Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Ximo Disney Fietshelm Kinderen, blauw/rood

ID: 1096967

Adviesprijs € 54,99
€ 29,99
- 45 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    45-49cm sold out online
    47-51cm sold out online
    49-54cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Ximo Disney Fietshelm Kinderen, blauw/rood (Cars)

De best mogelijke bescherming voor de kleinste hoofden: dat is wat de Ximo van Alpina biedt. De kinderhelm heeft een verscheidenheid aan gedetailleerde oplossingen, die allemaal gericht zijn op één doel - maximale veiligheid met maximaal comfort. Het Run System Classic Slide, dat driedimensionaal aan de kop kan worden aangepast, zorgt voor een perfecte pasvorm en garandeert een hoog niveau van comfort en bescherming. Het lage gewicht is te danken aan het in-mold-productieproces, waarbij de bovenste schil thermisch is verbonden met de Hi-EPS. Dit resulteert in een stevige oppervlakteverbinding, die verantwoordelijk is voor een zeer stabiele constructie. Daarnaast zijn de randen afgewerkt met de Edge Protect-polycarbonaatschaal.

De buitenste schil is versierd met exclusieve Disney- en Star Wars-designs - net als de afneembare, wasbare en binnenste vulling. De ventilatieopeningen zijn strategisch geplaatst om de zonnestralen van het hoofd weg te houden en tegelijkertijd een uitstekende ventilatie te garanderen. De achterzijde van de fietshelm is plat ontworpen om het comfort in het kinderzitje of de aanhanger te verhogen. Het achteraf in te bouwen Multi-Fit Light zorgt voor een hoge zichtbaarheid in de schemering of 's nachts.

Run System Klassieker Schuif
Met het Run System kan de maat van alle Alpina helmen individueel worden aangepast met een soepel lopend draaiend wiel. De Run System Classic scoort met zijn prijs/prestatieverhouding. Het is een eenvoudig en robuust instelwiel dat de helm veilig en gemakkelijk vasthoudt waar hij hoort: op het hoofd.

Ergonomische
Honderdduizend keer bewezen en gebruikt in alle Alpina helmen: de riemgesp met de rode drukknop en de meerfasige automatische vergrendeling. De Ergomatic kan met één hand worden bediend - omhoog kan de riem worden losgemaakt, omlaag kan de riem worden aangetrokken - en in geval van een val is het niet mogelijk om het sluitmechanisme vanzelf te openen.

Y-Clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij in de optimale positie blijft bij een botsing. Het afstellen en fixeren van de twee banden onder het oor speelt een doorslaggevende rol. Het Y-clipsysteem staat garant voor een nauwkeurige afstelling tot op de millimeter - binnen enkele seconden.

Luchtstroom Ventilatie
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde opstelling van de ventilatieopeningen is bepalend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, er wordt langs het hoofd geleid en kan aan de achterkant wegstromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

Keramisch omhulsel
Alle helmen van Alpina, die volgens het Inmold-procédé worden vervaardigd, zijn voorzien van een robuuste keramische schaal. Een polycarbonaat plaat wordt onder intense hitte uitgerekt tot de vorm van de toekomstige helm en met hoge druk op het Hi-EPS lichaam geperst en thermisch verlijmd. De Ceramic Shell kenmerkt zich door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Hi-EPS
De binnenschaal van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die op de helm werken in geval van een impact. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Inmall-technologie
In het Inmold-productieproces wordt de bovenzijde van de polycarbonaat helm thermisch gebonden aan de Hi-EPS-binnenzijde van het helmlichaam onder hoge warmte en druk. Hierdoor ontstaat een groot oppervlak en een onafscheidelijke verbinding tussen de boven- en onderschelp. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd zeer stabiel.

Randbescherming
Edge Protect is een extra polycarbonaatplaat die de helmen van gedetineerden verbetert. Het bedekt de randen aan de onderkant van de helm. Dit beschermt de Hi-EPS en verhoogt de duurzaamheid van de helm.

Alle modellen uit de serie Alpina Ximo laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
zonder

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Beginnende fietsers, Allround / Beginners, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Zelf rijden, Vervoer van kinderen
Geslacht
Kinderen
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
insectennet, Reflector(en)
Uitrusting
Sluitsysteem:
Ergomatische sluiting
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
Voer systeemklassieke SLIDE uit, Y-clip
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
230,00 g
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat, EPS
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1096967
EAN
4003692295798

Meningen van klanten

4.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Ximo Disney Fietshelm Kinderen, blauw/rood
Sascha
Top
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Tophelm
22.07.2021
Alpina Ximo Disney Fietshelm Kinderen, bont
Rickle
Fietshelm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik vind de helm geweldig voor kinderen. De kinderen waren enthousiast en zetten graag de helm op. Het heeft ook veel grappige motieven, zodat je iets geweldigs kunt vinden voor meisjes en jongens.
23.04.2020
Alpina Ximo Disney Fietshelm Kinderen, bont
Beutler Bruno
BEB
Vertaald uit Duitse Naar origineel
een geweldige helm voor mijn kleindochter
20.03.2020