Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Panoma Classic Fietshelm, wit

ID: 899892

Adviesprijs € 59,99
€ 44,99
- 25 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    52-57cm sold out online
    56-59cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Panoma Classic Fietshelm, wit (white-prosecco)

De Panoma Classic is thuis in de stad en op tournees. Een klassiek design en een lange uitrustingslijst maken de fietshelm de ideale begeleider voor de volgende rit.
De Panoma Classic heeft een bewezen pasvorm die vooral interessant is voor smalle hoofden. Het kan via het Run System Classic aan de betreffende kopvorm worden aangepast. Het lage gewicht is te wijten aan de Inmold productie, waarbij de bovenplaat thermisch is verbonden met de Hi-EPS.
Dit resulteert in een stevige oppervlakteverbinding, die verantwoordelijk is voor een zeer stabiele constructie. Dankzij Made in Germany staat de verwerkingskwaliteit op het hoogste niveau. 23 openingen zorgen voor een optimale ventilatie, vliegenhorren houden insecten tegelijkertijd uit de buurt van het hoofd. Een Multi-Fit Light kan achteraf worden gemonteerd voor een optimale zichtbaarheid.

Systeemclassificatie uitvoeren
Met het Run System kan de grootte van alle Alpina-helmen individueel worden aangepast met behulp van een soepel lopend roterend wiel. Het Run System Classic scoort met zijn prijs/prestatieverhouding. Het is een eenvoudig en robuust instelwiel dat de helm veilig en ongecompliceerd vasthoudt waar hij hoort: op het hoofd.

Y-clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij bij een botsing in de optimale positie blijft staan. De aanpassing en fixatie van de twee riemen onder het oor speelt een beslissende rol. Het Y-Clip-systeem garandeert een millimeter-nauwkeurige afstelling - in enkele seconden.

Ergomatisch
Beproefde honderdduizenden keren en gebruikt op alle Alpina-helmen: de gordelsluiting met de rode drukknop en het meertraps automatisch inklikmechanisme. Ergomatic kan met één hand worden bediend - de band kan naar boven worden losgemaakt, naar beneden worden aangetrokken - en in geval van een val is het niet mogelijk om de vergrendeling automatisch te openen.

LUCHTSTROOMENVENTILATOREN
Een factor die sterk van invloed is op het draagcomfort is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde plaatsing van de ventilatieopeningen is bepalend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, wordt langs het hoofd geleid en kan aan de achterzijde weer naar buiten stromen. Het hoofd is daarom altijd aangenaam geklimatiseerd.

HI EPS
De binnenkant van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die op de helm werken bij een botsing. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

gedetineerde
In het Inmold productieproces wordt de polycarbonaat helmschaal thermisch verbonden met de Hi-EPS-binnenschaal van het helmlichaam onder grote hitte en druk. Hierdoor ontstaat een grote en onafscheidelijke verbinding tussen de boven- en onderschelp. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd zeer stabiel.

Keramische schelp
Alle Alpina-helmen die volgens het Inmold-procédé worden vervaardigd, krijgen een robuuste keramische schelp. Een polycarbonaat plaat wordt onder sterke hitte op de vorm van de latere helm gespannen en met hoge druk op de Hi-EPS body gedrukt en er thermisch op aangesloten. De Keramische Schelp wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Details

  • Alpina Multi-Fit light monteerbaar
Alle modellen uit de serie Alpina Panoma laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
23

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
insectennet
Ventilatieopeningen
Aantal:
23
Uitrusting
Sluitsysteem:
Ergomatische sluiting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Start de systeemklassieker, Y-clip
Keurmerk:
EN 1078
Materiaal
Materiaal:
polycarbonaat In Mold schaal, HI-EPS-schuim
Modeljaar
2023
Artikelnummer
899892
EAN
4003692285645

Meningen van klanten

4.9
15 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
14
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Panoma Classic Fietshelm, zwart
Rosmarie
Helm Alpine
Vertaald uit Duitse Naar origineel
zeer licht, prijs is goed, ten zeerste aanbevolen
30.06.2022
Alpina Panoma Classic Fietshelm, wit
Ta
groot
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Perfect!
02.06.2022
Alpina Panoma Classic Fietshelm, wit
Gabriela
helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goede helm die ik zo weer zou kopen.
07.04.2022