Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Bleedkit Shimano 2012+ Ontluchtingsset Premium + Gold Fluid 100ml

ID: 766229

Adviesprijs € 32,99
€ 29,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Bleedkit Shimano 2012+ Ontluchtingsset Premium + Gold Fluid 100ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Dat is alles wat je nodig hebt! De volgende keer kun je zelf je remmen laten bloeden. 24/7, weekend, dag, nacht, dag, nacht, wanneer dan ook. Het is heel eenvoudig. Mis geen ritje, want je moet je fiets meenemen naar de plaatselijke fietsenmaker. Meer rijden, minder duwen.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
ontluchtingsset
geschikt voor:
Schijfremmen
Compatibiliteit:
Shimano
Remvloeistof
Remvloeistof:
Minerale Olie
Soort minerale olie:
Goud Vloeistof
Inhoud:
100 ml
Levering
Inhoud / levering grootte:
2x 20 ml spuiten met duurzame plunjers, M5 messing fittingen, Torx T10, Reserve O-ringen, Elastollan PU slang, Bartec klokken, Luer Lock Fittings, Universeel ontluchtingsblok, Beschermende handschoenen, Rubberen band om de remhendel vast te zetten, handle
Modeljaar
2023
Artikelnummer
766229
EAN
3830032859720

Meningen van klanten

4.4
8 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
4
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Bleedkit Shimano 2012+ Ontluchtingsset Premium + Gold Fluid 100ml
Werner
Ontluchtingsset
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Eenvoudig en gemakkelijk. Maar er waren geen handschoenen. Verschil voor mij vergeleken met de video, bij mij moest de leiding op de remklauw open gemaakt worden met een inbussleutel, wat geen enkel verschil maakt. Groot ding. Schaam je voor de gendergekte!!!!!!
14.09.2023
Bleedkit Shimano 2012+ Ontluchtingsset Premium + Gold Fluid 100ml
Fredrik
Werkt zoals bedoeld
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Werkt zoals bedoeld. Het is echter moeilijk om de instructies voor mij als beginner met olieremsysteem op mijn fiets te volgen.
14.01.2021
Bleedkit Shimano 2012+ Ontluchtingsset Premium + Gold Fluid 100ml
Sebastian
Het is perfect in orde
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Dus ik vind de BleedKit Premium niet zo geweldig, de spuiten worden al snel relatief stijf, de slang met de slang kan alleen plotseling worden ontlucht. De letters komen los zonder resten achter te laten. Het kookpunt op de fles is 400 graden, maar op de verpakking staat 360 graden?!? De flesopening is niet groot genoeg om met beide spuiten vloeistof op te zuigen. Dus ik zou een systeem van hogere kwaliteit aanbevelen en dit classificeren als een noodpakket.
29.10.2020