Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Ass Savers

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Ass Savers Speed Mullet Splash Bescherming Regular, zwart
Ass Savers Speed Mullet Splash Bescherming Regular, zwart
Ass Savers
Speed Mullet Splash Bescherming Regular, zwart
Adviesprijs € 15,00 € 9,99
- 33 %
UITVERKOOP
Ass Savers Fendor Bendor Spatbord, zwart
Ass Savers Fendor Bendor Spatbord, zwart
Ass Savers
Fendor Bendor Spatbord, zwart
Adviesprijs € 17,00 € 9,99
- 41 %
UITVERKOOP

Ass-Savers: bescherming tegen modder en vuil

Racefietsers en mountainbikers opgelet: met de producten van Ass-Savers heb je geen last meer van een natte kont nadat je in de regen en modder hebt gefietst. De spatborden van het merk vangen het grootste deel van opspattend water op. Hierdoor heb jij minder last van nattigheid en kun je nog meer genieten van je rit. Hier vind je de spatborden van Ass-Savers en kun je ontdekken welke voor jouw fiets de beste keuze is.

Spatbord van Ass-Savers

Natte Zweedse stad als grootste inspiratie

De Ass-Savers spatborden zijn ontworpen in de Zweedse stad Göteborg. Deze stad behoort tot de natste steden in het land en daardoor werden vijf ontwerpers geïnspireerd tot het maken van slimme spatborden. Het ontwerp is simpel en doeltreffend: precies de juiste ingrediënten voor het maken van een innovatief product dat gemakkelijk gebruikt kan worden. Je kunt de spatborden gemakkelijk op je fiets vastmaken, zodat je er eenvoudig en snel gebruik van kunt gaan maken. De spatborden van Ass-Savers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren: je vindt bij Bikester altijd wel een geschikt ontwerp voor jouw fiets.

De Ass-Savers series bij Bikester

De belangrijkste reden om een spatbord van Ass-Savers aan te schaffen is omdat je op deze manier minder snel een natte kont krijgt. Een nat achterwerk kan een reden zijn om je fietstocht voortijdig af te blazen: het onprettige gevoel beneemt je het plezier van het fietsen. Dat is verleden tijd met het gebruik van de Ass-Savers spatborden. Deze spatborden zijn gemakkelijk vast te maken aan iedere fiets. Het grote voordeel is dat er ook aan mountainbikers is gedacht. Ass-Savers heeft ook een klein spatbord ontworpen dat je op het voorvork kunt bevestigen. Hiermee is je gezicht ook langer moddervrij. Bij Bikester kun je onder andere terecht voor de volgende series van Ass-Savers:

  • Mudder
  • Splash
  • Fendor

Snel monteren en direct profiteren

De Mudder spatborden van Ass-Savers zijn een van de nieuwere in het assortiment. Je kunt deze spatborden eenvoudig aan de voorvork of de achterkant van de fiets monteren. Dit gaat gemakkelijk en snel en je bepaalt zelf wanneer je deze erop doet of eraf haalt. Water, modder, maar ook opvliegend vuil en steentjes worden met deze spatborden tegengehouden. De spatborden van Ass-Savers zijn verkrijgbaar in groot en klein, waardoor je zelf de mate van bescherming kunt bepalen. Je kunt het aanbod van Ass-Savers spatborden gemakkelijk en snel bekijken bij Bikester, zodat je eenvoudig kunt kiezen welk nieuwe spatbord het gaat worden.