Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Zijstandaarden
Deze standaarden worden direct achter de trapas op de achtervork gemonteerd en houden de fiets rechtop, ook bij volledige belading. Veel stads- en toerfietsen zijn standaard uitgerust met dit type standaard. Ze zijn voorzien van een metalen plaat, waarmee vrijwel elke zijstandaard gemakkelijk en zonder te verdraaien kan worden gemonteerd. Bij het kiezen van een nieuwe standaard is de lengte van de standaard de belangrijkste factor, controleer dus goed de productbeschrijving om de juiste maat te vinden.

Zijstandaarden

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zijstandaard voor elke fiets soort

De zijstandaard voor de fiets is een type fietsstandaard dat zich tussen de bracket en het achterwiel bevindt. Deze zijn gemakkelijk met je voet in- en uit te klappen. Op onze online webshop verkopen we zijstandaarden voor diverse fietssoorten en van verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor aluminium, kunststof en staal voor je mountainbike, je stadsfiets of de racefiets. Tot slot kun je nog uit verschillende merken kiezen, zoals Cube, Red Cycling Produts en XRC. Spaar geld, en monteer je nieuwe staandaard zelf eenvoudig aan je fiets. Bekijk het brede aanbod en bestel eenvoudig online. Zijstandaards gunstig online kopen

Welke zijstandaard past op mijn fiets?

Zijstandaards passen niet op iedere fiets, vandaar dat er verschillende soorten fietsen standaards zijn. De zijstandaard komt van pas wanneer er ruimte is en de ketting recht loopt. Dan alleen kan hij bevestigd worden. Wanneer je veel bagage mee neemt op je fiets in bijvoorrbeeld je reistas of een kinderstoeltje achterop hebt gemonteerd, dan is het beter om een tweebenige fietsstandaard te nemen. Deze biedtt namelijk meer stabiliteit.  

Een zijstandaard voor de fiets monteer je eenvoudig zelf

Bespaar geld en monteer je zijstandaard eenvoudig zelf. Er komt bij de levering een uitgebreide handleiding, een bout en een montageplaat. Uit de gereeschapkist pak je een steeksleutel. Pak de nieuwe zijstandaard en houd deze onder het fietsframe, waar hij moet worden vastgemaakt. Leg de montageplaat op de opening in het frame, maak deze vast met de bout en de steeksleutel. Als het goed is blijft je fiets nu stabiel staat als je de standaard uitklapt. Een fluitje van een cent dus! Op onze website hebben we handige tool hiervoor, namelijk de product adviseur. Met een paar simpele klikken komt bikester.nl er achter naar wat voor soort fiets u zoekt. Naar aanleiding van deze informatie kunnen we u onze exemplaren laten zien, waardoor u niet de gehele site af hoeft te zoeken.