Aanhangfietsen

(0 Producten)

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen
SORTEREN
Pagina0van
SORTEREN
Pagina0van

Aanhangfiets - Extra fiets om met uw kinderen te fietsen

Aanhangfietsen zijn dé oplossing om uw kinderen een tandje bij te laten zetten. Zijn ze nog net te klein om alleen te fietsen op een kinderfiets maar eigenlijk te groot om op de bagagedrager mee te dragen? Of bepaalt u liever zelf de route in plaats van uw eigenwijze koter? Dan biedt de aanhangfiets een goede uitkomst. Aanhanfietsen zijn:
  • Ideaal om met uw kinderen op pad te gaan
  • Eenvoudig te monteren
  • Verkrijgbaar van uitstekende kwaliteit merken zoals Adams
Aanhangfietsen goedkoop online kopen

Aanhangfiets - wat is dat eigenlijk?

De extra fiets achter uw bijvoorbeeld dames stadsfiets biedt een goede uitkomst voor de bovenstaande situaties. De tag-a-long is gemakkelijk te bevestigen en hiermee dus ook handig voor spontaan gebruik. Er zijn modellen verkrijgbaar met en zonder versnellingen, evenals de tandem aanhanger die geschikt is voor twee kinderen. Zo cruist u lichter rond en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw medefietsers.

Speciaal voor mee op vakantie

De medepassagier(s) achter op de fiets bepalen zelf of ze wel of niet mee willen trappen en dit maakt de aanhanger uitermate geschikt voor op vakantie. Het is aan hun de keuze of ze actief mee willen participeren of het liever even rustig aan doen. Daarnaast zijn er talloze situaties waarin het fijner is om uw kinderen op de aanhang fiets te hebben dan los op hun fietsjes. Bijvoorbeeld bij smalle wegen, drukke kruispunten of op wegen zonder gescheiden fietspad. Kortom; de aanhangfiets maaktfietsen met de kids een stuk minder gestrest en dus veel meer genieten. Een aanhangfiets is een kleine fiets met alleen een achterwiel die u achter uw eigen fiets kunt hangen en waar uw kind vervolgens op kan fietsen en met u mee kan trappen. Zo kan uw kind zelf fietsen en helpt hij of zij u eigenlijk met fietsen. Voor uw kind is dit een heel fijn gevoel en het werkt ook dus zelf fietst u ook lichter.

Het is verstandig om uw kind op de aanhangfiets ook een kinderhelm op te zetten

Een aanhangfiets ziet u tegenwoordig steeds vaker papa of mama voorop de fiets en daarachter een vrolijk kind die fanatiek mee trapt met papa of mama. Gelukkig zien we ook vaak dat de kinderen op de aanhangfiets een kinderhelm dragen en dat is heel verstandig. In het verkeer is niets voorspelbaar en u heeft de situatie helaas niet helemaal zelf in de hand. Daarom is het altijd verstandig om uw kind te voorzien van een kinderhelm.

Een aanhangfiets met versnellingen of een aanhangfiets zonder versnellingen

Een aanhangfiets kunt u kopen met en zonder versnellingen zodat uw kind u altijd kan bijhouden ook wanneer u harder gaat fietsen. En mocht uw kind moe worden dan kunnen ze gewoon stoppen met trappen en zich door u laten voorttrekken. Dan wordt de aanhangfiets eigenlijk meer een aanhanger. Maar over het algemeen vinden kinderen een aanhangfiets zo leuk dat ze blijven meefietsen en alleen maar harder en sneller willen fietsen.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling