Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Basso Diamante SV Dura-Ace, violet

ID: 1674128

Adviesprijs € 11 229,00
vanaf € 7 399,00
- 34 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Framemaat
  • Choose Framemaat
    Maat berekenen
    51cm (28") sold out online
    53cm (28") sold out online
    56cm (28") sold out online
    58cm (28") sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Basso Diamante SV Dura-Ace, violet (camaleont)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als gevolg van knelpunten en vertragingen in wereldwijde toeleveringsketens, is het mogelijk dat de fabrikant afzonderlijke onderdelen van de oorspronkelijke specificaties heeft vervangen door onderdelen van minstens gelijkwaardige, of zelfs hogere kwaliteit. De geleverde fiets kan in individuele gevallen dus iets afwijken van de afbeeldingen in onze shop.

In de natuur ontstaat de diamant door jaren van druk, wat resulteert in een kostbaar juweel waarvan de schoonheid en tijdloosheid geen rivaal kent. De Basso Diamante is ook het resultaat van jaren hard werken, onderzoek en druk om de beste racefiets te maken die niet alleen tijdloos is qua prestaties en betrouwbaarheid, maar ook qua vorm en schoonheid.

Handgemaakt, in Italië, door Basso, is de Diamante een echte representatie van wat een stijlvolle, authentieke Italiaanse racefiets zou moeten zijn. De ingenieurs van Basso gebruiken alleen de beste high-modulus koolstofvezels van Toray en hebben een frame ontwikkeld dat efficiënte prestaties levert en bestand is tegen elk terrein. De buisvormen en carbonlagen zorgen voor een responsief frame met een trapasflex van slechts 0,4 mm en een balhoofdbuisverdraaiing van een verbazingwekkend lage 0,2 mm. Dit betekent een verbetering van 50% ten opzichte van vorige modellen. Het nieuwe frame, dat zowel in schijf- als velgversie verkrijgbaar is, is geoptimaliseerd voor banden tot 28 mm, waardoor de veelzijdigheid van de Diamante nog groter is geworden.

De beproefde Basso geometrie wordt aangevuld met een elegante voorkant die de flexibele rijder in staat stelt een extreem agressieve houding aan te nemen, terwijl de meer rechtopstaande rijder een compactere voorkant heeft. Als het er goed uitziet, dan heeft de Diamante de strijd gewonnen, want elke vezel is ontworpen om sneller en efficiënter te bewegen. Zijn vorm is een toonbeeld van onmiskenbaar Italiaans design en klasse. Functionele schoonheid en functionaliteit: Basso Diamante.

Diamante
De Diamante treedt in de voetsporen van zijn voorgangers. Ze behoren allemaal tot de categorie van begerenswaardige racefietsen. De klassieke lijnen, onberispelijke geometrie en afgeronde buisvormen komen samen in een geheel dat gericht is op het leveren van racewinnende prestaties die lang meegaan om het perfecte gereedschap voor het vak te creëren, ongeacht waar, hoe of over welk terrein je rijdt.

Meer dan op het eerste gezicht lijkt
Een wedstrijdframe elimineert alle overbodige designelementen en concentreert zich op zijn kerntaak: racen. Het elegante en minimalistische ontwerp verbergt het verhaal van een uiterst complex ontwerp. De fijnste materialen, zorgvuldig met de hand vervaardigd en gelegd na zorgvuldige studies van materiaal- en vormgedrag, geven het frame een prestatievermogen dat de emoties van zelfs de meest veeleisende fietser snel overwint.

Rijden als geen ander
Stabiel, snel reagerend, efficiënt en handelbaar alsof hij vier wielen heeft in plaats van twee, is de Diamante een veelzijdige racefiets die overal en in elke race-situatie kan worden ingezet. Geweldige geometrie en fantastische afwerking, gecombineerd met hoogwaardige materialen, voegen de details toe aan zijn uitzonderlijk veelzijdige prestaties. De gebogen vork onderscheidt zich van het conventionele ontwerp en zorgt voor veel stabiliteit.

