Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Zone3 Rx3 Compression Leggings Heren, zwart

ID: 986489

Adviesprijs € 100,00
€ 63,99
- 36 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    XS sold out online
    S sold out online
    ST sold out online
    M sold out online
    MT sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Zone3 Rx3 Compression Leggings Heren, zwart (black/neon orange)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Zone3 RX3 Tights bieden een gecontroleerde, gelaagde compressie en zijn ook ontworpen om de spieren zorgvuldig te ondersteunen en je het gevoel te geven dat je je best doet tijdens je training. Een combinatie van X-PWR en Revolution Energy stof uit Italië wordt gebruikt om de heupen en knieën te ondersteunen en tegelijkertijd de bloedtoevoer naar de kuiten, hamstrings en bilspieren te verhogen. Een warmte-gebonden PU band wordt gebruikt op het onderbeen en wordt gepositioneerd om de soleus te ondersteunen en een van de meest voorkomende vormen van kuitpijn te verminderen. Als je deze panty's eenmaal aan hebt, voel je het verschil, of je nu traint, racet of ze gebruikt voor herstel na de training.
De combinatie van stof zorgt voor een stevige en toch zachte pasvorm en voert transpiratievocht actief van de huid af om de temperatuur te regelen en je droog te houden. Een matte stof wordt gebruikt voor een discrete afwerking en rond het voorste kruis is er meer ruimte dan andere compressiekleding om meer comfort te bieden, d.w.z. ze zijn ontworpen om eruit te zien als een loopbroek en niet als ondergoed.
Onze Black-Out functie maakt gebruik van een hoog denier materiaal dat ervoor zorgt dat de panty ondoorzichtig is bij het werken in de sportschool en dat het comfort wordt gemaximaliseerd door een 3 cm brede tailleband in combinatie met een licht trekkoord.
Flatlocknaden worden in het hele kledingstuk gebruikt en thermofixe enkelnaden zorgen voor extra comfort en functionaliteit. Elk paar heeft twee opbergmogelijkheden: ten eerste is er aan de bovenzijde een zak met ritssluiting aan de achterkant die kan worden afgesloten met hotmelt tape voor het opbergen van voedsel of muziekapparatuur en ten tweede is er een binnenzak aan de voorkant voor sleutels of andere items bij het werken met matten.

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
De maat valt normaal uit

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Hardloop shorts
Seizoen:
Helårlig
Beenlengte:
Lang
Materiaal
Samenstelling:
72 % nylon, 28 % elastaan
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2019
Artikelnummer
986489
EAN
0607128939030

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Zone3 Rx3 Compression Leggings Heren, zwart
Markus K.
Super hardloopbroek
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb deze hardloopschoenen voornamelijk voor training. Ik heb het al meerdere keren getest als onderdeel van de training. De tight zit lekker strak bij 1,87 m en 83 kg met maat L (geen uitglijden). De afwerking is erg goed en ik vind de look ook aantrekkelijk. Voor mij dus een duidelijke koopaanbeveling.
12.09.2021