Fietsen Online Shop - Bikester
Tot wel 70% korting1

Anita

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • wit

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Anita extreme control Sport BH Dames, wit
Anita extreme control Sport BH Dames, wit wit
Anita
extreme control Sport BH Dames, wit
Adviesprijs € 59,99 € 35,99
  • Varianten: 75B
- 40 %

De Anita sportbeha ondersteunt alle soorten sporten

Vrouwelijke fietsers zullen het probleem zeker kennen: zonder de juiste sportbh zijn veeleisende ritten, vooral off-road ritten, nauwelijks denkbaar zonder ongewenste bewegingen in het borstgebied. Maar gewone sportbh’s voldoen nauwelijks aan deze eisen, ze snijden meestal zelfs onaangenaam in de huid. Het zijn precies deze observaties die de Anita sportbh tot stand hebben gebracht. Het geraffineerde kledingstuk combineert de meer dan 100 jaar ervaring van Anita op een slimme manier met de nieuwste technologieën en biedt een veilige ondersteuning, zelfs op veeleisende fietspaden.

Dames van de wereld

Tegenwoordig wordt de Anita sportbh beschouwd als een van de meest populaire bh's onder zowel de hobby- als wedstrijdsporters. De reden hiervoor is ongetwijfeld dat het bedrijf zich bewust is van de eisen die een actief leven aan beha's stelt. Op een fiets hebben de dames het meest behoefte aan een fiets:

  • Zeker houvast
  • Geen wrijving tijdens herhaalde bewegingen
  • Langdurig comfortabel draagcomfort
  • Zweetafstotende functies
Elk Anita sportbh-model combineert deze eigenschappen dankzij het geraffineerde design en de hoogwaardige afwerking.

Zekere houvast, ook bij intensief gebruik

Om een veilige pasvorm te garanderen, hebben de sportbeha's een kleinere halslijn en een strakkere onderborstband. Dankzij deze speciale vorm kunnen ze bijna 80% van de borstbewegingen die tijdens sportactiviteiten plaatsvinden, voorkomen. De maat van de bandjes kan in een paar eenvoudige stappen naar wens worden aangepast zodat de cups altijd goed zitten en er niets wegglijdt. Om ondanks deze strakke pasvorm schuren tijdens het bewegen te voorkomen, zijn alle naden van de Anita sportbh's bijzonder zacht en daardoor ook bij herhaalde bewegingen vrijwel onzichtbaar. Sportbeha's zijn ook een uitstekend alternatief tijdens de zwangerschap omdat ze veilig zitten zonder wrijven of prikken.

Het juiste materiaal voor actieve vrouwen

Om het gevoelige borstweefsel te beschermen worden de cups van de Anita sportbh's altijd geweven van korte rekbare materialen om overrekking van de beha en de borst te voorkomen. Het materiaal is bovendien zweetdoorlatend - en bij modellen met een actief zweetmanagement zorgen de geïntegreerde membranen er zelfs voor dat het zweet specifiek van de huid wordt weggezogen zodat het in de frisse lucht kan drogen. Het onaangename gevoel van natte zweetkleding op de huid is niet langer te verdragen met een Anita Active sportbeha.

De juiste beha voor op de fiets

De onderneming Anita biedt modellen in elke maat, met of zonder beugel en in twee verschillende "Support Levels" - dus in twee varianten, die verschillen in de sterkte van de ondersteuning. Het is hier verdeeld tussen "Maximal Support" en "Firm Support", waarbij de Firm variant de minder sterke ondersteuning biedt. Hier kun je kiezen op basis van je voorkeuren, maar als je een sport beoefent waarbij je lichaam wordt blootgesteld aan hoge centrifugale krachten, is het beter om bh's van de maximale variant te gebruiken - bijvoorbeeld bij mountainbiken of racen. Maar als je een paar kilometer met de stadsfiets door de stad fietst voor de dagelijkse fysieke training, kun je in de meeste gevallen ook de Firm versie gebruiken. Onze tip: Voor vrouwen is draagcomfort net zo belangrijk als het dragen van een beha voor bijna geen ander kledingstuk. Daarom mogen de meeste Anita-modellen alleen worden gewassen op 40°C in de zachte cyclus. Wasmethoden die de beha op lange termijn kunnen verharden of beschadigen, zoals chemisch reinigen, drogen in de droger of strijken, moeten ook worden vermeden.