Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

bluegrass

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • rood
 • wit
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 1
 • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
bluegrass Super Bold Dirt Helm, wit
bluegrass Super Bold Dirt Helm, wit
bluegrass
Super Bold Dirt Helm, wit
Adviesprijs € 49,99 € 19,99
 • Varianten:
bluegrass Wolverine Beschermende Shorts, zwart
bluegrass Wolverine Beschermende Shorts, zwart
bluegrass
Wolverine Beschermende Shorts, zwart
Adviesprijs € 89,99 € 59,99
 • Varianten:
bluegrass Vapor Lite Handschoenen, rood
bluegrass Vapor Lite Handschoenen, rood
bluegrass
Vapor Lite Handschoenen, rood
Adviesprijs € 34,99 € 14,99
 • Varianten:

Bluegrass fietshelmen voor MTBs

Wanneer u een wedstrijd fietst, gaat u ervoor. U gaat door modderige paden, glijdt langs ravijnen en stuurt rakelings langs bergtoppen. Want uiteindelijk heeft u maar één doel voor ogen; winnen. Dit is de spirit van het merk Bluegrass Eagle. Een adelaar die zoals men zegt de duizendjaren oorlog heeft overwonnen. Bij Bluegrass Eagle gaat het er ook om, om heelhuids te finish te bereiken. Bluegrass helmen zijn in deze een uitstekend hulp en ze zijn verkrijgbaar bij Bikester.nl.

Optimale bescherming met Bluegrass Fietshelmen

Bluegrass of eigenlijk Bluegrass Eagle zoals ze officieel heten, ontwikkelt en test fietshelmen voor de race scene met behulp van de beste bikers die er zijn. Bluegrass blinkt uit als het gaat om integriteit, kennis, verbeelding, vaardigheden, diversiteit en teamwork. Zo ontstaat er een fietshelm die optimale bescherming biedt. De Fietshelm is zeer belangrijk bij elke race. Het voorkomt ernstige schade aan de hersenen omdat de helm als schokdemper werkt. Wanneer het hoofd een voorwerp aanraak verdwijnt de energie van de botsing door de geexpandeerde polystyreen liner van de helm. Dit zorgt voor vertraging om bij de hersenen te komen in tegenstelling tot directe schokken die onherstelbare beschadigingen veroorzaakt. De Full Face helmen van Bluegrass lijken op motorhelmen en beschermen het hele gezicht. Het vizier op de fietshelm beschermt tegen de zon en voorkomt dat takken het gezicht en de ogen aanraken tijdens het off-road rijden. Een Bluegrass fietshelm is uitstekend geschikt om mee te rijden op de BMX en de Full Suspension Mountainbike. De Bluegrass helmen zijn in drie catagorien te verdelen. De Bluegrass Intox fietshelm, de Bluegrass Explicit fietshelem en de Bluegrass Brave fietshelmen. De Bluegrass Brave fietshelmen zijn ook zeer geschikt voor de crossfiets en om downhill te fietsen. Het verschil tussen de Intox fietshelmen en de Explicit en de Brave fietshelmen is de breedte. De Bluegrass Intox helmen vallen over het algemeen iets breder.

Fietshelmen met optimale ventilatie

Bluegrass fietshelmen zijn van handgemaakte harde fiberglas. De binnenkant van de fietshelm is van EPS en absorbeert de botsingen. Het vizier van de fietshelm is verstelbaar en heeft een motorcross-look met aluminium schroeven. Bij een aantal helmen zit een snap-off sluiting aan het vizier om beschadigingen tijdens een lichte val te voorkomen. In de fietshelm zitten ventilatie openingen ter hoogte van het voorhoofd. In de kinbeugel zitten ook grote ventilatie openingen om de airflow optimaal te maken. Daarnaast zijn er nog enkele andere ventilatie openingen voor een goede airflow. In de Bluegrass fietshelm zitten verder anti allergie binnenpads die gewassen kunnen worden. De bluegrass helmen zijn in de maten XS tot en met XL verkrijgbaar bij Bikester.nl. Een aantal fietshelmen is verkrijgbaar inclusief tas. U kunt natuurlijk ook een extra rugzak & tassen bestellen bij Bikester om de fietshelm van Bluegrass in te vervoeren. Bluegrass downhill helm online shop

  Naast Bluegrass fietshelmen biedt Bikester.nl ook bescherming van Bluegrass. Bluegrass is namelijk ook gespecialiseerd in fietsbescherming zoals voor zowel kinderen als volwassenen;
 • Protectiejas
 • Elleboogbescherming
 • Scheenbeenbescherming
 • Kniebeschermers
 • Bescherming Kind & Jeugd

Met Bluegrass fietshelmen naar de overwinning

Cycling is uw passie en daarom gaat u er vol tegenaan bij de FR Dirt Jump. Vooral bij deze fietspassie zijn de full face fietshelmen van Bluegrass helmen nodig. Zo wordt uw gezicht ook volledig beschermd. Dankzij de professionele bescherming van Bluegrass kunt u uw passie blijven volgen. Kies bij Bikester.nl uit de BMX & Dirt Helmen voor de rustigere ritjes of trainingsdagen. De Downhill & Full Face Helmen kunt u kiezen voor tijdens de wedstrijd op de mountainbike. Deze Fietshelmen van Bluegrass zijn van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. Bluegrass fietshelmen zijn voor iedereen geschikt die voor de overwinning gaat. De Bluegrass fietshelmen scoren op elk punt een ruime voldoende en zijn uitermate geschikt voor mountainbikers die tot het uiterste gaan. U hoeft niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs. Bluegrass fietshelmen heeft het allebei. Met de lichte Bluegrass fietshelm op en de Bluegrass bescherming kunt u echt door valleien en bergen heen fiets en scherpe sliding maken om de beoogde overwinning te behalen. Stap op uw Hardtail MTB of 29er en win die race. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u er zonder kleerscheuren uit de race komt. Dankzij de beschermingset van Bluegrass kunt u het beste uit uzelf halen op de all-mountain-enduro Mountainbike en de Freeride & Downhill FS Mountainbike. Met de fietshelmen van Bluegrass kunt u op naar de eindstreep met vallen en opstaan en weer doorgaan. U bent nooit meer te stoppen met een Bluegrass helm op uw hoofd tijdens het fietsen. Ga nu naar Bikester.nl om een Bluegrass fietshelm te bestellen voor de volgende wedstrijd. Kijk meteen even voor kniebeschermers en een protectiejas. Zo kunt u er binnenkort weer vol tegenaan tijdens de wedstrijd.