Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Basil Urban Load Dubbele bagagedragertas 48-53l incl. MIK bagagedragerplaat, zwart

ID: 1512911

Adviesprijs € 76,99
€ 56,99
- 25 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Basil Urban Load Dubbele bagagedragertas 48-53l incl. MIK bagagedragerplaat, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Basil Urban Load is een robuuste en regenbestendige draagtas in zwart met een volume van 48 tot 53 liter, met het "Universal Bridge System" (voor o.a. Racktime en Carry More/i-Rack adapterplaten) en reflecterende details. De tas is zeer ruim, variabel in gebruik gecombineerd met een opvallende visuele aantrekkingskracht. De tas is gemaakt van waterafstotend zeildoek, zodat u zelfs in een regenbui op de fiets kunt stappen. De praktische vouwsluiting voorkomt ook dat er water in de tas komt. Regen of zonneschijn, stap gewoon op je fiets! In de zomer kunt u genieten van een zonnige fietstocht naar de biertuin, in de winter trotseert u de kou en nattigheid.
Of je nu naar je werk gaat, naar de winkels of naar de

De Basil Urban Load dubbele tas is een moderne en praktische fietstas voor de echte stadsmens onder ons. De tas is zeer ruim, variabel in gebruik gecombineerd met een opvallende visuele aantrekkingskracht. De tas is gemaakt van waterafstotend zeildoek, zodat u zelfs in een regenbui op de fiets kunt stappen. De praktische vouwsluiting voorkomt ook dat er water in de tas komt. Regen of zonneschijn, stap gewoon op je fiets! Naar het werk, naar de winkels of naar de sportschool.

Het laadvolume van de dubbele zak varieert van 48 tot 53 liter. Met de verstelbare kliksluitingen kunt u de tas op verschillende hoogtes sluiten. Hier kunt u veel boodschappen doen, uw sportkleding of wat dan ook inpakken. Wanneer de tas leeg is, kan hij gemakkelijk compact worden opgevouwen dankzij de flexibele zijpanelen. Dit maakt het ook geen probleem om de fiets te parkeren bij volle fietsenrekken in de stad.

De Basil Urban Load dubbele tas is bevestigd met het MIK systeem. Dankzij een voorgemonteerde MIK adapterplaat is hij geschikt voor MIK systeemsteunen. Heb je geen MIK drager op je (elektrische) fiets? Daarna monteert u de MIK-dragerplaat eenvoudig op uw bagagedrager. Heb je veel zware dingen in je tas? Dan kunt u de tas combineren met de Basil spacer (apart verkrijgbaar). Deze houder voorkomt dat de tas tussen de spaken van uw fiets blijft haken.

Het laadvolume van de dubbele zak varieert van 48 tot 53 liter. Met de verstelbare kliksluitingen kunt u de tas op verschillende hoogtes sluiten. Hier kunt u veel boodschappen doen, uw sportkleding of wat dan ook inpakken. De Urban Load is uitgerust met het "Universal Bridge System", compatibel met alle soorten bagagedragers (ook voor eBikes) en met adapterplaten van Racktime, Carry More of i-Rack. En maak je geen zorgen dat je in het donker op weg naar huis niet wordt gezien: dankzij de reflecterende opdruk aan alle kanten van de tas word je zelfs in het verkeer na het werk goed gezien. Maar vergeet alstublieft niet uw lichten aan te doen! Wanneer de tas leeg is, kan hij gemakkelijk compact worden opgevouwen dankzij de flexibele zijpanelen. Dit maakt het ook geen probleem om de fiets te parkeren bij volle fietsenrekken in de stad of bij de biertuin.

In het kort

Bevestigingssysteem
Bevestigingssysteem
Klittenbandsysteem, Kliksysteem
Totale volume
Totale volume
53,00 l

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Bevestigingssysteem:
Klittenbandsysteem, Kliksysteem
Functies
Geschiktheid:
Universeel
Veiligheidskenmerken:
reflecterende bedrukking
Materiaal
Materiaal:
Zeildoek met polyester
Maat
Afmetingen (L x B x H):
38 x 17 x 43
Totale volume:
53,00 l
Uitrusting
Sluitsysteem:
verstelbare kliksluitingen
Levering
Levering:
1x Basil Urban Load Dubbele Fietstassen inclusief MIK adapterplaat
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1512911
EAN
8715019183249

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Basil Urban Load Dubbele bagagedragertas 48-53l incl. MIK bagagedragerplaat, zwart
Corinna
fiets
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mooie grote tassen en goed materiaal
09.06.2022