Gazelle

(1 product(en))
Gekozen:
  CATEGORIEËN

  Doelgroep

Gekozen:
  •  

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Gazelle - Slim design, robuuste fietsen, nu verkrijgbaar bij Bikester

Heb je een Gazelle fiets, wil je er een kopen of zoek je andere Gazelle producten? Hier bij Bikester bestel je niet alleen online een nieuwe Gazelle fiets, maar ook alles dat je erbij nodig hebt. Accessoires, reserve-onderdelen en vele extra’s. Voor elk van deze producten geldt dat je jezelf verzekert van de kwaliteit van Gazelle. Een modern gestileerde fiets met een ergonomisch stuur, naafdynamo, voldoende versnellingen, goede verlichting en antilekbanden, bijvoorbeeld. En dat alles zeer betaalbaar en verrassend licht. Zelfs een grote herenfiets van Gazelle weegt door innovatief materiaalgebruik maar zelden meer dan 20kg. Wie fietst op een Gazelle fiets, waant zich een vorst op twee wielen.

Koninklijk fietsen op een Gazelle

Heerlijk fietsen met alle gemak dat je van een moderne fiets mag verwachten. Dat mag met recht koninklijk fietsen genoemd worden. Gazelle is het authentieke Nederlandse fietsmerk dat je alles biedt op het gebied van fietsen en fietsaccessoires. Al meer dan 120 jaar geldt Gazelle als een begrip in Nederland en daarbuiten. Niet voor niets draagt het merk al sinds 1992 het predicaat ‘koninklijk’. Een dergelijk lang en succesvol bestaan heeft het merk te danken aan het feit dat het altijd actueel gebleven is. Waar Gazelle vroeger voorop liep met fietsen met een hulpmotor, zo koos het als een van de eerste gevestigde merken voor de productie van elektrische fietsen. Daarvan biedt Gazelle nu een indrukwekkend aanbod. Maar wat voor Gazelle fiets je ook zoekt: jouw zoektocht naar Gazelle fietsen en producten begint hier op Bikester. Vergeet ook vooral niet bij onze Gazelle aanbiedingen te kijken!

Degelijkheid van Hollandse bodem

Het spreekt voor zich dat een merk dat al zo lang meegaat een goed product biedt. Van die kwaliteit is nog niets verloren gegaan. Want niet alleen de naam is al die jaren behouden. Nog steeds worden de fietsen van Gazelle in elkaar gezet in het Gelderse Dieren. In dezelfde fabriek waar dat al meer dan een eeuw gebeurt. Wie vandaag een fiets van Gazelle koopt weet zich verzekerd van het goede van vroeger gecombineerd met het beste van nu. En dat leidt tot resultaten die er mogen zijn. Zo is Gazelle marktleider in Nederland; het beste bewijs dat het merk nog steeds actueel is.

De moderne én authentieke stadsfiets

Stadsfietsen van Gazelle zijn sinds mensenheugenis een vertrouwd gezicht in het Nederlandse straatbeeld. Maar deze moderne stadsfietsen doen eigenlijk nauwelijks vermoeden dat het merk al zo’n lange geschiedenis kent. Gazelle fietsen worden juist geroemd om hun elegantie en moderne vormgeving. Bekend is bijvoorbeeld de wijze waarop bij veel modellen de koplamp vloeiend in het voorspatbord verwerkt is. Een typisch voorbeeld van de elegantie als efficiëntie, die kenmerkend is voor de hedendaagse vormgeving van de Gazelle fiets.Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling