Fietsen Online Shop - Bikester
EASTER15: 15% extra1 op bepaalde producten
Jogger & Sportbuggys
Joggers – Hardlopen met de hele familie
De joggers en sportbuggy’s die we hier laten zien, zijn meer dan alleen kinderwagens. De speciaal ontwikkelde sportbuggy’s van bijvoorbeeld Thule en Burley zijn perfect om je kleinste mee te nemen tijdens het hardlopen. De verwachtingen op het gebied van functionaliteit, veiligheid en materiaal liggen vanzelfsprekend hoog, omdat van deze kinderwagens meer wordt verwacht wat betreft flexibiliteit, stabiliteit en snelheid. Daarom zijn ze ook robuuster, hebben ze een diepere instap, betere vering en een voorwiel met rem. En zodat ook de loopervaring niet te kort komt, bieden deze sportieve kinderwagens een flexibel verstelbare handgreep en extra beenvrijheid. Met een jogger staat niets je hardloopervaring nog in de weg!

Joggers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bestel een voordelige jogger online bij Bikester.nl

Wat is een jogger precies? Als jonge ouder wil je graag in conditie blijven. Een jogger is perfect voor elke ouder die graag gaat hardlopen, maar ook tijd wil doorbrengen met de kleine. Deze sportieve kinderwagens zijn geschikt om mee te hardlopen terwijl de kleine ook lekker buiten is en van de buitenlucht kan genieten. Ontdek hier de voordelen en kenmerken van een jogger. Joggers sport kinderwagen Bikester

Veilig hardlopen met een jogger

Wanneer je gaat hardlopen met de kleine in een kinderwagen staat veiligheid natuurlijk voorop. Een jogger is speciaal ontworpen om comfort en veiligheid te bieden aan zowel de hardlopende ouder als het kind. Zo is een jogger uitgerust met de volgende handige functies:

  • Een verstelbare, zachte handgreep. De handgreep is zowel in hoogte als lengte verstelbaar, voor een optimale greep tijdens het lopen. De greep dient op de hoogte van de navel te zijn ingesteld.
  • Drie stevige wielen. De twee achterwielen zijn vast en het voorwiel is mobiel. Het mobiele voorwiel kan vastgezet worden voor meer stabiliteit tijdens het hardlopen. De banden zijn breed en hebben een grof profiel voor meer grip.
  • Stevige gordels voor het kind. Let op dat de kleine goed vastzit tijdens het hardlopen.
  • Aangepaste wielophanging. Schokken worden opgevangen, voor meer comfort voor de kleine.
Bikester biedt verschillende modellen joggers aan, voor één of twee kinderen van verschillende merken zoals Thule en Burley. Daarnaast bieden we ook verschillende fietsen voor kinderen aan, zoals loopfietsjes en loopauto's.

Enkele tips voor het hardlopen met een jogger

Het hardlopen met een kinderwagen vraagt om wat oefening en geduld. Het is even wennen, en pas na een aantal kilometers zal je merken hoe fijn het loopt. Tijdens het lopen hoef je de handgreep bijvoorbeeld niet telkens met twee handen vast te houden, één hand is voldoende, zodat je met de andere gewoon kunt zwaaien.