Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Pico Flash Helm Kinderen, turquoise

ID: 1967047

Adviesprijs € 54,99
€ 27,99
- 49 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • 50-55cm
  • Choose Hoofdomtrek
    50-55cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Pico Flash Helm Kinderen, turquoise (turqouise gloss)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De ALPINA PICO FLASH is een fietshelm voor kinderen en tieners. De inmold constructie, het vliegengaas, de vele ventilatieopeningen en het flitslicht aan de achterkant maken de helm veilig en comfortabel om te dragen. Een bijzonder opvallend kenmerk van de ALPINA PICO is de geïntegreerde afscherming, die beschermt tegen direct zonlicht en extra veiligheid biedt bij valpartijen. Hierin zijn drie ventilatieopeningen geïntegreerd om warmteophoping te voorkomen. Nog eens twaalf ventilatieopeningen zorgen ervoor dat het hoofd ook in de zomer goed geventileerd wordt. Vliegenhorren aan de voorkant zorgen ervoor dat insecten niet in de fietshelm kunnen komen. Het Run System Ergo Flex+ zorgt voor comfort en optimale verstelmogelijkheden. De lichte en filigrane constructie omsluit het hoofd gelijkmatig en verhoogt zo de bescherming. Het Run System kan worden versteld met een fijne ratel. Dankzij de Inmold constructie, waarbij de binnenschaal van Hi-EPS onder hoge druk en hitte onder de buitenschaal wordt geschuimd, is de ALPINA PICO FLASH licht en veilig tegelijk.

HI-EPS
De binnenschaal van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopische luchtkamers die de krachten absorberen die tijdens een botsing op de helm inwerken. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanden en smalle helmvormen mogelijk.
Inmold
In het Inmold productieproces wordt de helmschaal van polycarbonaat thermisch verbonden met de Hi-EPS binnenschaal van het helmlichaam onder hoge hitte en sterke druk. Hierdoor ontstaat een onlosmakelijke verbinding met een groot oppervlak tussen de boven- en onderschaal. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd extreem stabiel.

Keramische schaal
Alle helmen van Alpina die volgens het Inmold-proces worden vervaardigd, krijgen een robuuste Ceramic Shell. In dit proces wordt een polycarbonaat plaat onder hoge hitte uitgerekt tot de vorm van de latere helm en onder hoge druk op de Hi-EPS body geperst en thermisch gebonden. De keramische schaal wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Hij is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Randbescherming
Edge Protect is een extra paneel van polycarbonaat dat de Inmold-helmen verfraait. Het bedekt randen aan de onderkant van de helm. Dit beschermt de Hi-EPS en verhoogt de duurzaamheid van de helm. Tegelijkertijd worden de nek en schouders van de rijder beschermd tegen letsel door de helm in het geval van een botsing en contact met de onderrand van de helm.

Pasvorm
Custom Fit is een verstelsysteem aan de achterkant van het hoofd waarmee je de hoogte van het Run System in verschillende stappen kunt aanpassen. Hierdoor kun je de helm optimaal afstellen voor een breed scala aan hoofdvormen. Drukpunten behoren tot het verleden, de helm past perfect en de veiligheid wordt verhoogd.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
15

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers, Zelf rijden
Geslacht
Kinderen
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Voering:
antibacteriële demping
Bijzonderheden:
insectennet, verlichting
Ventilatieopeningen
Aantal:
15
Uitrusting
Sluitsysteem:
Steekgesp
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Ergomatische ratelsluiting
Keurmerk:
EN 1078
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat, EPS
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1967047
EAN
4003692316370

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product