Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine USB Oplader

ID: 467341

Adviesprijs € 23,00
€ 19,99
- 13 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine USB Oplader

Met de USB-lader kun je je Lupine accu’s via USB opladen, zowel op de PC als op de voeding van je mobiele telefoon. De afmetingen en prestaties van deze compacte adapter overtuigen in alle opzichten.

Details

  • Laadstroom tot 1 A niet compatibel met de Alpha-batterij

In het kort

Materiaal
Materiaal
0-60

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Bergbeklimmen, Ijsklimmen, Via Ferrata, Wandelen / Trekkingtochten, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Alpineskiën - Freeride skiën , Langlaufen, Schaatsen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trekking kamperen, Familiecamping, Alpinisme
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Laadkabels & apparaten
Materiaal
Materiaal:
0-60
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 x Lupine USB-lader
Modeljaar
2022
Artikelnummer
467341
EAN
4260262597427

Meningen van klanten

1.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine USB Oplader
Frederick
USB opladen
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb deze adapter meegenomen, maar om eerlijk te zijn vraag ik me af waarom deze niet is inbegrepen bij £ 250 + lamp (en). Waarom is dit ook een 1amp-adapter? dit betekent dat een 3.3AH-batterij ongeveer 3 uur en 20 minuten nodig heeft om volledig op te laden, in plaats van een 3amp-oplader die ongeveer 1 uur of iets langer nodig heeft om volledig op te laden, als 3 ampère niet beschikbaar is, 1,5 of 2 ampère. Opladen met 1 ampère is begin jaren 90. De meeste mensen weten het niet, maar Lupos weet het, update het product, de meesten van ons willen weer op pad gaan.
18.12.2020