Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Bianchi

Bianchi staat voor traditie en kwaliteit. Dit merk heeft de geschiedenis van de wielersport al meer dan 130 jaar mee vormgegeven en geniet vandaag de dag veel aanzien. Edoardo Bianchi, die het bedrijf in 1885 in Milaan oprichtte, zag fietsproductie als een ambacht en noemde dit "Italië's geschenk aan de wereld". Naast het stijlvolle design, richt Bianchi zich ook op de prestaties. Hun fietsen spreken niet alleen ambitieuze racefietsers aan, maar ook hobbyisten die graag in de natuur onderweg zijn. De R&D afdeling van Bianchi is opgezet om hun fietsen de zwaarst denkbare beproevingen te laten ondergaan. Dit komt niet alleen ten goede aan professionals, die met hun inbreng talloze wedstrijden op Bianchi-fietsen winnen, maar ook aan elke klant die op hun fietsen rijdt. Bianchi: het perfecte huwelijk tussen innovatie, wetenschap, techniek en menselijkheid.

Bianchi fietsen

Ontdek de bestsellers van Bianchi

Meer over Bianchi

Bianchi Electric Intelligence

Mobiliteit voor een veranderende wereld

Lif-E is Bianchi's elektrische intelligentie programma. Met e-bikes als integraal onderdeel van deze missie om de wereld een stukje beter te maken, wil Bianchi de manier waarop mensen leven verbeteren en een betere koers voor de toekomst uitzetten. Dit transhumane project gaat ook over het optimaliseren van de relatie van de mens met machines, zowel nu als in de toekomst. Samen met vernieuwers en visionairs die tot de oprichters van deze betere wereld behoren, zijn de vier pijlers van dit project gedefinieerd als duurzame mobiliteit, verantwoord reizen, veiligheid en welzijn. Het doel is om een wereldwijde gemeenschap te creëren, die kan uitkijken naar een betere toekomst.

Bianchi

3 Producten
Prijs in €
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Bianchi fietsen 2015 - Topkwaliteit Italiaans design

De Italiaanse firma Bianchi is opgericht in 1885 door Edoardo Bianchi en is al sinds het begin erg vooruitstrevend geweest. Ze richten zich op het produceren van producten voor de internationale fiets markt. In 1895 was Bianchi verantwoordelijk voor de bouw van de eerste fiets voor Koningin Margherita van Italië. Daarnaast introduceerden ze in 1982 ook het allereerste model BMX op de Europese markt, waarnaar al snel de BMX rage ontstond. Tegenwoordig vindt u in het assortiment van Bianchi zowel vintage racefietsen als trendy fietsen. Alle modellen zijn echter tijdloos qua model en schitterend om te zien. Bianchi Online Shop

Bianchi fietsen zijn een groot succes

Na bovenstaande successen behaalde Bianchi nog veel meer noemenswaardige prestaties. In 1984 werd een mountainbike van Bianchi in de VS geïntroduceerd, wat een revolutie in de fietsenmarkt was. Tegenwoordig is Bianchi diep gevestigd in de internationale sport.. Daarnaast probeert dit fietsmerk ook voor het dagelijks publiek fietsen te produceren, en dat tegen een betaalbare prijs. Het is duidelijk dat de fietsen zich onderscheiden zich door hun lange traditie. Natuurlijk is een bedrijf niet succesvol wanneer het niet ook op innovatie en vooruitgang gericht is. Bianchi combineert beide elementen. Dus als u op zoek bent naar een fiets met een lange geschiedenis, die nog steeds op de nieuwste technologie gericht is, dan zit u precies op het juiste pad met Bianchi. De tientallen jaren ervaring zorgen voor kwaliteit, terwijl het merk zich constant verbeterd. Niet voor niets zijn racefietsen van Bianchi een van de meest populaire op de markt. Of u nu een ambitieuze beginner of professionele coureur bent: Het veelzijdige Bianchi is in staat om aan alle behoeften te voldoen. Bovendien springt Bianchi eruit door zijn bijzondere uitstraling. Vandaag de dag is het merk Bianchi een in de professionele sportwereld zeer gevestigde merk en ook op de internationale fietsmarkt zijn ze niet onbekend. Bij Bikester vindt u van Bianchi onder andere:

Fietsen op bikester.nl

Bianchi fietsen zijn er voor ieder zijn wensen. U kunt deze fietsen op bikester.nl bekijken en eenvoudig online bestellen. In ons assortiment hebben wij Bianchi dames stadsfietsen en heren stadsfietsen, maar ook Bianchi racefietsen, kortom voor ieder wat wils. Al deze modellen zijn uitgerust met kwaliteit fietsonderdelen, die u in onze categorie fietsonderdelen en fietsaccessoires zelf nog kunt aanvullen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes