiligheid en meer rijplezier.

Nyon en Bosch eBike ABS
Het eBike ABS van Bosch is het eerste antiblokkeerremsysteem voor elektrische fietsen dat klaar is voor serieproductie en dat gecontroleerd remmen in kritieke situaties mogelijk maakt. De status van het ABS-systeem wordt op het display van de boordcomputer van de Nyon aangegeven door een overeenkomstig symbool. Door het aparte ABS-lampje weg te laten, profiteren Nyon-gebruikers dus van een opgeruimd stuur.

Nyon - de poort naar de Bosch eBike wereld!

NAVIGATIE

Begin sneller
Makkelijker te vinden: De laatste bestemmingen worden duidelijk opgesomd en kunnen direct worden geselecteerd. U kunt in het onlineportaal ook uw woon- of werkadres opgeven.

Terug naar het begin
Niet meer ronddwalen: De huidige locatie kan handmatig worden opgeslagen, zodat u op elk gewenst moment naar deze uitgangspositie kunt terugnavigeren.

Eenvoudige bediening
Slim opgelost: De volgende bestemming invoeren, inzoomen op het kaartfragment, verplaatsen en selecteren van de bestemming op de kaart - dit alles kan comfortabel via het touchscreen worden bediend. Terwijl u rijdt, waarschuwen piepjes u voor de volgende afslag, zodat u zich op uw rit kunt concentreren.

Routeplanning
Een goed plan is alles: In het onlineportaal eBike Connect kunt u comfortabel uw routes plannen en deze overbrengen naar de boordcomputer van de Nyon. Dankzij de integratie van Outdooractive kunnen Nyon-gebruikers in het onlineportaal kiezen uit verschillende fietstochten; daarnaast kunnen ook routes uit komoot worden geïmporteerd.

Topografisch restgebied
Snel duidelijk: Op een kaart kunt u zien hoe ver u in de betreffende ondersteuningsmodus kunt komen onder de gegeven geografische omstandigheden. Met deze extra informatie kunt u uw route nog beter plannen.

Opmerkingen
Voor langdurig rijplezier: Bij het plannen van een rondrit geeft Nyon aan of de bestemming met de ingestelde motorhulp kan worden bereikt. Onderweg wordt de eBiker er tijdig van op de hoogte gebracht als een andere ondersteuningsmodus moet worden gekozen.

FITNESS
Fitness Check
Word fitter op een gerichte manier: De boordcomputer berekent het vermogen van de eBiker aan de hand van de trapkracht en de trapfrequentie. Het geeft ook het huidige calorieverbruik weer en kan worden aangesloten op een hartslagmeter. Dit maakt het nog gemakkelijker om fitness doelen te bereiken.

Online evaluatie
Voor een optimaal overzicht: In de eBike Connect smartphone-app of ook in het onlineportaal krijgen gebruikers een grafische weergave en gedetailleerde analyse van hun eigen prestaties. Op die manier kan de opleiding optimaal worden aangepast.

Prestatievergelijking
Verhoogt de motivatie: Nyon vergelijkt de snelheid, het vermogen en de cadans van de huidige rit met de gemiddelde waarden en laat u zien of uw eigen prestatie beter of slechter is dan de gemiddelde waarde.

Fitnessgegevens delen
Netwerken met anderen: Als je wilt, kun je opgenomen gegevens en tochten eenvoudig delen met apps als Strava en komoot. Eenmaal ingesteld, worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd.

PREMIUM KENMERKEN

Slot
Slimme extra bescherming tegen diefstal: Dankzij de premiumfunctie Lock, waarvoor moet worden betaald, wordt de motorondersteuning gedeactiveerd als de Nyon wordt losgekoppeld. Het elektronische slot wordt pas weer ontgrendeld wanneer dezelfde boordcomputer wordt aangesloten.

Individuele rijmodi
Aanpasbaar: Met deze premium functie, die kan worden aangeschaft in de eBike Connect smartphone app, kunt u uw eigen rijmodi creëren en configureren. Hierdoor kan de motorondersteuning voor verschillende snelheden perfect worden aangepast aan uw eigen rijgedrag.

FAHRMODIS

Uit
Geen ondersteuning, alle displayfuncties kunnen worden opgeroepen.

Eco
Effectieve ondersteuning met maximale efficiëntie voor het hoogste bereik.

Tour
Uniforme ondersteuning voor langeafstandsritten.

Sport/eMTB
Krachtige ondersteuning voor universeel gebruik, zowel voor sportief rijden als voor vlot pendelen in het stadsverkeer.

Turbo
Directe, maximaal krachtige ondersteuning tot aan de hoogste trapfrequenties voor sportief rijden.

Alle modellen uit de serie Bosch Nyon laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
200,00 g
Compatibiliteit fabrikant
Compatibiliteit fabrikant
Bosch
Melding diogonaal
Melding diogonaal
3,20 inch

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Bikepacking, Cross
Verenigbaarheid
Compatibiliteit fabrikant:
Bosch
Display
Melding diogonaal:
3,20 inch
Functies
Functie:
Accu capaciteit, De tijd, Huidige snelheid, Navigatie via GPS, Gemiddelde snelheid, Rijmodus, Versnellingsindicator, Bereik, Dagkilometers, Totale aantal kilometers, Maximale snelheid, Rijtijd
Belangrijkste informatie
Waterdicht:
ja
Geheugen
Intern:
8 GB
Afmetingen
Gewicht:
200,00 g
Levering
Inhoud / levering grootte:
Display Nyon BUI350, gekleurde premium verpakking, displayhouder met kabel 1500 mm, bedieningseenheid, 3 x 4 afstandhouders (31,8 mm, 25,4 mm, 22,2 mm)
Energievoorziening
Type stekker:
USB-stekker
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1324888
EAN
4054289001377

Video

Meningen van klanten

4.8
9 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
7
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Bosch Nyon BUI350 Retrofit kit voor E-bike systeem 2
Thomas
Geweldige fietstuning
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Deze tuning-retrofitset heeft mijn e-bike goed uitgebreid. Met de Connect APP of Connect Web heb je veel mogelijkheden. De geïntegreerde navigatie is geweldig. Ook kunt u uw ritten later bekijken en evalueren. Voor mij een goede uitbreiding.
18.09.2023
Bosch Nyon BUI350 Retrofit kit voor E-bike systeem 2
Michael
Nyon
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Was makkelijk in elkaar te zetten, werkt perfect!
16.06.2022
Bosch Nyon BUI350 Retrofit kit voor E-bike systeem 2
Viggo
Retrofitten
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Zeer eenvoudige montage achteraf. Toch een beetje vreemd dat het in het Noors niet bestaat!
09.06.2022