Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Continental Revo Sealant Bandenplaklijm

ID: 325958

Adviesprijs € 12,99
vanaf € 7,99
- 38 %
€ 7,99 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Inhoud
  • Choose Inhoud
    240ml sold out online
    1000ml sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Continental Revo Sealant Bandenplaklijm

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Conti RevoSealant - het einde van de vervangende slang.

Continentale bandenafdichtmiddelen vervangen al jaren met succes het reservewiel van veel personenauto's. De bandenafdichtmiddelen van Continentaal niveau vervangen met succes het reservewiel. Nu is deze technologie speciaal ontwikkeld voor de eisen en het gebruik in fietsbanden en binnenbanden. De ammonium- en eiwitvrije RevoSealant sluit lekken en kleine snijwonden betrouwbaar af zonder de band of binnenband chemisch aan te tasten. De universele RevoSealant biedt een effectieve bescherming tegen lekrijden in binnenbanden, binnenbanden en tubeless banden, niet alleen voor reparaties maar ook als preventieve maatregel.
 
Daarnaast kan RevoSealant ook worden gebruikt als afdichtmiddel voor de tubeless ready systemen die populair zijn bij mountainbikers met geschikte banden. RevoSealant is speciaal geoptimaliseerd voor gebruik in Continental fietsbanden en kan tot -20 °Celsius worden gebruikt. Neem de bijgevoegde montagehandleiding in acht.

Details

  • vrij van ammonium en proteïne
  • sluit lekrijden en kleine snijwonden betrouwbaar af
  • niet alleen voor reparatie, ook als preventieve bescherming
  • kan gebruikt worden tot -20 °C

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
bandenafdichtmiddel
Levering
Levering:
240ml of 1000ml sluitmelk
Modeljaar
2024
Artikelnummer
325958

Meningen van klanten

4.1
13 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
2
3 Sterren
1
4 Sterren
4
5 Sterren
6
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Continental Revo Sealant Bandenplaklijm
Luca
Heeft zwakke punten
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Verstopt constant de SV-klep en vereist constante vervanging van de klep omdat opblazen onmogelijk is. Mijn nieuw gekochte spuit met slangetje voor het vullen van de melk onbruikbaar gemaakt door klonteren! De tweede bewaarfles heb ik weggegeven. Maxxis FreeRide binnenband 29x2.20-2.50" erin en klaar.
26.07.2023
Continental Revo Sealant Bandenplaklijm
Luca
Heeft zwakke punten
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Positief: Het sluit 100% af. Negatief: 1. Het blijft de SV-kleppen verstoppen, waardoor opblazen onmogelijk wordt. 2. Er vormen zich klontjes in de fles. 3. Het verstopte mijn nieuw gekochte spuit met een slang om de kit te injecteren! Het is nu onbruikbaar. Verzwarend! Conclusie na 1 1/2 jaar gebruik van deze kit: Houdt stevig vast, maar brengt veel extra inspanning met zich mee. De voorraadfles werd weggegeven. Ik ga nu terug naar de buis. Deze constante verzegeling van melkwissel is gewoon vervelend. Einde.
26.07.2023
Continental Revo Sealant Bandenplaklijm
Tom
Nog steeds klonteren in de fles
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Afdichtmiddel klonterde in de verzegelde fles. Schudden deed niet veel en ik moest het overbrengen naar een spuit.
07.05.2023