Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Basil Robin Voorwiel Mand, zilver

ID: 769620

Adviesprijs € 54,99
€ 21,99
- 60 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Basil Robin Voorwiel Mand, zilver (silver)

Het Basil Robin model is een trendy zilveren mand voor het voorwiel van uw fiets. Ontspan met vrienden in het park of bezoek een muziekfestival in de stad, deze fietsmand zal binnenkort onmisbaar blijken. De mand is goed bestand tegen een gewicht van 10 kg en past op alle 26" en 28" fietsen. De inhoud van deze Basil Robin fietsmand is 27 liter, waarmee u voldoende ruimte heeft voor uw tas, boodschappen of andere benodigdheden. De korf is gemaakt van staaldraad en geschikt voor vaste montage. Dit wordt op een eenvoudige manier bereikt door het op de bedieningskop te monteren. De korf wordt ook ondersteund door vorkbeugels, die op assen met een diameter van 12/13 mm passen. Een voorwieldrager is voor dit type constructie niet nodig.

In het kort

Materiaal
Materiaal
Staal
Bijlading
Bijlading
10,00 kg

Uitrusting

Doel
Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Dagelijks fietsen, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Voorwielmand
Bijlading:
10,00 kg
Materiaal
Materiaal:
Staal
Levering
Levering:
1 Basil Robin voorbagagedrager
Modeljaar
2023
Artikelnummer
769620
EAN
8715019112195

Meningen van klanten

4.3
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Basil Robin Voorwiel Mand, zwart
Isabelle
Zeer goed
Vertaald uit Franse Naar origineel
Geïnstalleerd op VAE 28 '' met geveerde vork (Winora Sinus IX11). Bij de eerste installatietest raakte de mand het wiel. Na het verplaatsen met een clip van de kleine bevestigingsmiddelen onder de mand om ze dichter bij de vork te brengen, is de positionering perfect. Mand stevig, stabiel, esthetisch en zeer groot. Opgetogen. * De ster minder, het is alleen voor de aanpassing die ik mezelf naar de bevestigingsmiddelen moest brengen.
05.09.2019
Basil Robin Voorwiel Mand, zwart
Fuber
Goede Worb, maar zou stabieler kunnen zijn
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mand is mooi, goed gebouwd en praktisch groot. Voor te zware lasten (bijvoorbeeld een rugzak) is de stabiliteit van de mand ontoereikend - althans voor onze fiets Diamant 882 CityBike. Met onze fietsmaat van 28 '' staat de korf net boven het spatbord, zodat bij het laden de mand op het spatbord drukt en dit op de voorband. In dit geval is de mand niet altijd stabiel tijdens het rijden, dus een back-up van het stuur zou de betere oplossing zijn. In de toekomst zullen we de mand nu als bagagedragermand gebruiken. Daarom 3 sterren
28.06.2019
Basil Robin Voorwiel Mand, zwart
Theuringer Georg
Geweldige mand
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Past ook perfect voor het vouwen van minifietsen
20.07.2018