Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

XLC RP-R03 Rack 28", zwart

ID: 14582

€ 44,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

XLC RP-R03 Rack 28", zwart (black matte)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Deze nauwkeurig gelaste bagagedrager is geschikt voor 28 inch fietsen en kan tot 25 kg geladen worden. Het slanke aluminium frame heeft praktische pomphaken en een achterlichtbeugel. De meegeleverde spanband (580 mm) met 2 haken vergemakkelijkt het transport van losse voorwerpen.

Aluminium bagagerek
De aluminium constructie minimaliseert het eigen gewicht van de drager en maakt hem bestand tegen corrosie. Aluminium bagagerekken zijn ook veel vormstabieler dan bagagerekken van zacht staaldraad, die gemakkelijk kunnen buigen.

In het kort

Gewicht
Gewicht
670 g
Montage
Montage
Framemontage
Passende wielmaat (inch)
Passende wielmaat (inch)
28

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Montage
Montage:
Framemontage
Belangrijkste informatie
Type:
Vaste montage
Passende wielmaat (inch):
28
Materiaalsoort:
Aluminium
Bijlading:
25 kg
Afmetingen
Gewicht:
670 g
Levering
Levering:
1x XLC RP-R03 bagagedrager inclusief bevestiging voor ophangogen en bevestigingsmateriaal
Modeljaar
2023
Artikelnummer
14582
EAN
4032191677019

Meningen van klanten

4.0
8 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
2
4 Sterren
4
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
XLC RP-R03 Rack 28", zwart
Marcel
bagagedrager
Prima praktisch en comfortabel kunnen monteren past universeel
09.03.2017
XLC RP-R03 Rack 28", zwart
Jan
Goede koop
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik kocht de portier zonder grote verwachtingen, want ik was op zoek naar goedkope. Maar hij is veel beter dan verwacht. Hij maakt een goede indruk is solide en niet moeilijk. De montage met ging super, alleen schroeven waren er niet. Maar voor mij geen reden waarom de downgrade. Prijs-kwaliteit verhouding!
30.08.2015
XLC RP-R03 Rack 28", zwart
Renaud
Kleine en sterk.
Vertaald uit Franse Naar origineel
Gemonteerde 28 inch. De extra's: Klein en lichtgewicht (alle aluminium). Sturdy (bijna alles is gelast. Aansluiting met geschroefd aluminium, geen plastic). Goed afgewerkt (schone lassen en mat schilderij) Eenvoudige montage (super eenvoudig en voorgeboord platina instellingen voor het achterlicht). Super handig (laag sjorren ringen en elastische dubbele banden voorzien zeer goede ondersteuning zadeltassen) Natuurlijk, geweldige prijs. Nadelen: Zeer driehoekige vorm (kan de installatie van bepaalde zakken belemmeren). Zeer korte (33 cm lang, die het transport van grote voorwerpen, zoals manden niet vergemakkelijkt. Maar tvraiment en spitsvondigheden!
19.03.2015