Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Bagagedrager zadelpennen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Compacte zadelpen bagagedragers voor racefietsen/MTB

Voor mountainbikes maar ook racefietsen en sport fietsen is de zadelpen bagagedrager die aan de MTB zadelpen wordt vastgemaakt een uitkomst. Omdat deze een ander fietsframe hebben zoals hardtail mountainbike is het een goede oplossing om ze onder het fietzadel te bevestigen.

Verkrijgbaar in verschillende soorten

De bagagedragers voor MTB’s zijn er in twee soorten. De eerste hebben zowel een bevestiging aan de zijkant de fietswielen en aan de zadelpen. De tweede hangen los boven het achterwiel en kunnen niet zoveel bagage houden als bijvoorbeeld een normale bagagedrager. Wanneer u dus veel gewicht mee wilt nemen gebruik dan liever een backpack, zodat u zeker weet dat uw ATB fiets geen mankementen vertoont tijdens het fietsen. bagagedrager zadelpen voordelig online kopen

Verende zadelpennen zijn smal en compact

Het fijne aan de bagagedragers voor de mountainbike is dat ze niet het achterste deel van de fiets belemmeren, wanneer ze enkel aan de zadelpen zijn bevestigd. Door de smalle omvang blijft de fiets toch licht en compact. Zo kan u uw fiets nog steeds tijdens het rijden op off-road en smalle paden gebruiken. Vergeet tijdens het berijden van gevaarlijkere paden niet uw MTB fietshelm te gebruiken om de kans op verwondingen te verminderen. Ook voldoende vocht, dus sportdranken verpakt in bidons, is belangrijk om uitdroging te voorkomen.