Fietsen Online Shop - Bikester
EASTER15: 15% extra1 op bepaalde producten

Bike-Parts

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • zilver
  • bont

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Bike-Parts Achterwiel 28x 1 3/8" QR
Bike-Parts Achterwiel 28x 1 3/8" QR
Bike-Parts
Achterwiel 28x 1 3/8" QR
Adviesprijs € 39,99 € 22,99
  • Varianten: 36H
- 43 %
Bike-Parts Achterwiel Achterwiel 20x1.75 36L terugtraprem, zilver
Bike-Parts Achterwiel Achterwiel 20x1.75 36L terugtraprem, zilver zilver
Bike-Parts
Achterwiel Achterwiel 20x1.75 36L terugtraprem, zilver
Adviesprijs € 49,99 € 32,99
- 34 %
Bike-Parts Velglint 26 voor Fatbike
Bike-Parts Velglint 26 voor Fatbike
Bike-Parts
Velglint 26 voor Fatbike
Adviesprijs € 31,99 € 19,99
  • Varianten: 80mm
- 38 %
Bike-Parts Vuelta Airliner 1 Achterwiel 26x1,9mm
Bike-Parts Vuelta Airliner 1 Achterwiel 26x1,9mm
Bike-Parts
Vuelta Airliner 1 Achterwiel 26x1,9mm
N/A

Bike-Parts fietsonderdelen tegen gunstige prijzen

Bike-Parts is de specialist voor fietsonderdelen bij uitstek in het Duitstalige gebied. Het bedrijf, gevestigd in Schweinfurt, is het eerste adres voor de fietshandel als het gaat om reserveonderdelen en accessoires. De huidige firma Bike-Parts is ontstaan uit een samenvoeging van diverse toonaangevende merken de afgelopen 20 jaar. Enkele van deze firma's hebben een historie van bijna 100 jaar ervaring in de Duitse fietsonderdelenindustrie. Bike-Parts staat voor Duitse degelijkheid en punctualiteit. Die twee sterke eigenschappen gecombineerd met bijna een eeuw ervaring is de reden dat Bike-Parts de trendsetter van de fietsonderdelen op de Europese markt is. Bike-Parts Online Shop

BIKE-PARTS EN ZIJN BENOEMDE PARTNERS

Betrouwbaarheid en kwaliteitsnormen worden zeer gewaardeerd door de industrie als geheel. Door de exclusieve vertegenwoordiging voor alle onderdelen van de Winona-groep, dus voor kwaliteit merken als Staiger, Haibike of Sinus kom je er bijna niet om heen om Bike-Parts als partner te hebben, net als wanneer het gaat om Shimano, Suntour en Campagnolo. Daarnaast is Bike-Parts is ook dealer van XLC - een van de beste fabrikanten van accessoires op de markt - met niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook een oogstrelend design - de carbon lijnen van XLC zijn van het beste materiaal gemaakt, dat er in het fiets technische bereik bestaat, maar heeft nog steeds een echt goede balans tussen prijs en prestaties.

GROTE SELECTIE IN HET ASSORTIMENT VAN Bike-Parts

Het bereik van Bike-Parts omvat vrijwel alles: banden, verlichting, remmen, hubs, componenten van het circuit, vorken, wielen en trapas, en ook accessoires zoals flessen, zadeltassen, kleding, pompen en kinderstoelen. Wat je koopt van Bike- Parts, is uitsluitend afkomstig van top fabrikanten met bewezen kwaliteit - voor Bike-Parts is dat vanzelfsprekend, voor de klanten een gemoedsrust. Vooral in de sport is kwaliteit een onmisbare basis voor goede prestaties en in het dagelijks leven is uitstekende kwaliteit een noodzaak. Sinds enkele jaren is er ook een fitness & wellness collectie, waarbij ook alleen exclusieve producten van de hoogste kwaliteit en van bekende fabrikanten te vinden zijn. Geen wonder dus dat de catalogus van Bike-Parts elk jaar meer dan 300 pagina's bevat. De artikelen van dit uitgebreide assortiment fietsonderdelen zijn verkrijgbaar in de winkel van Bikester.nl, waar niet alleen een goede prijs maar ook deskundig advies wordt geboden. Bike-Parts zijn overal de professional en dit oordeel wordt bevestigd door de retailers. Vooral met reserveonderdelen en accessoires zijn kwaliteit en ervaring een must - en Bike Parts is zeker een van de meest vertrouwde partners in het hele Duitstalige gebied.