Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Acadamy – Kinderfietsen, die echt passen
De kinderfietsen van Academy zijn niet alleen klein - ze zijn samen met een sportarts van de grond af aan ontwikkeld voor kinderen. De bijzonder lichte materialen zorgen voor een vederlicht totaalgewicht, zodat je kleintje zich volledig kan blijven concentreren het plezier van het fietsen!

ACADEMY

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Academy kinderfietsen: aan alles is gedacht

Een fiets voor jouw kind zoeken is al moeilijk genoeg: de maat moet kloppen, maar de fiets moet daarnaast ook comfortabel zijn en lang meegaan. Academy is een merk dat zich speciaal richt op het ontwerp en de productie van kinderfietsen. Ze werken samen met een sportarts die meedenkt in het ontwerp van de ffietsen . Zo ontstaan er lichtgewicht en comfortabele kinderfietsen waar jouw kind niet alleen veel plezier mee beleeft, maar waarbij er ook sprake is van optimale veiligheid. Wat wil je nog meer? Bekijk hier de Academy kinderfietsen bij Bikester!

Schaf een topkwaliteit fiets aan van Academy

Het merk Academy staat bekend om de productie van kinderfietsen. Wanneer je op zoek bent naar een fiets voor je kind, dan wil je natuurlijk dat deze van de beste kwaliteit is. Dat is wat Academy biedt: kwalitatieve kinderfietsen gemaakt van lichte materialen. Zo is het voor kinderen een stuk makkelijker om te fietsen en ervaren ze veel meer plezier tijdens iedere rit. Bij Bikester kun je het complete aanbod van dit merk bekijken en ontdek je hoe jij voor jouw zoon of dochter een mooie en veilige fiets kunt aanschaffen.

Ontdek het complete Academy aanbod

Een nieuwe fiets aanschaffen? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken in het assortiment van Academy bij Bikester. Het merk biedt verschillende soorten fietsen aan: het is goed mogelijk dat de toekomstige fiets van jouw zoon of dochter hier tussen zit. Ontdek hier het complete aanbod van Academy in de webshop. De volgende series kun je hier vinden:

  • Grade 2
  • Grade 3
  • Grade 4
  • Grade 5
  • Grade 6

Bekijk en vergelijk de fietsen in verschillende series met elkaar. Zo kun jij de beste keuze maken: de Academy fietsen zijn licht en ergonomisch aangepast aan kinderen. Op deze manier is het voor kinderen nog leuker om de dagelijkse rit naar school te maken.

Het belang van een goede kinderfiets

Het vinden van een nieuwe fiets gaat niet altijd zonder moeilijkheden. Vooral als het om een kinderfiets gaat. Een kinderfiets moet veilig zijn en comfort bieden, maar er ook natuurlijk leuk uitzien. Op alle gebieden scoort Academy hoog. De fietsen zijn gemaakt van lichte materialen waardoor de fiets lichtgewicht wordt en daardoor extra gemakkelijk voor kinderen om te besturen.

Academy werkt veel samen met orthopeden en andere specialisten die als geen ander weten hoe het lichaam van een kind zich ontwikkelt en aan welke eisen het moet voldoen. De fietsen maken het mogelijk om de voeten op de grond te houden en toch een ergonomische kniepositie behouden. De doordachte en kindvriendelijke fietsen zijn ideaal voor dagelijks stadsgebruik. Van accessoires tot onderdelen: je vindt het bij Bikester!