Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Mythos 3.0 Helm, turquoise

ID: 1966993

Adviesprijs € 99,99
€ 50,99
- 49 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • 52-57cm
  • Choose Hoofdomtrek
    52-57cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Mythos 3.0 Helm, turquoise (turqouise matt)

Het is een van de best verkochte fietshelmen op de markt: de Mythos 3.0 LE. Een pasvorm die zich al miljoenen keren heeft bewezen en een uitstekende prijs-prestatieverhouding hebben er een bestseller van gemaakt. Het lage gewicht van de helm is te danken aan de inmould productie, waarbij de bovenschaal thermisch verbonden is met het Hi-EPS. Dit resulteert in een stevige oppervlakteverbinding, die verantwoordelijk is voor een zeer stabiele constructie. De achterkant en het slaapgedeelte zijn verder naar beneden getrokken voor optimale veiligheid in het terrein. Hierdoor ontstaat een nog grotere hoofdbedekking. Met het Run System Ergo Plus, dat wordt gecombineerd met de in hoogte verstelbare Custom Fit, kan de helm perfect aan het hoofd worden aangepast. Nog een pluspunt voor comfort: de uitneembare, antibacteriële vulling. Vliegenhorren houden insecten weg van het hoofd, het schild garandeert optimale bescherming in het gezichtsveld. De onderrand van de helm wordt beschermd door de extra Edge Protect polycarbonaat schaal. De hoogwaardige matte afwerking versterkt de mythe.

Ventilatieopeningen
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt, is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde plaatsing van de ventilatieopeningen is doorslaggevend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, langs het hoofd geleid en kan aan de achterkant weer naar buiten stromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

HI-EPS
De binnenschaal van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microsacopische kleine luchtkamers die de krachten absorberen die tijdens een impact op de helm inwerken. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanden en smalle helmvormen mogelijk.

Inmold
In het Inmold productieproces wordt de polycarbonaat helmschaal onder hoge hitte en druk thermisch verbonden met de Hi-EPS binnenschaal van het helmlichaam. Hierdoor ontstaat een onlosmakelijke verbinding met een groot oppervlak tussen de boven- en onderschaal. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd extreem stabiel.

Keramische schaal
Alle helmen van Alpina, die worden vervaardigd met behulp van het Inmold-proces, zijn uitgerust met een robuuste keramische schaal. Een polycarbonaat plaat wordt onder sterke hitte op de vorm van de toekomstige helm gespannen en met hoge druk op de Hi-EPS body geperst en er thermisch aan gelijmd. De keramische schaal wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Hij is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Aangepaste pasvorm
Custom Fit is een verstelsysteem aan de achterkant van het hoofd waarmee je de hoogte van het Run System in meerdere stappen kunt aanpassen. Hierdoor kan de optimale pasvorm van de helm worden aangepast voor een breed scala aan hoofdvormen. Drukpunten behoren tot het verleden, de helm past perfect en de veiligheid wordt vergroot.

Alle modellen uit de serie Alpina Mythos laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
Gravel, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Dagelijks fietsen
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem, Vizier/Scherm afneembaar
Uitrusting
Vizier:
Vizier
Technische details
Keurmerk:
EN 1078
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1966993
EAN
4003692315113

Meningen van klanten

4.7
32 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
7
5 Sterren
24
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Mythos 3.0 Helm, zilver
Ralf
fietshelm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helemaal tevreden! Alles waardevol en gemakkelijk aan te passen.
30.06.2022
Alpina Mythos 3.0 Helm, zwart
Dieter
Alpine helm. Geen slechte koop maar...
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Al met al geen slechte koop, maar helaas moet ik de 5e ster aftrekken. De kinband wordt heel vaak verkeerd uitgelijnd en moet dan worden aangetrokken. Het is vervelend en is al heel lang een zwak punt van sommige Alpina-modellen
16.06.2022
Alpina Mythos 3.0 Helm, zwart
Andrea
goede stoel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goede pasvorm met aanpassingen, goed gemaakt, mooi design
09.06.2022