Geïntegreerde Front-End
De verbinding tussen balhoofdbuis en bovenbuis is een ander voorbeeld van een onconventioneel ontwerp, want het balhoofd zit onder de bovenbuis, wat niet alleen een beter rijgedrag, maar ook een mooiere esthetiek oplevert.

3B Klem Systeem
Geïntegreerde zadelpenklemmen zijn niet ongewoon, maar Basso's ontwikkeling gaat verder dan alleen de zadelpen in de gewenste positie houden. De 3B zadelpenklem is in staat om trillingen te absorberen en is tevens een van de meest elegante en doeltreffende oplossingen.

Alle modellen uit de serie Basso Diamante laten zien

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
7,65 kg
Model
Model
Race
Remsysteem
Remsysteem
Hydraulische schijfrem
inclusief pedalen
inclusief pedalen
Nee

Uitrusting

Doel
Wielrennen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Totaal aantal versnellingen:
22
Type:
Geen e-bike
Frame
Model:
Race
Materiaal type:
Carbon
Andere functies:
Basso Diamante SV
Levering
inclusief pedalen:
Nee
Afmetingen
Gewicht (ca.):
7,65 kg
Vork
Model:
Starre vork
Type:
Basso Diamante
Materiaal:
Carbon
Achterderailleur
Type aandrijving:
Kettingschakeling
Aantal versnellingen:
11
Merk:
Shimano
Type:
Dura Ace Di2
Voorderailleur
Uitvoering:
2-speed
Model:
Shimano Dura Ace Di2
Versnellingshendel
Model:
Shimano Dura Ace Di2
Tandwiel
Model:
Shimano Dura Ace
Overbrenging blad 1:
50 tanden
Overbrenging blad 2:
34 tanden
Ketting
Model:
Shimano Dura Ace
Tandkrans
Overbrenging tandkrans (tanden):
11-30 tanden
Model:
Shimano Dura Ace Di2
Remmen voor
Merk:
Shimano
Type:
Dura Ace
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remschijfdiameter:
160 mm
Remmen achter
Merk:
Shimano
Type:
Dura Ace
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remschijfdiameter:
140 mm
Remhendel
Model:
Shimano Dura Ace Di2
Stuur
Model:
Racestuur
Model:
Basso Aero Compact
Materiaal:
Carbon
Stuurpen
Model:
A-Head
Model:
Diamante SV Aero
Materiaal:
Aluminium
Zadel
Zadel:
Selle Italia Flite Boost Carbon
Zadelpen
Model:
Patentsteun
Type:
Diamante SV
Materiaal:
Carbon
Systeemwielen
Model:
Campagnolo Bora WTO Donker 45
Band voor
Afmetingen (inch):
28
Bandbreedte:
28,00 mm
Model:
Continental Grand Prix 5000
Band achter
Afmetingen (inch):
28
Bandbreedte:
28,00 mm
Model:
Continental Grand Prix 5000
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1674128
EAN
8057158150349

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Basso Diamante SV Dura-Ace, violet
Stephan
Superfiets voor een geweldige prijs
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik was erg blij toen ik deze prachtige machine ontving. De matte en subtiele kleur is fantastisch en verandert afhankelijk van het licht van diepblauw naar roze-paars. Mijn 56-versie is 7.600 kg zonder pedalen. Dat is iets meer dan mijn racefiets voor bergritten, maar acceptabel voor een aerobike. De hamer is de comfortabele maar reactieve rit. De 28 mm banden en de trillingsdemping in de zadelpen maken langere tochten erg leuk. De Bora Ultra WTO45 wielen zijn van topklasse. Ik heb het gevoel dat ik op rails rijd. De fiets is super stabiel vanaf 40km/u. Jammer dat het nu winter is...
13.12.2022