Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Comox Helm, grijs

ID: 1966930

Adviesprijs € 159,99
€ 108,99
- 31 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    52-57cm sold out online
    57-62cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Comox Helm, grijs (mojave/sand matt)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Veilig, licht, kort schild, stoer in stijl. De COMOX is een variabele en comfortabele helm voor op de trail. Voor elke trail.
De combinatie van goede pasvorm, coole look en veel bescherming is het antwoord op bijna alles. De COMOX is extreem goed geventileerd, wat het gebruik in Enduro, Allmountain en Trial mogelijk maakt. Aan jou de keuze. Met het Run System Ergo Flex 2 is een licht en comfortabel verstelsysteem in de COMOX ingebouwd. De filigraan constructie sluit perfect aan op het hoofd en verhoogt zo de bescherming. Onder motorrijders bestaat het gezegde dat er geen slechte dag op de fiets bestaat. Met de COMOX endurohelm is dat waar.

Run Systeem Ergo Flex
Met het Run System kan de maat van alle Alpina helmen individueel worden aangepast met behulp van een soepel draaiend wiel. Het Run System Ergo Flex is Alpina's lichtste en meest comfortabele passysteem. De filigraan constructie sluit gelijkmatig aan op het hoofd en verhoogt zo de bescherming. Het Run System Ergo Flex kan worden versteld via een fijn raster - er bestaat geen individuelere, soepelere en comfortabelere manier om een helm te verstellen.

Y-Clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij bij een botsing in de optimale positie blijft staan. De afstelling en bevestiging van de twee bandjes onder het oor speelt hierbij een doorslaggevende rol. Het Y-Clip systeem garandeert een millimeter nauwkeurige afstelling - in enkele seconden.

Luchtstroom ventilatie
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt, is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde plaatsing van de ventilatieopeningen is doorslaggevend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, langs het hoofd geleid en kan aan de achterkant weer naar buiten stromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

HI-EPS
De binnenschaal van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die bij een impact op de helm inwerken. Hi-EPS zorgt voor een optimaal beschermingseffect en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Keramische schaal
Alle helmen van Alpina, die worden vervaardigd met behulp van het Inmold-proces, zijn uitgerust met een robuuste Ceramic Shell. Een polycarbonaat plaat wordt onder hoge warmte op de vorm van de toekomstige helm gespannen en met hoge druk op de Hi-EPS body geperst en thermisch verbonden. De keramische schaal wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
insectennet, Verticaal verstelsysteem
Uitrusting
Vizier:
Vizier
Materiaal
Materiaal:
EPS, Polycarbonaat
Technische details
Keurmerk:
EN 1078
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1966930
EAN
4003692314901

Meningen van klanten

4.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Comox Helm, grijs
Roland
Geweldige MTB-helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De helm is geweldig op alle gebieden. Pasvorm, ventilatie, pasvorm tijdens het rijden, comfortabel zachte banden. Makkelijk te gebruiken kliksluiting. Niet voor niets de test in MTB magazine gewonnen
07.10.2021
Alpina Comox Helm, zwart
Oliver
Xc2911
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige helm. Ingenieuze ventilatie. Zeer goede pasvorm. Het enige negatieve, het zit erg diep in het gezicht. Hierdoor wordt de bril op uw neus geduwd. Ik ga een andere bril proberen. Ik hoop dat het dan werkt.
09.09.2021
Alpina Comox Helm, zwart
Wolfgang M.
Geweldige helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Niet goedkoop, maar topkwaliteit en comfort.
08.07.2021