Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Twist Five HR S QVM+ Bril, wit/zilver

ID: 1097003

Adviesprijs € 179,99
€ 115,99
- 35 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Twist Five HR S QVM+ Bril, wit/zilver (white matt-silver/rainbow mirror)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het beschermt en beschermt - de Twist is een van de best verkochte sportbrillen op de markt. En niet zonder reden: sinds de introductie heeft Alpina nieuwe normen gesteld op het gebied van draagcomfort, aanpassing en design. Twist Zero was de naam van het eerste model in 2005. Nu gaan de sportbrillen hun vijfde generatie in - en met de Twist Five HR S QVM+ zetten ze hun eigen succesverhaal voort. De half-montuur versie Twist Five HR S QVM+ is uitgerust met de high-end QuattroVarioflex lenstechnologie. Dit geeft ze een enorm gebruiksgemak en maakt ze een uitstekende sportbril voor elke licht- en weersomstandigheid.

De lenzen verhogen het contrast, filteren storende reflecties eruit en passen de tint optimaal aan de lichtomstandigheden aan (fotochromatisch). Ze dekken de beschermingsniveaus Cat. Eén tot drie uit. Miststop voorkomt het beslaan van de ruit, dankzij de waterafstotende coating rollen water en vuil gemakkelijker weg. De bril kan met behulp van de schuin geplaatste armen individueel worden aangepast aan de vorm van het gezicht. In de kleine versie past hij perfect op smalle gezichten. Dankzij de spiegelcoating worden de infraroodstralen gereflecteerd en wordt er een 100% UV-bescherming gegeven. De Twist Five HR S QVM+ is de perfecte bril - voor elk weer, voor elke sport.

Quattroflex
Het polarisatiefilter in de Quattroflex schijven, biedt een maximum aan functie. Reflecties en schitteringen worden effectief geëlimineerd en contrasten worden duidelijk benadrukt. Quattroflex-lenzen zijn helderder dan gewone gepolariseerde lenzen en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van watersport tot golf en wintersport.

Varioflex
Varioflex is een voorruittechnologie waarbij de tint van de voorruit zich automatisch aanpast aan het weer. De zelfkleurende (fotochromatische) lens reageert op zichtbaar licht. Bij bestraling openen chemische elementen zich en zorgen voor een vlak, verduisterend effect. Als de lichtintensiteit afneemt, sluiten de chemische elementen zich en wordt de ruit weer helderder. Dit proces vindt binnen enkele seconden plaats. Het resultaat: één lens voor de meest uiteenlopende lichtomstandigheden.

Fogstop
Fogstop is een coating aan de binnenkant van de lenzen. De coating is niet glad, maar ruw - op microscopisch niveau is hij zelfs "gegroefd". Dit betekent dat de druppels geen mogelijkheid hebben om een gesloten laag te vormen, d.w.z. om te beslaan en zo het zicht te vertroebelen. Dit zou alleen gebeuren als het vocht erin slaagt de spleten te vullen met water. Voordat dit gebeurt, is het afgezette vocht echter allang gecondenseerd en blijft het zicht helder.

Hydrofoob
Hydrofoob is een vochtafstotende nanostructuur op de ruit die het water laat afrollen. Daarbij wordt ook het vuil verwijderd. Dit houdt niet alleen het glas schoon, maar droogt ook sneller.

Spiegel
De Mirror is een schijf waarop meerdere spiegellagen zijn aangebracht. Ze beschermen tegen extreme schittering en infrarood licht. Mirror is niet alleen de eigenschap van een zeer functionele schijf, maar ook een stijlelement.

Details

  • Aangename pasvorm en hoog draagcomfort door een stabiel brilmontuur met zachte tempereinden en/of neuskussentjes
  • Nauwkeurige aanpassing aan elke neusvorm door koud vervormbare neuskussentjes
  • Exacte aanpassing aan het gezicht door een instelbare helling van de tempels
  • Brilbreedte: 134 mm
Alle modellen uit de serie Alpina Twist laten zien

Special Features

Protection Level


Protection Index enligt Standard EN1938 

0 - For cloudy days the lens is colourless 

1 - Suitable for weak sunlight through an otherwise cloudy sky 

2 - Medium lenses for normal sunlight 

3 - Strong sunlight (alpine and marine), often dark lenses 

4 - High Alpine and marine environment. Very dark lenses, not suitable for driving!

In het kort

Glas-schijftype
Glas-schijftype
Getint, Weerspiegeld, Meekleurend
Beschermingsniveau
Beschermingsniveau
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
Gletsjerbestendig
Gletsjerbestendig
Nee

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Triatlon, Trailrunning , Hardlopen, SUP, Langlaufen, Swimrun
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Glas-schijftype:
Getint, Weerspiegeld, Meekleurend
Beschermingsniveau:
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
Uitrusting
Frame:
Halbrand, kunststof
beugel:
Silicone / plastic
Accessoires:
Brillenetui
Bril lens
Naam lenzen:
regenboog
100 % UV-bescherming:
ja
Bijzonderheden:
Met automatische lensschakering, Mat Anti-Fog coating
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1097003
EAN
4003692286451

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product