Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

BikeParka Urban Fietshoes, zwart

ID: 1425837

Adviesprijs € 46,99
€ 35,99
- 23 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

BikeParka Urban Fietshoes, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Ontworpen voor gebruik in huis - in uw tuin, op uw balkon of op uw borstwering. Het beschermt uw fiets ook tegen stof binnenshuis. Of je stopt hem in de Stuff Sac en gebruikt de zeilringen om de hoes aan je fiets te bevestigen wanneer je op pad bent.

Pas uw BikeParka aan:
Elke BikeParka zit iets anders op alle fietsen om rekening te houden met verschillende frames, sturen en zadelhoogtes. Om de BikeParka op uw fiets te monteren, plaatst u de hoes eerst onder het voorwiel en trekt u hem vervolgens terug over de fiets. Daarna kunt u de knevel bovenaan gebruiken om de BikeParka zo nodig vast te draaien.

De Stuff Sac:
Neem een hoekje van de BikeParka en stop het gewoon in de tas. Als je het eerst vouwt, krijg je alleen maar luchtzakken. Dus je hoeft niet netjes te zijn!

Zorg:
Het materiaal is gemaakt met de hoogst mogelijke UV-bescherming, maar voor de beste prestaties en een lange levensduur moet direct zonlicht worden vermeden, vooral in de zomer. Het wordt aanbevolen om de BikeParka regelmatig te roteren om de levensduur te maximaliseren. Maak uw BikeParka schoon zoals u een tent van hoge kwaliteit zou schoonmaken - met een spons, warm water en natuurlijke zeep / mild afwasmiddel. Geen machinewas/droogtrommel.

Alle BikeParkas zijn gemaakt van RipStop stof, dus ze zouden niet moeten scheuren. Ongelukjes kunnen echter gebeuren, en daarom kan de BikeParka indien nodig gemakkelijk worden gerepareerd met een tentreparatieset.

Details

  • Lichtgewicht en luchtdoorlatend
  • Ontworpen voor een sterke bescherming tegen regen, Sneeuw en ijs
  • Het verwerkte weefsel inclusief gelaste naden is waterdicht tot 2.000 mm waterkolom
  • Geschikt voor: Voor sturen tot 65 cm
  • Sluiting: verstelbaar elastiek
  • Met speciale opening voor sloten

In het kort

Materiaal
Materiaal
Polyester ripstop

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
overtrek
Model:
softbag
Materiaal
Materiaal:
Polyester ripstop
Maat
Afmetingen (L x B x H):
220 x 140
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 x BikeParka stedelijke fietshoes
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1425837
EAN
5060276290111

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
BikeParka Urban Fietshoes, olijf/groen
Petra
fiets hoes
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De kleuren zijn veel mooier dan op de foto...en goede kwaliteit die niet meteen scheurt
27.12.2022
BikeParka Urban Fietshoes, blauw
karin
karin 58
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
super goede fietsbescherming makkelijk aan te brengen en stevig te bevestigen, houdt de fiets schoon en beschermt tegen krassen, ik ben erg blij met deze fietsbescherming.
24.02.2022